- 19 Haziran 2019
- 16
- 8
- 1
- 25
- Konu Sahibi AzraaTuran
-
cok tesekkür ediyorum insallah düzelirMesajla değilde arayın ve durumu oldugu gibi izah edın kuzenınıze ne onu ılgılendıren bır durum yokkı ortada he adam musallat olur rahatsız olursunda rıca edersın abı bı konus dıye o ayrı ama sızden boyle talep gelmedıgı halde aranızı bozması cok sacma. Mesajla ıfade etmeyın arayın sesınızı duymak samımıyetınıze ınanmasında daha etkılı olacaktır. ve sızde konusmasından sıze karsı gercekte ne hıssettıgını de anlamıs olursunuz.
1 yil boyunca görüsemedik bu yaz görüsücez yüzüne bakmaktan bile cekiniyorum kuzenimin attigi mesajlar aklima geliyor, mesajlasirken ilgiliydi sonra pisman oldu ailelerden dolayi üstüne kuzenim duyunca baya is kötüye gitti demek istedimAileler duymasın diye iletişimi kesti diyorsunuz. Sonra da diyorsunuz ki tehdit edilince iyice uzaklaştı, bana karşı ilgisi vardı. Ben var anlamamak. Adam iletişimi kesti demek başka bir anlama mı geliyor?
Ayrıca olay tazeyken özür dileyebilirdiniz de, üstünden 1 yıl geçmiş neredeyse. Tekrar gündeme getirmeye ne gerek var?
dersimi aldim karistirmicam onu özel hayatima bir daha tesekkür ederimAy bu ne yaaaa bu ne kabadayılık kuzene bak..ben kuzenlerimin göz rengini hatırlamam..canları cehenneme alt tarafi babamin yigeni ya da annemin
Cok yuz vermissin o kuzene sen
Bence once hayatindan onu çıkar..ona ne senin özel hayatından?
Haa, şimdi daha anlaşılır oldu. O zaman dersiniz kuzenim bir terbiyesizlik yaptı, o kadar şok oldum ki, o zaman özür dileyemedim, kusura bakma filan diye. Bu yaz ki görüşme ailelerle birlikte mi olacak, yoksa ikinizin planladığı bir şey mi?1 yil boyunca görüsemedik bu yaz görüsücez yüzüne bakmaktan bile cekiniyorum kuzenimin attigi mesajlar aklima geliyor, mesajlasirken ilgiliydi sonra pisman oldu ailelerden dolayi üstüne kuzenim duyunca baya is kötüye gitti demek istedim
Neden şimdi dert ettiniz ki?
Erkek! sizi unutmuştur bile
Hatalı kadın yoktur, hatayı erkeğe yüklemeyi bilmeyen kadın vardır diyorsunuz yani.Kadın özür dilemez, özür dilettirir.
Hatası varsa o da özür diler. .Kadın erkek fark etmez sonuçta hatalar insana mahsustur.Kadın özür dilemez, özür dilettirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?