- 29 Nisan 2013
- 16.168
- 30.996
Evet ben de yazdiktan sonra fark ettim. Hamile iken kotu davrandi yazmis. Seven insan boyle yapmaz. Adamin saygisi da yok. Sadece fiziksel ihtiyaclari karsilansin diye evlenmus adam sanki.Varmış çocukları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ben de yazdiktan sonra fark ettim. Hamile iken kotu davrandi yazmis. Seven insan boyle yapmaz. Adamin saygisi da yok. Sadece fiziksel ihtiyaclari karsilansin diye evlenmus adam sanki.Varmış çocukları
Ya bi ordan gidin Allah aşkına, insanların yaşadıklarını bilmeden kalkıp duyar kasıyorsunuz burada. Ben çocuklarımın da çocuklarımın eşlerinin de bana bağımlı olmalarını asla istemem. Bencil bir kart pislik olmayacağım asla çünkü. Evladımı mutlu ve normal bir birey olsun diye getireceğim dünyaya. Eşi “işim var bugün annene uğrayamam” dedi diye göğsüne sigara atması için değil. Zira ben yaşadım bunları, binlerce kat fazlasını da yaşadım. Herkes delisiyle kendisi uğraşacak nokta. Elin çocuğunun hayatını yakmaya kimsenin hakkı yok!Çok güzel yazmışsınız. Ilerde yaşlanınca bunu hatırlayıp çocuklarınizi asla rahatsız etmeyin. Şimdiden yaşlılık için planlar yapın ki ilerde zorda kalmayın..
Ben de oyle dusunuyorum. Milletle "eglenmis" gezmis tozmus yemedigi halt kalmamis benimle de "evlenmis" isleri gorulsun cocuklari olsun diye. Ona kalsa seviyor deger veriyor..Evet ben de yazdiktan sonra fark ettim. Hamile iken kotu davrandi yazmis. Seven insan boyle yapmaz. Adamin saygisi da yok. Sadece fiziksel ihtiyaclari karsilansin diye evlenmus adam sanki.
Aldattigini sanmiyorum ya benden oncede varmis. Olabilir tabi yine de emin olamam.Ben evlilikte aile üyesinin sizinle yaşama fikrine karşıyım. O kişiye bakmak zorunda kalmak, onun ihtiyaçlarıyla ilgilenmek hele çocuk varken sizi yıpratıcak. Bide annesinden çocukmuş gibi azar işiteceksiniz en ufak hatanızda. Bir şeyi yanlış yaparsanız kötü gelin olacaksıniz. Yıllarca çekilecek strese değmez. Size böyle davranan adam cinsel hastalığı aldattığı için de kapmış olabilir nedense bana hiç güven vermedi.
Sozlere degil, davranislara bakilmali. Seven sevdigini incitmez ki.Ben de oyle dusunuyorum. Milletle "eglenmis" gezmis tozmus yemedigi halt kalmamis benimle de "evlenmis" isleri gorulsun cocuklari olsun diye. Ona kalsa seviyor deger veriyor..
Sen bi ordan got üslubuna bak... işine gelmedi dimi. Ilerde gelin de seni evden atınca hade ordan gidersin... Dilerim aynısını yasa!!!!!Ya bi ordan gidin Allah aşkına, insanların yaşadıklarını bilmeden kalkıp duyar kasıyorsunuz burada. Ben çocuklarımın da çocuklarımın eşlerinin de bana bağımlı olmalarını asla istemem. Bencil bir kart pislik olmayacağım asla çünkü. Evladımı mutlu ve normal bir birey olsun diye getireceğim dünyaya. Eşi “işim var bugün annene uğrayamam” dedi diye göğsüne sigara atması için değil. Zira ben yaşadım bunları, binlerce kat fazlasını da yaşadım. Herkes delisiyle kendisi uğraşacak nokta. Elin çocuğunun hayatını yakmaya kimsenin hakkı yok!
Sen bi ordan got üslubuna bak... işine gelmedi dimi. Ilerde gelin de seni evden atınca hade ordan gidersin... Dilerim aynısını yasa!!!!!
Ya git komşularına falan ağla abla uğraşamam senin istenmeme travmalarınlaSen bi ordan got üslubuna bak... işine gelmedi dimi. Ilerde gelin de seni evden atınca hade ordan gidersin... Dilerim aynısını yasa!!!!!