Bu evde bir prenses büyüyor :)

irem-ozge

:)
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
5.435
342
398
Daha önce eklemiştim ama evimde değişiklikler oldu.
İşte size evimin resimleri.
Önce girişimiz
buyrunnnnnnnnn

Oturma Odamız buyrunnnnnnnnn Ortalıkta gördüğünüz balonlar kızımın d.gününden kalma.

Ve yatak odamız buyrunnnnnnnnn Normalde yatak mor duvara gelecekti ama yer açısından kullanışlı olmadı. Bu yüzden o duvar öyle kaldı ama değişik bir hava kattı eve.

Kızımın odası buyrunnnnnnnnn

Mutfak buyrunnnnnnnnn

Banyo buyrunnnnnnnnn

ilk yorum yapan benim galiba. evin çok güzel ve herşey çok uyumlu. kızında çok tatlı bu arada.Rabbim size bağışlasın

özgecim evi çok hoş ve tertemiz ya allah huzur içinde oturmayı nasip etylesin.tabi evin içindeki en güzel şeyde meleğinn canım allah uzun ömürler versin size ve evladınıza...

canım herşeyin çok güzel..ince düşünceni evinin her yanına yansıtmıssın..sade ama şık bir yaşam alanı olumunekankayizsmile Allah yuvandan huzur eksik etmesin Şeniz

allah evinizden huzuru hiç eksit etmesin......eviniz küçük sanırım eşyalar iç içe girmiş çünkü,keske koltukları köşe alsaydınız daha şık dururdu gibi geldi.birde perdenizdeki farbalar çok bogmuş.odalar zaten küçük benim hoşuma gitmedi..

özgecim evi çok hoş ve tertemiz ya allah huzur içinde oturmayı nasip etylesin.tabi evin içindeki en güzel şeyde meleğinn canım allah uzun ömürler versin size ve evladınıza...

Canımsın saol olumunekankayizsmile

güle güle mutlulukla oturun,çok güzela.s.
kızınızada maşallah çok tatlı çokkk:nazar:

Teşekkür ederim olumunekankayizsmile

canım herşeyin çok güzel..ince düşünceni evinin her yanına yansıtmıssın..sade ama şık bir yaşam alanı olumunekankayizsmile Allah yuvandan huzur eksik etmesin Şeniz

Prensesim saol kuzum olumunekankayizsmile Amin.

çok güzel ve temiz bir ev..Güle güle oturun...

olumunekankayizsmile

güle güle oturun tertemiz bir ev..

olumunekankayizsmile

Güle güle oturun :nazar:

olumunekankayizsmile

allah evinizden huzuru hiç eksit etmesin......eviniz küçük sanırım eşyalar iç içe girmiş çünkü,keske koltukları köşe alsaydınız daha şık dururdu gibi geldi.birde perdenizdeki farbalar çok bogmuş.odalar zaten küçük benim hoşuma gitmedi..

Evet canım evim küçük. 100 m2. Bende pişmanım o kadar büyük eşya aldığıma. Evlenirken aldık ve şimdi kıyamıyorum sapa sağlam eşyaları değiştirmeye.
Perdeler konusunda zevk meselesi diyorum.
Saol şekercim yorumun için. olumunekankayizsmile

Evinde sağlıkla mutlulukla güle güle otur kaptan =))
İreme de maşallahhh :nazar:
Tam ısırmalık =)

Saol canım benim olumunekankayizsmile

güle güle oturun

olumunekankayizsmile

tamam düşünce özgürlüğü var tamam istediğini söyleyebilirsin ama az insaf be canım akannehir kötü bakan kötü görür diyorum başkada bişi demiyorum.küçük ama sıcak bir yuva özgeyide bildiğimden çok da mutlu bir yuva sositososito

çok şeker bir ev olmuş ayrıca tertemizde ...
müdürde pek şeker maşallah:))

herşey güzel ve uyumlu tertemiz mis gibi eviniz var güle güle sağlık huzur ve mutlulukla oturun.bu arada prenses çok tatlı allah bağışlasın.

herşey çok hoş ve uyumlu görünüyor ,herşeyden önce tertemiz bir ev ,allah huzur mutluluk versin..

tamam düşünce özgürlüğü var tamam istediğini söyleyebilirsin ama az insaf be canım akannehir kötü bakan kötü görür diyorum başkada bişi demiyorum.küçük ama sıcak bir yuva özgeyide bildiğimden çok da mutlu bir yuva sositososito

opuyorumnanaktan

Harika döşemişsin canım prensesinle ve eşinle mutlu yaşaopuyorumnanaktan

Saol canım. opuyorumnanaktan

çok şeker bir ev olmuş ayrıca tertemizde ...
müdürde pek şeker maşallah:))

herşey güzel ve uyumlu tertemiz mis gibi eviniz var güle güle sağlık huzur ve mutlulukla oturun.bu arada prenses çok tatlı allah bağışlasın.

Saol canım. opuyorumnanaktan amin

herşey çok hoş ve uyumlu görünüyor ,herşeyden önce tertemiz bir ev ,allah huzur mutluluk versin..

temiz,düzenli bir ev ...ayrıca kızınıza da nice güzel yıllar ;)

Teşekkür ederiz. opuyorumnanaktan

Back
X