Bu Fsh Değeri Ile Hamilelik Sizce % Kaç? .fsh:.10,17

anlayamıyorum nasıl bir doktor hastayı başından savmak için böyle bir şey yapabilirki...çok üzücü bir olay açıkçası.buşekilde davranan doktorları teşhir etmek lazım aslında
Bayramdan sonra Kayseride bir doktora gideceğim bakalım o ne diyecek.hepimizin hakkında hayırlısı olmasını dilerim.

merhaba arkadaşlar
1 yıl 2 aydır evliyim.çocuğumuz olmadığı için bu zaman zarfında hormon testi yaptırdım 26 ağustosta doktorum dediğine göre erken menepoz acil tüp bebek merkezine git...
hemen bir tüp bebek merkeziyle görüştüm.adetin 3. günü gel dedi.17 sinde adet görmem gerekiyodu ama tık yok:) ayın 18i sabah saat 7 de gebelik testi yaptım o da neee çift çizgi:))
sakinleşmeye çalıştım dotorumu aradım yarın sabah gel dedi.ben dururmuyum yerimde hemen devlet hastanesine acile gittim sonuc
beta hcg:406,30
ayın 19 unda doktoruma gittim güzel dedi bizde bakalım bi hcg:681,20
bugün içim rahat etmedi dur dedim devlete bir daha gideyim o da ne hcg:2781
şimdi ptesi yi bekliyoruz.belki görünebilir dediler.
tam umutsuzluğa kapıldığım zamanda yüce rabbimin bana hediyesi bebeğimmmm....

tebrikler canım ne güzel böyle haberler aldığımda çok seviniyorum bende çok umutsuzum benimde hormonlarım yüksek tüp bebek dediler ama benim şans oranım % 20 dedi dr yaşım 42 maddi imkansızlıktan yaptıramadık 3 yıllık evliyim malesef geç evlendim kısmet böylemiş bende hayal ediyorum doğal yolla hamile kalırmıyım diye düşünüyor hep umut ediyorum bazen çok üzülüyorum ama burada sizin gibi arkadaşların hamile kaldığını duyunca tekrar umutlanıyorum rabbim bebeğinize ve size sağlık versin hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin bizlere kısmet eder inşallah rabbim..

Merhaba, ben de aynı durumdayım, FSH değerim 14.04 hem devlete hem de özele gittim. İkisi de erken menopoz olabilirsin dediler. Perşembe günü rahim filmi çektireceğim. Bir sonraki adetimde hormon tahlilini tekrarlayacağız. Senin yazdıklarına çok sevindim. Bana da umut oldu. İnşallah bebeğin sağlıkla doğar. Erken menopoz diyorlar ama ben ultrasonda yumurtamı gördüm. Doktorlar çok umutsuz konuşuyorlar bence. Ayrıca adetlerim de çok düzenlidir. En fazla 1-2 gün oynar eğer o ay bir ilaç kullanmışsam. Bence bir defa yapılan teste güvenmemek lazım. Şimdi hayıt otu çayı içiyorum. Eğer bu ay da tahlilim aynı çıkarsa tüp bebek merkezine gideceğim.

bende 5 ay öce tahlil yaptırdım normal cıkmıştı.. şimdi fsh 7.27 Lh 16.29 Lh nin bu kadar yüksek çıkması normol mi.. bilginize ihtiyacım var.. önümüzdeki ay tedaviye başlayacagız..

LH yüksekliği PKO anlamına gelebilir diye okudum internette. Ama doktorlar daha iyi bilir tabiki. İnşallah önemli bir şey değildir.
Benim de FSH 14. doktorum bu ay da hormon tahlilini tekrarlayacak. Kesin bir bozukluk vardır testte. Daha 28 yaşında menopoza giremezsin dedi :)

bende adetımın 4.günü bazı testler yaptırdım FSH:5.29 LH:7.83 TSH:3.300 ACABA NASILLLL 13 nde kontrolum var hastanenın sıtesınden ogrendım 13 de gıdınce dr solıcek ne oldunu ama ben meraktan catlıcammmmmm normalmı anormalmı dıye?????????????lütfen cvpppppp

bende 5 ay öce tahlil yaptırdım normal cıkmıştı.. şimdi fsh 7.27 Lh 16.29 Lh nin bu kadar yüksek çıkması normol mi.. bilginize ihtiyacım var.. önümüzdeki ay tedaviye başlayacagız..

canım genelde yuksek cıknca pko dıolarmıs ya bende tam olar bılmıyorum

canım sen şimdi hamilemisin durumun nedir kaç aylık bir nedemeniz olmuştu ve birşey kullandın mı hamile kaldığın zaman aydınlatırmısın

benim FSH değerim 9,36 dr. iyi değil diyor

Arkadaşlar merhaba, geçen ay FSH değerim 14,04 çıkmıştı. Erken menopoz demişti doktor. Çok üzülmüştüm. Hayıt tohumu, çivanperçemi, aslanpençesi çayı demleyip içtim. Sabah akşam bal, çörekotu,keten tohumu, karanfil karışımı yedim. Bu ay değerim 9,3'e düştü ve tam 5 yumurtam vardı. Çok çok çok sevindim. Tüp bebeğe gerek yok klomen kullan dedi doktorum. Çok sevindim kızlar yaa. Bu ay da karışım ve bitki çayıma devam edeceğim...

bunu yazman çok iyi oldu canım sağolasın
biraz moral oldu bana benim değerim 9,63 ve doktor tüp bebek öneriyorum dedi
henüz 2 aydır deniyoruz şok oldum tabi çok üzgünüm dünden bu yana
değerin düşmesi çok ilginç bunu bilmiyordum
bu ay klomen deneyeceğim bende lütfen sonuçları buraya yaz takip edelim birbirimizi

birde kaç yaşındasın sen ben 34

Son düzenleme:

slm bu hayıt civanperçemi aslanpençesini aynı aynda mı demledin .bal çörekotu keten tohumu karanfil kendin karışım yaparak mı kullandın benimde fsh yüksek eğer etkili ise hemen yarın başlamayı düşünüyorum 1 yıllık evliyim ve çocuk sahibi olmak istiyorum pazartesi günü tedaviye başlıcam hayırlısı olsun hakkımızda...

merhaba ben de 10 aydır hamile kalamadım bu ay 3. günü yapılan teste T3 3.84 T4 0.984 TSH 2.04 FSH 8.44 LH 11.6 E2 54.9 Progesteron 0.350 Prolaktin 11.2 çıktı sonuçlara bakınca yumurta rezervin biraz düşük dedi bana klomen verdi adetimin 5. günü 5 gün içip 3 gün sonra kontrole gel dedi ilk kez böyle bir ilaç kullandım tahlil sonuçlarımı da başka gösterebileceğim bulunduğum yerde doktor yok endişilendim ama ilacı kullandım p.tesi kontrole gidicem İnşallah Allah bize de nasip etsin çok üzülüyorum eşimde sen çok endişeleniyosun diyor ben şark hizmetinde bir ilçedeyim tek doktor var ve inanılmaz yoğun ona güvenmek zorundayım : test değerleri ile bilgisi olan varmıdır?

çok geçmiş olsun sen kaç yaşındasın

gamzyy şu an seninle aynı durumdayız diğer formdada yazışmıştık
benimde 9,63 çıkmıştı
şu an klomen kullanıyorum 2. günündeyim
bende senin gibi kontrole gidicem
gelişmeleri paylaşalım canım

ay inşallah iyi haberlerini bekliyorum canım benim ben de yazarım ben çok korkuyorum rahimden ilk kez
muayene olucam acaba c.tesi günü özel hastaneye Erzuruma İle me gitsem kararsızım tam 3. gün oluyo en azından daha hijyeniktir p.tesi için burayı aradım 7.30 sıra için gel dediler o derece yoğun ne yapsam çok kararsızım

bana yardımcı olur musunuz bu kürleri nasıl uyguluyorsunuz bende aldım ama nasıl kullanıldığını bilmiyorum kaç gün kullandınız lütfen cvp yazın

canım p.tesi günü kontrole gidicektim pazar günü 3 gün geçmiş oluyodu c.tesi özel hastaneye ile erzuruma gittim doktor test sonuçlarıma yumurtlalık rezervin düşük değil yüksek de değil dedi rahimden ultrasonda bakınca çok şaşırdı inanılmaz çok yumurlamışım ve boyutlarıda çok iyi dedi klomenin en düşük dozuyla çok gelişmiş ama böyle çoğul gebelik olur ikizden bahsetmiyorum üçüz dördüz olur bu ay korunun ikiden fazla böyle yumurta olunca ilişki önermiyolar yönetmeliğe aykırı dedi artık uzak ama oraya gidicem çok içme sindi adetimin 2.günü ilk olarak testler için çağırdı ben olsam klomeni vermezdim dedi inşallah hamile kalabilirim hayırlısıyla hiç acele etmiycem bakalım moral de önemli

çok sevindim canım, bir umut olmuş sana da bize de, çoğul gebelik olayını hiç bilmiyordum o nedenle bende klomen bitince
yine bir gidicem doktora, bakalım ne diyecek canım belki çatlatma iğnesi de verebilir ben temin ettim buzdolabında saklıyorum
hiçbiryerde yok çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…