• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu gebelik testi mi pozitif

Hasber

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2022
347
168
33
24
İyi akşamlar hanımlar
Adetim 1 gün gecikti elimde test vardı ama geblik testi mi bilmiyorum görümcem vermişti kaset test yaptım pozitif çıktı üst kısmında FOB yazıyor liboqucik markası kullanım kılavuzu falan yok bilmiyorum İnsAllah hamileyimdir dua edin benim için ne olur çok istiyorum Rabbim isteyen dileyen herkese versin İnşallah 🙏🏼

Eklentiler

• IMG_20230430_232522.jpg
    IMG_20230430_232522.jpg
    155,6 KB · Görüntüleme: 424
İyi akşamlar hanımlar
Adetim 1 gün gecikti elimde test vardı ama geblik testi mi bilmiyorum görümcem vermişti kaset test yaptım pozitif çıktı üst kısmında FOB yazıyor liboqucik markası kullanım kılavuzu falan yok bilmiyorum İnsAllah hamileyimdir dua edin benim için ne olur çok istiyorum Rabbim isteyen dileyen herkese versin İnşallah 🙏🏼
İnternetten fob testi diye aratınca gaitada gizli kan testi diye çıkıyor. Görümcenizde ne işi varmış ki ve size ne diye vermiş? Gebelik testi değil yani.

İyi akşamlar hanımlar
Gaitada gizli kan kaset testi olarak çıkıyor googleda

İyi akşamlar hanımlar
Dışkıda gizli kan testi için kullanılıyormuş FOB. Gebelikle alakası yok. Yarın bir gebelik testi alıp yapin.

Evet gördüm ama gebelik testide varmış bu markada beynim yandı valla yarın normal gebelik testi yapcam kaset İnsAllah vardır dua edin bana ne olur
Markası laboquik demişsiniz. FOB yazan kısım testin ne testi olduğunu gösterir. Mesela ovulasyon testlerinde LH yazar, gebelik testlerinde HCG

Kızlar test yaptım ama negatif çıktı :( adetime daha 3 gün var. Sabırla bekliyorum. İnşallah daha erken olduğu için negatif çıkmıştır. 3 gün sonra yine test yapacam

Back