- 10 Ağustos 2011
- 352
- 3
- 116
bana yardımcı olur musunuz bu kürleri nasıl uyguluyorsunuz bende aldım ama nasıl kullanıldığını bilmiyorum kaç gün kullandınız lütfen cvp yazın
çok sevindim canım, bir umut olmuş sana da bize de, çoğul gebelik olayını hiç bilmiyordum o nedenle bende klomen bitince
yine bir gidicem doktora, bakalım ne diyecek canım belki çatlatma iğnesi de verebilir ben temin ettim buzdolabında saklıyorum
hiçbiryerde yok çünkü
canım aslında ben de sordum çatlama iğnesini doktor bu durumda yönetmeliğe aykırı veremem dedi bu ay korunun da dedi bakalım kısmet inşallah adetimin 2. günü yapılacak testlerde de sıkıntı çıkmaz Allah bizede anne olmayı nasip eder bide canım klomen adet gününü geciktirirmi?
ben ilk denememde klomen kullanmıştım, doktorum da sordum beklenen adet tarihindemi olurum yoksa bir sapma olur mu diye
hayır normal zamanda olursun demişti, öyle de oldu herhangi bir değişiklik hissetmedim canım ben
bundan çok daha yüksek seviyelerle doğal yollardan hamile kalanlar var. çok ağır olmuş hemen "normal yoldan olmaz, tüp bebek yapın" demeniz.
tebrikler canım ne güzel böyle haberler aldığımda çok seviniyorum bende çok umutsuzum benimde hormonlarım yüksek tüp bebek dediler ama benim şans oranım % 20 dedi dr yaşım 42 maddi imkansızlıktan yaptıramadık 3 yıllık evliyim malesef geç evlendim kısmet böylemiş bende hayal ediyorum doğal yolla hamile kalırmıyım diye düşünüyor hep umut ediyorum bazen çok üzülüyorum ama burada sizin gibi arkadaşların hamile kaldığını duyunca tekrar umutlanıyorum rabbim bebeğinize ve size sağlık versin hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin bizlere kısmet eder inşallah rabbim..
Arkadaşlar ben son 6 aydır uğraşıyorum FSH ile.43 yaşında bekarım ilkkez son bir yıldır 3 ay regl olamayınca doktora gittim fsh 64,5 çıktı erken menapoz dedi karaları bağladım evli de değilim,yaş da geldi,çocuk umutlarım bitti diye çok üzüldüm ve bir ay verdiği ilacı divinayı kullandım normal adet oldum ilaç bitince.Sonra araştırdım zararları var diye ilacı bıraktım akışına bıraktım herşeyi ama hiç olmazsa yumurtalarımı dondurayım diye adet de görebileyim diye bitkisel hayıt suyu,tohumu,civan perçemi-adaçayı,çobançantası-adaçayı,macun yaptım ve sonrasında çok düzenli olmasa da adet oldum,geçen ay hormonlarıma baktırdım fsh 4,5 olmuş şaşırdım,bu ay hayıt suyunu falan bıraktım adet olup yine hormonlarımın neticesini bugün aldım fsh 26,5 yani anladımki bu fsh borsa gibi inip çıkabiliyor üzülmeyin yeterki hayıt suyunuzu içip bebişleri hayal edin..Ben inşallah hayırlısıyla bir eş bulup acele edip bebişimin olabileceğini ahlen hayal ediyorum lütfen umutsuzluğa kapılmayın herşeyin başı moral,sağlık sonrasını Allah nasip ederse yaş fsh ne olursa olsun veriyor..
bende uğraşıyorum doğal yollarla hamile kalmayı ama sonuç hep hüsran.dün fsh sonuçlarımı aldım 34 çıkmış bir düzende kaldığı yok bir önceki 11 di.ben hep diyordum acaba yüksek olupta hamile kalan varmı diye şükür ki duydum inşallah Rabbim isteyen herkese verir.sizde sağlıcakla yavrunuzu kucağınıza alın inşallah.fsh değerim 45 banada doktor çocuğun olamaz dedi 2 ay önce 1 ay önce hamile kaldım hemde doğal yollardan. doktor çok şaşırdı. insanın metobolizması inanılmaz mucizeler taşıyor. umudunuzu kaybetmeyin inanın benim umudum yoktu ama kocam aldırma hepsi hikaye görürsün dedi. ona inanandım gerçektende 1 ay içinde hamile kaldım.
selam Onalkol , sende son durum nedir acababende uğraşıyorum doğal yollarla hamile kalmayı ama sonuç hep hüsran.dün fsh sonuçlarımı aldım 34 çıkmış bir düzende kaldığı yok bir önceki 11 di.ben hep diyordum acaba yüksek olupta hamile kalan varmı diye şükür ki duydum inşallah Rabbim isteyen herkese verir.sizde sağlıcakla yavrunuzu kucağınıza alın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?