• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu erkeklerin yaklaşımı nedir böyle ya

erkekleri böyle yapan kadınlar malesef. o kadar ucuz tipler var ki daha ilk tanıştığı adamla yatak olayına giren. erkeklerde herkesi aynı kefeye koyuyor hal böyle olunca.. tabi arada iyilerde var ama denk gelmek lazım işte..

erkekleri böyle yapan kadınlar malesef. o kadar ucuz tipler var ki daha ilk tanıştığı adamla yatak olayına giren. erkeklerde herkesi aynı kefeye koyuyor hal böyle olunca.. tabi arada iyilerde var ama denk gelmek lazım işte..
O denk gelme olayi orani artik binde bire dustu arkadasim. Ne yazik. Bazen keske 1950 lerde falan dogsaydim diyorum

yahu nedir bu erkeklerin beklentisi. daha bir kadınla adam gibi tanışmayı bile beceremiyorlar. çoğunda ego tavan. sanırsın ki kadın 2 sohbetten sonra hooop hemen yatağa girecek bir et yığını, çünkü kendileri mükemmeller ve dünyada erkek kıtlığı yaşanıyor da kapanın elinde kalıyorlar ya. Kimse dürüst bir ilişki peşinde değil, daha sohbetin 15.dakikasında çözüyorsun ve güle güle deme de ne yap.
ilginçtir, flört tedavülden kalkmış. hani olur ya hoşlanırsın , adım adım ilerlersin, bugün yanında yürür,yarın çok eğlenir kahkahalara boğulursun, sonraki gün bakışırsın, bir sonraki gün el ele tutuşursun. hani böyle zaman geçer ya yok öyle şeyler şimdi. Şimdi adını söyle 10 dk sohbet ve hoop niyetler ortada. Ne yazık...Ne heyecan var ne de süreklilik. Erkekler kadar kadınlarda suçlu

sizi gerçekten seven bir adam bahsettiğiniz flört dönemini yaşatır size inşallah:KK24: yanlış insanlarla karşılaşmışsınız. canınızı sıkmayın her şey yoluna girer elbet bir gün

yahu nedir bu erkeklerin beklentisi. daha bir kadınla adam gibi tanışmayı bile beceremiyorlar. çoğunda ego tavan. sanırsın ki kadın 2 sohbetten sonra hooop hemen yatağa girecek bir et yığını, çünkü kendileri mükemmeller ve dünyada erkek kıtlığı yaşanıyor da kapanın elinde kalıyorlar ya. Kimse dürüst bir ilişki peşinde değil, daha sohbetin 15.dakikasında çözüyorsun ve güle güle deme de ne yap.
ilginçtir, flört tedavülden kalkmış. hani olur ya hoşlanırsın , adım adım ilerlersin, bugün yanında yürür,yarın çok eğlenir kahkahalara boğulursun, sonraki gün bakışırsın, bir sonraki gün el ele tutuşursun. hani böyle zaman geçer ya yok öyle şeyler şimdi. Şimdi adını söyle 10 dk sohbet ve hoop niyetler ortada. Ne yazık...Ne heyecan var ne de süreklilik. Erkekler kadar kadınlarda suçlu
Erkekleri o hale getirenlerde kadınlar zaten .birinci gün tanış ikinci gün yatak yada ilk günden.;;))

Kız çocuğunu erkek çocuğunun önünde hizmet ettiren anne babalar var oldukça bi parmak zekalarıyla özgüven patlaması yaşayan erkekler de var olacaktır.. böyle tiplere napsan adam olmaz o yüzden sen yolunda yürümeye devam et umudunu kaybetme iyi anne babanın elinde büyümüş pırlanta gibi erkekler de var az da olsa.. senin istediğin buysa Allah da er geç nasip eder..

Sadece 30 yaş üstünde yok bu durum, 23+ tanıdığım erkeklerin çoğu bu kafayla bakıyor ilişkilere maalesef :(

Zaman biraz hızlı evet,
İnsanlar bir acele içerisinde her şeyi yaşayabilmek istiyorlar
Hayatın tadını çıkararak yaşamak kalmamış..

Ben de memnun değilim bundan

:KK57::KK57:karşılaşana kadar bu kadar da kötümser değildim bende.fakat tanışıp begendiğim ve sadece gülümsediğim çocuk aynen böyle çıktı.tanıştığımızın akşamı sevgili olmak istedi,ertesi gün konuşurken "benim bir ilişkiye başlama kriterim sevişmektir.ben yengeç burcuyum çok güzel severim" falan demeye başladı.ben sustukça açıldı, konuştuda konuştu.oysa ben şoktan susmuştum.ilk tanıştığımda çok begendiğim,efendiliğiyle gözümü dolduran herif birden 5.kattan aşağı düşmüş gibi yamuldu gözümde.ay hatırladıkça sinir oldum gene

Kimileri bana geri kafali diyebilir ama en guzeli gorucu usulu zaten gorucu usulunde de hemen o gun evlenmiyorsun iki tarafta birbirini begenince tamm iste , nisanliyken taniyorsun hemen herseyi harcamiyorsun heycan bitmiyo ama sevgilin olunca hersey yasaniyo genelde evlenincede istegi bitiyo hem bazi erkeklerin pis cinsel dusunceleriyle karsi karsiya kalmiyorsun en guzeli hak yolu

Back