• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu erkekten özür dilemem gerekirmi ? Hata mi yaptim

zamanında özür dileseniz daha iyi olurdu.neyse önemli değil aradan zaman geçmiş yanlış anlamadıysam.yaşınız küçük mü?eğer küçükse gözü korkmuşsa neysede büyükse yaptığınız ayıp birşey değil sizi ilgilendirir.kuzeninizin karşısında durması gerekirdi.sizi seviyorsa.

Dağdan inme kuzen ne görmüş de tehdit etmiş ? Hâla erkekliğin bu olduğunu zannedenler var mı ya ? Ben sağda solda istediği kızla gezip kendi bacısına yakınına gelince aslan kesilen tiplerin tam da bu tip olduğunu düşünüyorum.
Tabi ki özür dile ne kadar incinmiştir adamın gururu.

Kova burcumu bu msjlaştığın kişi... Alla alla olay tanıdık geldi, tanıdığın oğlu fln bu konuda bu sitede bile baya mimliyim..asla tavsiye etmem aile dostu tanıdığın oğlu fln kabak kızın başına patlıyor en ufak Bi olumsuzluk ta.

Kuzeninizin tavrı hiç hoş değil. Zorbalık resmen. Kimsenin böyle davranmasına izin vermeyin. Görüştüğünüz kişi de bu yüzden soğuk davranmaya başladıysa onun da tavrı hiç hoş değil. Yol verin gitsin.

Herkese selam
:KK43:gecen yaz beni kücükken seven bi tanidigin oglu mesaj atti. Ailelerimiz birbirlerini taniyor. Böylece 2 gün seviyeli ve samimi mesajlastik. Ardindan iletisimi aileler duymasin diye. Buraya kadar da tamam. Fakat kuzenim telefonumdan mesajlarimizi okumus okudugu an erkegi mesajla tehdit etti. Cok üzüldüm bu duruma kuzenim abilik taslamayi seven biri. Erkek zaten aileler duymasin diye ugrasirken tehdit edilince iyice kacti isten. Erkek o günden beri soguk davraniyor halbuki bana karsi ilgisi vardi bundan eminim. Napmaliyim? Durumu izah etmem gerekirmi? Lütfen yol gösterin rezillik resmen
Madem gorusuyordunuz tekrar arayın kusura bakma üzgünüm böyle bir şey olduğu için vs ama ben olsam kuzenime de güzel bir fırça kayardim tabi eğer 25 yaşlarında falansaniz

Back