Bize hiç kümse gelmiyordu o zamanlar çok düşünmüştüm ama yok.Acaba saç telleri evinize gelen misafirlere ait olabilir mi?
Dedim ya konduramadım onun Öncesinde herhangi bir açığı yoktu.Hala Aklım almıyo acaba diyorumAdam eve birini getirmiş. Belki de sizin yataağınızda yatmışlar. Bunu nasıl kabul ettiniz? Bana çok garip geldi. Para yerine kendinizi, düştüğünüz durumu düşünün.
Öyleyse biraz daha sessiz kalın ve gözlemleyin.Bize hiç kümse gelmiyordu o zamanlar çok düşünmüştüm ama yok.
Şunun için isyemiyorum:zaten bir önceki evliliğinden bir oğlu daha var yüksek nafaka ödüyor ona ve Maaşını kılı kılına idare ediyor bi de benim desteğim olmasına rağmen zor ödüyor Borçlarını şimdi ben de bişeyler istersem icralık olur kesin ve cinnet geçirip Oğluma zarar verirse diye korkuyorum yoksa umrumda değil.Eger suphelerinizde hakliysaniz bu evlilik zaten bitmiş.
Bence fevri davranmayip biraz salağa yatın, bu arada bolca kanıt toplayın. Sonra da k...daki dona kadar alarak boşanın. Ne demek hicbirsey talep etmiyorum? Sizin kirilan gururunuz, onurunuz bu kadar mi degersiz? Ben eski nisanlima bile dava actim, Allah korusun kocam olsa bitirirdim onu!
Oglunuza birsey yapamaz.Şunun için isyemiyorum:zaten bir önceki evliliğinden bir oğlu daha var yüksek nafaka ödüyor ona ve Maaşını kılı kılına idare ediyor bi de benim desteğim olmasına rağmen zor ödüyor Borçlarını şimdi ben de bişeyler istersem icralık olur kesin ve cinnet geçirip Oğluma zarar verirse diye korkuyorum yoksa umrumda değil.
Ben onu zTen düşünmüyorum da iste oğlum tek derdim.Neler duyuyoruz Allah'ından bulsun diyorum şüphelerim doğruysaOglunuza birsey yapamaz.
Bunlari siz degil, o haltlari karistirirken kendi düşünecekti. Borcu varsa var, birakin perişan olsun. Cok sinirleniyorum ben sadakatsizlige
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?