Arkadaşlar ben son 6 aydır uğraşıyorum FSH ile.43 yaşında bekarım ilkkez son bir yıldır 3 ay regl olamayınca doktora gittim fsh 64,5 çıktı erken menapoz dedi karaları bağladım evli de değilim,yaş da geldi,çocuk umutlarım bitti diye çok üzüldüm ve bir ay verdiği ilacı divinayı kullandım normal adet oldum ilaç bitince.Sonra araştırdım zararları var diye ilacı bıraktım akışına bıraktım herşeyi ama hiç olmazsa yumurtalarımı dondurayım diye adet de görebileyim diye bitkisel hayıt suyu,tohumu,civan perçemi-adaçayı,çobançantası-adaçayı,macun yaptım ve sonrasında çok düzenli olmasa da adet oldum,geçen ay hormonlarıma baktırdım fsh 4,5 olmuş şaşırdım,bu ay hayıt suyunu falan bıraktım adet olup yine hormonlarımın neticesini bugün aldım fsh 26,5 yani anladımki bu fsh borsa gibi inip çıkabiliyor üzülmeyin yeterki hayıt suyunuzu içip bebişleri hayal edin..Ben inşallah hayırlısıyla bir eş bulup acele edip bebişimin olabileceğini ahlen hayal ediyorum lütfen umutsuzluğa kapılmayın herşeyin başı moral,sağlık sonrasını Allah nasip ederse yaş fsh ne olursa olsun veriyor..