Bu Fsh Değeri Ile Hamilelik Sizce % Kaç? .fsh:.10,17

arkadaşlar bu fsh denen şey aynı zamanda genetikle de bağlantılıymış. benimde ailemde erken yaşta menapoz vardı. ama hiç kimse ben kadar erken girmemişti. benim yaşım 35. annem ve teyzemlerde 43-44 gibi menapoz olmuştu. duruma bakılırsa rekor bende:) 10 gün kadar önce dr.um adet düzensizliğimin nedeni olarak fsh sonuçlarını istemişti. değeri 45 görünce menapoz eşiğindesin dedi. estrofem ve dupaston denen ilaçları verdi. önümüzdeki ay adet de tekrar yileyecekmiş tahlili. geçici bişey olmasını umuyorum. işin aslı geçen yıl bekarken de benzer şikayet için dr a gitmiştim. fsh değerim 135 çıkmıştı. dr. bana sadece doğum kontrol hapı vermişti o zamanlar. bekardım o zamanlar. şimdi evliyim ve bebek istiyorum. sadece doğum kontrol hapı kullanarak fsh değerimi 135 den 45 e indirmişim. şimdide bu dediğim ilaçlarla beraber hayıt otu macunu vede civan perçemi çayı kullnıyorum. bugün bu otlarada başladım. sizlere önümüzdeki ayın tahlil sonucunu paylaşırım. eğer bir düzelme yaşarsam bu lanet fsh değerini az daha düşürürsem ne mutlu bana. elbette birden beklemiyorum. ama aşamalı olarak 120lerdeki fsh değerini 40 ın altına düşüren daha sonrada yumurtlamaya yardımcı ilaçlarla tedavi olan, şimdide tüp bebekle hamile kalanları da okudum. bizler neden öyle olmayalım demi? umut tükenirse hayat da tükenir!

arkadaşlar bu fsh denen şey aynı zamanda genetikle de bağlantılıymış. benimde ailemde erken yaşta menapoz vardı. ama hiç kimse ben kadar erken girmemişti. benim yaşım 35. annem ve teyzemlerde 43-44 gibi menapoz olmuştu. duruma bakılırsa rekor bende:) 10 gün kadar önce dr.um adet düzensizliğimin nedeni olarak fsh sonuçlarını istemişti. değeri 45 görünce menapoz eşiğindesin dedi. estrofem ve dupaston denen ilaçları verdi. önümüzdeki ay adet de tekrar yileyecekmiş tahlili. geçici bişey olmasını umuyorum. işin aslı geçen yıl bekarken de benzer şikayet için dr a gitmiştim. fsh değerim 135 çıkmıştı. dr. bana sadece doğum kontrol hapı vermişti o zamanlar. bekardım o zamanlar. şimdi evliyim ve bebek istiyorum. sadece doğum kontrol hapı kullanarak fsh değerimi 135 den 45 e indirmişim. şimdide bu dediğim ilaçlarla beraber hayıt otu macunu vede civan perçemi çayı kullnıyorum. bugün bu otlarada başladım. sizlere önümüzdeki ayın tahlil sonucunu paylaşırım. eğer bir düzelme yaşarsam bu lanet fsh değerini az daha düşürürsem ne mutlu bana. elbette birden beklemiyorum. ama aşamalı olarak 120lerdeki fsh değerini 40 ın altına düşüren daha sonrada yumurtlamaya yardımcı ilaçlarla tedavi olan, şimdide tüp bebekle hamile kalanları da okudum. bizler neden öyle olmayalım demi? umut tükenirse hayat da tükenir!

slm canım umudunu kaybetme başarılı olanlar var tabiii sen niye başarmıyasın ...ALLAH yardımcın olsun sana kolaylıklar versin en kısa zaman da hamiş kal inşşş canım..ama moralini kaybetme bu çok önemli bu mubarek aylarda ALLAH tan iste hayırlısı olsun canım..:1hug:

hep derdim ki' Allah bana akıl sağlığı yerinde olan ve hayırlı evlat versin!' şimdi bunu düşünüyorum. eğer illede evlat isterim deyipte gerizekalı yada hayırsız bir evlat sahibi olacağıma hiç doğurmayayım daha iyi. artık bunları düşünerek teselli arıyorum. ama okadar çok istiyorum ki bir bebeğimin olmasını. eşimin ilk evliliğinden bir oğlu var. ben nekadar geç kalmışım bu duyguyu yaşamakta:( 1haftadır suratımdan düşen binparça. evde de huzursuzluk yaşamaya başladık. biliyorum hepsi benim suçum. bu fsh denen lanet hormonun yüzünden bunalıma girdim.eşimin de burnundan getiriyorum.kısır kadın sendromu yaşıyorum resmen. eşim destek olmak için şekilden şekile giriyor. ama anneme bile söyleyemedim bu tahlil sonuçlarını. dedim ya; kısır kadın diye damgalanacakmış gibi hissediyorum kendimi. okadar zormuş ki bu duyguyu aşmak. evde yanlızken ağlamaktan gözlerim balon oluyor. bunun bi faydası olmayacağını biliyorum ama gözlerim söz dinlemiyor. ağladıkça ağlayasım geliyor işte napayım.... psikolojik olarak çökmüş durumdayım dostlar ya...:( güzel haberlerinizi okudukça bana da bir umut ışığı doyuyor sanki. yoksa içimden öyle şeyler geliyor ki kendimi atmak uçurumlardan aşşağıya, hatta çekip gidip karanlığa karışmak bile geçer oldu aklımdan. kısacası dostlar, kafayı sıyırdım tabiri caizse....sanki miniminnacık bir umut ışığıyla yaşıyorum. umut tükenirse; yaşam da tükenir! hepinizi öpüyorum!

http://www.kadinlarkulubu.com/fsh-i-yuksek-olanlar-mujde-t207478/index.html
sumısalıcıım burayı tıkla fsh ın bıraz yuksek onun dusmesı lazım bıldım kadarı dr hemen bebek dıo tup bebıs oluyor ama hayıt otunun faydarınıda okudum burdan veya dr hap verıyo degerın normale ınıpbebıs oluyoo fsh 5-6 mukemmel yumurtlaman çok ıyı denıo bende bu sıtede okudum rosem bı konu yamıstı jınekolojıde konusu war oradan oku

arkadaşım ne güzel demişsin umut tükenirse hayatta tükenir .bizde umut tükenmedi ama eşimde sabır tükeniyor sanırım.ne yapacağız biz fsh 125 bebek yok yaş 26 2 yıllık evliyim dr olmaz diyor ve evliliğim biterse diye korkuyorum.

slm arkadaşlar ümidinizi kaybetmeyin hem hemen öyle evlilikmi bitiyor ben 15 senelik evliyim bebiş olmadı 2sefer tüp denedik gene olmadı sorun bende benim bütün hormonlarım yüksekti yumurta rezer vim sıfır ama ben gene ümidimi kaybetmedim allahım hayırlı evlatlar nasip etsin saglıklı benim eşimde sabır varmış ailesindede bir kere duymamışımdır neden çocuk olmuyor diye hep ben sorun ettim onlar kızdılar veee 3tüp bebek denemesine başladık devlette ama süleymaniye kadın dogumda çok ilegileniyorlar tavsiye ederim ben çok mutluyum ümitsiz olursam okadar şansım azalıyor onun için mutluyum olacak yüce rabbim verecek hayırlısından tabiki eli ayagı düz olsun böyle arkadaşlar

kızlar benim fsh 10.00 doktorum doğal yolla gebe kalman için çokta fazla engel değil dedi.ama benim testesteronum yüksek acaba o engelmidir gebeliğe.

arkadaslar bende dun sabah test yaptırdım..sonucları almaya gittigimde doktorum cıkmıştı.:kızgın: ben sonuclarımı cok merak edıoym yardımcı olursanız çok sevirinirim ve merakımı giderebilirim şimdilik.......FSH=5,3 TSH=0,4 PROLAKTİN=18,9 LH=1,4 E2=29 İŞTE SONUCUM BUNLAR CVPLAARINIZI BEKLIORUMM

benim fsh gecen yıl 10.00 du bu yıl ise 9.03 hiçbir şey kullanmadım kendiliğinden düşmüş vajinal usg çektirdim cuma günü gayet iyi dedi doktorum kist mist hiçbirşey yok tertemiz dedi.
sanırım bundan sonra bana da rahim filmi çekilecek bundanda çok korkuyorum acaba rahim filmini devlet hastanesi yada üniversite hastanesi çekermi ssk lıyım yine de ücret ödemelimiyim

Ben fsh 80 iken doğum kontol hapına başladım 6 ay kullandım bırakır bırakmaz hamile kaldım. Unutmayalım bütün hormonları hipofiz salgılıyor yani beyin pozitif olursah herşey düzelir...

başta herkese bolşans diliyorum...bende dün adetin 3.günü test yaptırdım..fsh değerim 9.28 çıktı..e2 değeri ise 30 çıktı..çok üzgünüm..26 yaşındayım bir senedir çocuğum olmuyor..dualarınıı bekliyorum..sizce hamile kalabilirmiyim...fikirleriniz çok önemli benm için..

benımde 6 ay önce 3,57 cıkan fsh degerım, bu ay 11 e cıkmıs . 6 ayda ne kadar yukselmıs.bı doktor degerlerın ıı dedı.bır doktorda yuksekmıs bu deger dedı sankı bununla hamıle kalamam gıbı ıma ettı öffff öffffffffff,of offfffffffffff????

merhaba arkadaşlar
gözlerim şişmiş bir vaziyette yazıyorum buraya.doktordan 10 dakika önce geldim.
fsh:14,78 çocuk istiyorsan hemen tüp bebek merkezine git dedi doktorum.erken menepoz dedi.son 2 adet dönemimde normalde 6 gün süren adetim 3.gün kesilmeye başladı.29 yaşındayım.1 yıllık evliyim.inanın ne yapacağımı,nereye gideceğimi bilemez durumdayım.çok moralim bozuldu...Nevşehirde yaşıyorum bana tavsiyede bulunabilecek varmı acaba???:50::50:

merhaba arkadaşlar
fsh:14,78 çocuk istiyorsan hemen tüp bebek merkezine git dedi doktorum.erken menepoz dedi.son 2 adet dönemimde normalde 6 gün süren adetim 3.gün kesilmeye başladı.29 yaşındayım.1 yıllık evliyim.inanın ne yapacağımı,nereye gideceğimi bilemez durumdayım.çok moralim bozuldu...Nevşehirde yaşıyorum bana tavsiyede bulunabilecek varmı acaba???:50::50:

Bence değerin çok da yüksek değil hemen moralini bozma çok daha yüksek değerlerle normal yoldan hamile kalan arkadaşlar var. Ben doktorunun tavrından hoşlanmadım çünkü moral bozucu konuşmuş pozitif düşünce çok önemli. Benim de geçen ay adetimin 5.günü fsh 15 çıkmıştı doktor bir dahaki ay adetin 3. günü bakalım dedi bu sefer 9 çıktı henüz doktoruma ulaşamadım ben hayıt suyu içmeye başladım faydası var diyorlar lütfen üzülme ben iyi olacağına inanıyorum fsh 30 un üzeinde olup hamile kalan arkadaşlar var yeter ki moralimiz düzgün olsun.

merhaba arkadaşlar

Benim Fsh 60'larda üstelik senden de küçüğüm...:58:

Benim tüp bebeğe bile hiç ihtimalim yok; siz bu kadar kendi kendinizi üzmeyin...

Şansınız var...Dilerim bu erken menopoz illetinden mucize şekilde kurtuluruz...

Back