Bu Fsh Değeri Ile Hamilelik Sizce % Kaç? .fsh:.10,17

bana yardımcı olur musunuz bu kürleri nasıl uyguluyorsunuz bende aldım ama nasıl kullanıldığını bilmiyorum kaç gün kullandınız lütfen cvp yazın

kür dediğin nedir bilemedim canım, ben kür kullanmadım soğan/ incir v.s.yi kastediyorsan bilgim yok
klomen kullanıyorum ters etki yapmasın diye sadece bu ay bunu kullanıyorum

çok sevindim canım, bir umut olmuş sana da bize de, çoğul gebelik olayını hiç bilmiyordum o nedenle bende klomen bitince
yine bir gidicem doktora, bakalım ne diyecek canım belki çatlatma iğnesi de verebilir ben temin ettim buzdolabında saklıyorum
hiçbiryerde yok çünkü

canım aslında ben de sordum çatlama iğnesini doktor bu durumda yönetmeliğe aykırı veremem dedi bu ay korunun da dedi bakalım kısmet inşallah adetimin 2. günü yapılacak testlerde de sıkıntı çıkmaz Allah bizede anne olmayı nasip eder bide canım klomen adet gününü geciktirirmi?

canım aslında ben de sordum çatlama iğnesini doktor bu durumda yönetmeliğe aykırı veremem dedi bu ay korunun da dedi bakalım kısmet inşallah adetimin 2. günü yapılacak testlerde de sıkıntı çıkmaz Allah bizede anne olmayı nasip eder bide canım klomen adet gününü geciktirirmi?

ben ilk denememde klomen kullanmıştım, doktorum da sordum beklenen adet tarihindemi olurum yoksa bir sapma olur mu diye
hayır normal zamanda olursun demişti, öyle de oldu herhangi bir değişiklik hissetmedim canım ben

Uzun zamandır foruma girmeye fırsat bulamadım. Aslında girmek de istemedim. Çünkü forumu okudukça kafayı takıp düşünüyorum. 2 aydır kürleri uyguladım fsh değerim önceki ay 7, bu ay da 6 ya düştü. Şimdi bir sonraki adetimde klomen kullanacağım.

Kürlerimi yazayım size.
1 tutam hayıt tohumu, bir tutam civan perçemi, bir tutam aslan pençesini kaynayan suya atıp 2-3 dk demleyip içiyorum. Yapabilirsem sabah akşam, yapamazsam günde 1 defa. Adetim bitince başlıyorum, adetime 3-4 gün kala bitiriyorum.

2. kür de:
Keten tohumu rondodan geçiriyorum, aynı miktarda çörekotunu da rondodan geçiriyorum. daha az miktarda karanfili de rondodan geçiriyorum. bunların hepsini biraz balla karıştırıp sabah akşam 1 tatlı kaşığı yiyorum. Ama az miktarda hazırlayın taze taze olsun.

Arkadaşlar ben son 6 aydır uğraşıyorum FSH ile.43 yaşında bekarım ilkkez son bir yıldır 3 ay regl olamayınca doktora gittim fsh 64,5 çıktı erken menapoz dedi karaları bağladım evli de değilim,yaş da geldi,çocuk umutlarım bitti diye çok üzüldüm ve bir ay verdiği ilacı divinayı kullandım normal adet oldum ilaç bitince.Sonra araştırdım zararları var diye ilacı bıraktım akışına bıraktım herşeyi ama hiç olmazsa yumurtalarımı dondurayım diye adet de görebileyim diye bitkisel hayıt suyu,tohumu,civan perçemi-adaçayı,çobançantası-adaçayı,macun yaptım ve sonrasında çok düzenli olmasa da adet oldum,geçen ay hormonlarıma baktırdım fsh 4,5 olmuş şaşırdım,bu ay hayıt suyunu falan bıraktım adet olup yine hormonlarımın neticesini bugün aldım fsh 26,5 yani anladımki bu fsh borsa gibi inip çıkabiliyor üzülmeyin yeterki hayıt suyunuzu içip bebişleri hayal edin..Ben inşallah hayırlısıyla bir eş bulup acele edip bebişimin olabileceğini ahlen hayal ediyorum lütfen umutsuzluğa kapılmayın herşeyin başı moral,sağlık sonrasını Allah nasip ederse yaş fsh ne olursa olsun veriyor..

bundan çok daha yüksek seviyelerle doğal yollardan hamile kalanlar var. çok ağır olmuş hemen "normal yoldan olmaz, tüp bebek yapın" demeniz.

kesinlikle ağır değil, ben 17 fsh ile hamile kaldım tüp bebekle doktorum işi şansa bırakmayalım dedi, aynı durumdaki arkadaşım bir kaç ay denemeye karar verdi iki ay sonra fsh 30du ve hiç folikül görünmedi bence de konu fsh ise şansa bırakmayın

bu arada şimdi doğal yoldan 2. kez gebeyim sizler de üzülmeyin arkadaşlar ALLAHın dediği oluyor ama sebebe dayanacağız Allah bu yolda hepinizin yardımcısı olsun benim adetlerim çok düzenliydi ama gizli yetmezlik varmış çikolata kistinden ameliyat ta oldum dualarım sizlerle

tebrikler canım ne güzel böyle haberler aldığımda çok seviniyorum bende çok umutsuzum benimde hormonlarım yüksek tüp bebek dediler ama benim şans oranım % 20 dedi dr yaşım 42 maddi imkansızlıktan yaptıramadık 3 yıllık evliyim malesef geç evlendim kısmet böylemiş bende hayal ediyorum doğal yolla hamile kalırmıyım diye düşünüyor hep umut ediyorum bazen çok üzülüyorum ama burada sizin gibi arkadaşların hamile kaldığını duyunca tekrar umutlanıyorum rabbim bebeğinize ve size sağlık versin hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin bizlere kısmet eder inşallah rabbim..

canım ben de 38 oluyorum bu Nisan'da. Fsh geöen yıl nisan ve eylul de 9 iken ocak ayında 29 subat da 22 cıktı. Doktor dalgalanmalar olabilir dedi. gercekten de bu ay yani mart sonu 11.6 cıktı. Doktor mikro oncesi DHEA verdi başladım. Hsg ni acil cektir. ve degişmeyen tek hormon AMH testini yaptır. Buna gore hiç vakit kaybetmeden mikro enjeksiyonla tup bebek yaptır. 9 eylul ve ya Ege'ye git. Buraların labaratuarları oldukça gelişmiş sonuçta araştırma hastaneleri. 9 Eylul'de Emre bey var. Ona hemen git.
Seninle ilgilenecektir. MADDİ İMKANSIZLIKLARI COZÇ gerekirse kredi kartından cek. yap bir şeyler. Sonradan denemedim keşke deneseydim deme! Keşkeler olmasın ! 9 eylul kurum olarak 3.5 milyar alıyor gerisi ilaç masrafı. o da 1.5 ile 3 arasında degişiyormuş senin verecegin yanıta gore. Ama denenmesi gerek. Emre bey cok ilgilendi benimle. Dışarıda tup yaptıracaksam Bülent Gülekli'yi onerdi. 9 eylul de tubu yapan Erbil beymiş. Lutfen vakit kaybetmeden git. Başka şansın olmayabilir. Emre bey beni DHEA ya başlattı bu arada. Keşke deme....

Umarım DHEA işe yararç Bu arada şu incir kurune de başladım. Bir arkadaş 2 cocuğu varken 3. ye ikize hamile kaldı. Çok fazla incir yediğini soyluyor. İncir yumurta saysını gerçekten artrıyor olabilir. Bu ay ilk defa ikisini bir arada yapıyorum. mayıs ortası mikro duşunuyorum bakalım

Son düzenleme:
İş işten geçmeden hadi hanımlar..

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben son 6 aydır uğraşıyorum FSH ile.43 yaşında bekarım ilkkez son bir yıldır 3 ay regl olamayınca doktora gittim fsh 64,5 çıktı erken menapoz dedi karaları bağladım evli de değilim,yaş da geldi,çocuk umutlarım bitti diye çok üzüldüm ve bir ay verdiği ilacı divinayı kullandım normal adet oldum ilaç bitince.Sonra araştırdım zararları var diye ilacı bıraktım akışına bıraktım herşeyi ama hiç olmazsa yumurtalarımı dondurayım diye adet de görebileyim diye bitkisel hayıt suyu,tohumu,civan perçemi-adaçayı,çobançantası-adaçayı,macun yaptım ve sonrasında çok düzenli olmasa da adet oldum,geçen ay hormonlarıma baktırdım fsh 4,5 olmuş şaşırdım,bu ay hayıt suyunu falan bıraktım adet olup yine hormonlarımın neticesini bugün aldım fsh 26,5 yani anladımki bu fsh borsa gibi inip çıkabiliyor üzülmeyin yeterki hayıt suyunuzu içip bebişleri hayal edin..Ben inşallah hayırlısıyla bir eş bulup acele edip bebişimin olabileceğini ahlen hayal ediyorum lütfen umutsuzluğa kapılmayın herşeyin başı moral,sağlık sonrasını Allah nasip ederse yaş fsh ne olursa olsun veriyor..

Tatlım evli değilsin ve çocuk istiyorsun ayrıca 43 yaşındasın ve fsh ın yuksek. Sana tek tavsiyem izin verirsen tabii. Git bir bara ve genç bir çocukla beraber ol . Bunu yumurtalama gununden az once yap. Doktora git yumurtalayacagın gunu sana soyluyor. Çatlatma iğnesiyle işini garantiye al. Çatlatma iğnesini vurul 30 saat sonra genç ve spermleri buyuk ihtimalle super birisiyle bunu yap ve acilen hamile kal. Başka şansın olmayabilir. Yumurtalarını dondursanda bir işe yaramayabiirler. Dondurulmuş yumurtadalardan çocuk oluşma şansı çok daha az. Millet ne der diye bekleyip sonra keşke deyip kafanı taşlara vurmaktan çok daha iyi. Ayrıca sen 43 yaşındasın. ne derlerse desinler !!!! şansını artırmak için ne gerekiyorsa yap
Bazıları bana kızabilir oyle şey olurmu diye. Olur bal gibi de olur. O erkegin haberi bile olmaz. Çocuksuz kalmaktan çok daha iyi... Ayrıca sanat camiaasında bir çok kişi bu şekile çocuk sahibi unutmayın

arkadaşlar bende geçen gün adetim 1 gün geçince acaba hamilemiyim diye dokora gittim. Doktor hamilelik testi yanında hormon testi de yaptı .Kan verdiğim gün birkaç saat sonra adet oldum. Yani hamilelik yok ama doktor hormon değerlerin biraz yüksek dedi.
FSH 13,30
LH 10,00
E2 55,00
şimdi şunu sormak istiyorum,normalde bu tahliller adetin 3. günü yapılıyormuş benim ki adet olmadan birkaç saat önce yapıldı acaba doktor buna dikkat ettimi bilmiyorum. Buna göre değerlerim çok mu yüksek doktor klomen verdi bu ilacın yan etkileri falan varmı birde yine bu sitede okudum hayıt tohumu ile birlikte içebiliirmiyim

günlerdir uykusuz aglamaktan bi çare 3 aylık evliyim 2 evliliğim bir kızım var ama eşimden bi bebeğim olsun istiyordum proloktin düştü hayıt tohumuyla fsh yi düşürebilirmiyim acaba doğal yolla hamile kalan varmı 35,9 fsh lütfen yardımcı olun arkadaşlar

Üzerinden çok zaman geçmiş ama; aderin 3. günü FSH 8,94.
9'dan sonrası kötü diyenler var bir de 10'dan sonrası kötü diyenler var. Bilgisi olan var mı? Sınırdayım sanırım

Geçen yıl doğum kontrol hapı kullanıyodum bi sorun olur mu diye hormon testi yaptırmıştım sorun yok kullan demişlerdi şimdi bebek istiyoruz tekrar yaptırdım Adetin 3. günü geçen yılki FSH degerim 11 miş bu sene 7.92 çıktı 28 yaşımdayım bu yaşa göre yüksek değerlerin rezervlerin tükeniyo büyük bir şehire gidip baktır dedi doktor. o kadar ciddiyse niye geçen sene bişey söylemediler sinir oldum ne yapsam bilemedim biriniz bi yol gösterin

fsh değerim 45 banada doktor çocuğun olamaz dedi 2 ay önce 1 ay önce hamile kaldım hemde doğal yollardan. doktor çok şaşırdı. insanın metobolizması inanılmaz mucizeler taşıyor. umudunuzu kaybetmeyin inanın benim umudum yoktu ama kocam aldırma hepsi hikaye görürsün dedi. ona inanandım gerçektende 1 ay içinde hamile kaldım.
bende uğraşıyorum doğal yollarla hamile kalmayı ama sonuç hep hüsran.dün fsh sonuçlarımı aldım 34 çıkmış bir düzende kaldığı yok bir önceki 11 di.ben hep diyordum acaba yüksek olupta hamile kalan varmı diye şükür ki duydum inşallah Rabbim isteyen herkese verir.sizde sağlıcakla yavrunuzu kucağınıza alın inşallah.

herkese merhaba, 36 yaşındayım. 2 ay önce bir hafta gecikmeli regl oldum ve bir ay içinde iki kez regl olunca dr um hormon testi istedi. ilk kez bu tarz bir gecikme ve düzensizlik yaşadım. reglimin 3. gününde yaptırdım, hormon testimde FSH 19 çıktı. o zamana kadar hiç bunları araştırmamıştım. Diğer değerlerin iyi fsh biraz yüksek dedi. Beni açıkçası panik ettirmedi. bi sürü insana tüp bebek demişler. internette yazanları okuyunca inanılmaz moralim bozuldu. eylül gibi evlenmeyi planlıyoruz, düğünden önce çocuk denemesine bile başlayabilirim. kafam karma karışık. ama moral sanırım çok etkili. sadece tek bir teste bağlı kalarakta moral bozmayalım derim. bana dr um çock dene 6 ay olmazsa o zaman tekrar fsh ve smh bakarız sonrasına da bakarız dedi. ben şu zamana kadar hiç hamile kalmayı denemediğm için moralde bozmak istemiyorum. Umarım yorumlarını okuduğum herkes şuan mutlu ve çocukkludur.. sevgiler

bende uğraşıyorum doğal yollarla hamile kalmayı ama sonuç hep hüsran.dün fsh sonuçlarımı aldım 34 çıkmış bir düzende kaldığı yok bir önceki 11 di.ben hep diyordum acaba yüksek olupta hamile kalan varmı diye şükür ki duydum inşallah Rabbim isteyen herkese verir.sizde sağlıcakla yavrunuzu kucağınıza alın inşallah.
selam Onalkol , sende son durum nedir acaba

Back