BU FİYATLARA BU AYAKKABILAR VE ÜRÜNLER KAÇMAZ

Arkadasim takas istemiyor ben de esya azaltiyorum cnm tesekkur ederim ilgin icin

3 nolu fotoğraftaki dolgu topuk siyah ayakkabının,
18 nolu fotoğraftaki beli lastikli kot pantolonun,
23 nolu fotoğraftaki siyah çiçekli beyaz ceketin,
28 nolu fotoğraftaki siyah elbisenin fiyatlarını öğrenebilir miyim

Nebeli dolgu topik ayakkabı 30 ,kot 15 , likralı kısa kol çiçekli ceket 10 elbise sıfır mevsimlik kullanılmadı 30 tl

topiğinız cok karısık olmus begendıklerım var 1 kac tane özelden yazarsanız ne bedenını anladım ne fıyatını

Eklentiler

• 20150405(6).jpg
    321,8 KB · Görüntüleme: 91
  • 20150405(17).jpg
    403,4 KB · Görüntüleme: 70
  • 20150408(2).jpg
    374,3 KB · Görüntüleme: 86
  • 20150408(3) (1).jpg
    427 KB · Görüntüleme: 66
  • P_20150125_123844.jpg
    128,7 KB · Görüntüleme: 53
attım resımlerden ilk sırada ki babetın sıyah rota marka bedenı kac ve fıyatı 2. resımden sarı tokalı hafıf topuklu cızme beden ve fıyat 3. resımden önü kemerlı sıyah bot fıyat ve beden ve 4. cu resımden bılekten bagluı babet özellıkle onun beden ve fıyatı nedır cerceve ıcınde 2. sırada kahve karısımı olan babetve derı ceket fıyatı

fiyatlar bu ara bana mı öyle geliyor bilemiyorum neredeyse sıfır fiyatları gibi

Nebelicim için arkadasın ayakkabı bot ve çizmeleri yarı fiyatlarının bile altında zaten gerçek deri ve marka bir çoğu togo,derimont,erol vb. 180 tl ye aldığı cizmeyi 65 e veriyordu. Gerçi artık arkadaşım satmaktan vazgecti onunki leri kaldıracam satistan.kot ise 15 ede piyasada bulabilirsiniz tabi ama aynı kalite değil bende 15 aldım ama bu kalitede değildi.elbise de öyle kullanılmadı ve kurtarıcı ve şık bir model kumaştır.dusunutseniz yine yardımcı olurum

Umutsuz88 alıntı yaparsanız daha anlaşılır tam olarak anlayamadim

Önceki mesajınızı Şimdi gördüm umutsuz88 özelden yazıyorum size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…