- 26 Temmuz 2011
- 3.712
- 2.367
- 333
- Konu Sahibi senem_erbas
Ahhh cnm maalesef yapistirmadan terk ettim onu.. afedersin yuzune tukursem, tukurugume yazik olur .. cahil ve ahlak yoksunuEskimeden evvel yapistiraydin keske :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahhh cnm maalesef yapistirmadan terk ettim onu.. afedersin yuzune tukursem, tukurugume yazik olur .. cahil ve ahlak yoksunuEskimeden evvel yapistiraydin keske :)
Ahhh cnm maalesef yapistirmadan terk ettim onu.. afedersin yuzune tukursem, tukurugume yazik olur .. cahil ve ahlak yoksunu
Bekarim evet.. eski sahizin hani bekarlikta olan bazi mevzularini anlatmisti biliyordum ama normal seyler gibime geldi, ama olay oyle boyutlara geldiki herif megerse sapikmis, ve halen oyle.. aslinda ufacik bir suphede olsa o iliskiyi bitireceksin.. yoksa altindan cok kotu seyler cikabiliyo.. hadi onu gectim ee aileside ahlaksiz cikti bu sahizin hepsi cahil anlican.. toplumun icindeki curuk insanlar..Peki simdi bekarsin dimi.ne acaip ya,evleniyosun yada birliktelik yasiyosun ha bi de asik falan oluyosun ama sen etrafa sevgi sacarken kör olup adamin bu okuzluklerini gormuyosun. Hay ben agzimiza tukureyim emi. Yada gostermiyolar mi ki yaw
Yaw yok,bende guven zaten sıkıntiliydi simdi son 3 yildir komple sıkıntıli. Beraberlik falan yasayamiyorum. Onu birak tanisma falan var ya o asamaya gelememeye basladim. Cunku adamlar tanismada cortluyor ve ben artik bu durumdan bunaldim. Az yavas ol hayvan olma dimi. Gozunle gozumu bi sev sonrasi zaten gelir. Ama sonuc mutsuzum ve vazgecmeye basladimBekarim evet.. eski sahizin hani bekarlikta olan bazi mevzularini anlatmisti biliyordum ama normal seyler gibime geldi, ama olay oyle boyutlara geldiki herif megerse sapikmis, ve halen oyle.. aslinda ufacik bir suphede olsa o iliskiyi bitireceksin.. yoksa altindan cok kotu seyler cikabiliyo.. hadi onu gectim ee aileside ahlaksiz cikti bu sahizin hepsi cahil anlican.. toplumun icindeki curuk insanlar..
Amaclari ap acik ortada.. kacarak uzaklasmak sart boylelerinden.. ama bu erkekler evkendikleri zaman kendileri sutten cikmis ak kasik zannederler, hic birsey olmamis gibi hayatlarina devam ederler.. kendi kiz kardeslerine ayni sekilde davranilsa acaba ne yaparlar pislikler ..Yaw yok,bende guven zaten sıkıntiliydi simdi son 3 yildir komple sıkıntıli. Beraberlik falan yasayamiyorum. Onu birak tanisma falan var ya o asamaya gelememeye basladim. Cunku adamlar tanismada cortluyor ve ben artik bu durumdan bunaldim. Az yavas ol hayvan olma dimi. Gozunle gozumu bi sev sonrasi zaten gelir. Ama sonuc mutsuzum ve vazgecmeye basladim
Ne yapacaklari ortada.. Ama baskasinin dogurdugu kizlar kendi kanlarindan olmadigindan herseye mustehaklar. Ama unutmamalari gereken en onemli nokta kendi kardeslerine de baskalari yabanciAmaclari ap acik ortada.. kacarak uzaklasmak sart boylelerinden.. ama bu erkekler evkendikleri zaman kendileri sutten cikmis ak kasik zannederler, hic birsey olmamis gibi hayatlarina devam ederler.. kendi kiz kardeslerine ayni sekilde davranilsa acaba ne yaparlar pislikler ..
Ne yazikki oyle guzelim, hani derler ya nerdeee eski asklar heyy yavrum heyy!erkerklerde kadinlarda,bazi seyleri cookk cabuk tuketiyorlar cok yazik..nedir bu acele ?neyi nereye yetistiriyoruz?ve neden bu hale geldi ASK denen o yuce duygu iste once bu sorularin cevabini bulmak gerek..ama ne mumkun zaman hizla ilerliyor ve insanlar hep bir kovalamaca halinde,hep bir telas icinde..ama eskiden boylemiydi yaa!zor olan asklarin daha bir kiymeti vardi,cok degil 7 sene once ilk esimden ayrildiktan sonra tanidim ikinci esimi,aramizda da mesafeler vardi yanima gelebilmek icin neler cekerdi garibim,saatlerce yorgan altinda telefonla konusurduk ter icinde kaliyodumama her saniyenin her gunun tadi bambaskaydi degerdi o guzelim heyecani yasamayaoff off eskiye goturdun beni kiz allahima bin sukur yine ayni heyecan yillar gecmis olmasina ragmen biliyormusun?aslinda birazda karakter meselesi bu herkese yakismaz ASK her beden tasiyamaz..tasiyani ve hakkiyla yasayani bulmakta artik cookk zorr..yinede umudunuzu kaybetmeyin yurek ister ASK insallah o guzel yureginize yakisan bir ASK yasamaniz dilegiyle butun hemcinslerimherseye ragmen KADIN olmak cok guzel beeyahu nedir bu erkeklerin beklentisi. daha bir kadınla adam gibi tanışmayı bile beceremiyorlar. çoğunda ego tavan. sanırsın ki kadın 2 sohbetten sonra hooop hemen yatağa girecek bir et yığını, çünkü kendileri mükemmeller ve dünyada erkek kıtlığı yaşanıyor da kapanın elinde kalıyorlar ya. Kimse dürüst bir ilişki peşinde değil, daha sohbetin 15.dakikasında çözüyorsun ve güle güle deme de ne yap.
ilginçtir, flört tedavülden kalkmış. hani olur ya hoşlanırsın , adım adım ilerlersin, bugün yanında yürür,yarın çok eğlenir kahkahalara boğulursun, sonraki gün bakışırsın, bir sonraki gün el ele tutuşursun. hani böyle zaman geçer ya yok öyle şeyler şimdi. Şimdi adını söyle 10 dk sohbet ve hoop niyetler ortada. Ne yazık...Ne heyecan var ne de süreklilik. Erkekler kadar kadınlarda suçlu
Nerde sohbet ettigine bagli bence.
Bence hep yanlış kişilere denk gelmissiniz. Bir de yaş kac?
Tahmin ettim 30 üstü olduğunuzu. 30 üstü kadınlara o tarz yaklaşım daha fazla, artık ne düşünüyorlarsa.34 :) zaten calismaktan da baya etrafimla ilgilenecek vaktim olmadi. Bir kere nisanlandim nisani attim. Bende sizin gibi dusundum ama kendimi de cok sucladim ayni zamanda. Ama isteklerimi dusunuyorum verilenlere bakiyorum aslinda cok da zor seyler istemiyorum. Hatta cok da demek bile sacma. Hic zor seyler beklemiyorum.hepsi insanda olmasi gereken ozellikler
Ne anlamda dusunce, acar misinizTahmin ettim 30 üstü olduğunuzu. 30 üstü kadınlara o tarz yaklaşım daha fazla, artık ne düşünüyorlarsa.
Son cumlelerin zaten olayi anlatiyoryahu nedir bu erkeklerin beklentisi. daha bir kadınla adam gibi tanışmayı bile beceremiyorlar. çoğunda ego tavan. sanırsın ki kadın 2 sohbetten sonra hooop hemen yatağa girecek bir et yığını, çünkü kendileri mükemmeller ve dünyada erkek kıtlığı yaşanıyor da kapanın elinde kalıyorlar ya. Kimse dürüst bir ilişki peşinde değil, daha sohbetin 15.dakikasında çözüyorsun ve güle güle deme de ne yap.
ilginçtir, flört tedavülden kalkmış. hani olur ya hoşlanırsın , adım adım ilerlersin, bugün yanında yürür,yarın çok eğlenir kahkahalara boğulursun, sonraki gün bakışırsın, bir sonraki gün el ele tutuşursun. hani böyle zaman geçer ya yok öyle şeyler şimdi. Şimdi adını söyle 10 dk sohbet ve hoop niyetler ortada. Ne yazık...Ne heyecan var ne de süreklilik. Erkekler kadar kadınlarda suçlu
Demissiniz ya hep sevisme bekletisiyle yaklaşıyorlar diye, onu dedim.30 yaş üstü bekarsan her şeyi yaparmissin gibi sanki.Ne anlamda dusunce, acar misiniz
Demissiniz ya hep sevisme bekletisiyle yaklaşıyorlar diye, onu dedim.30 yaş üstü bekarsan her şeyi yaparmissin gibi sanki.
Tabi aslinda seviseni de var. Mesela ben eli yuzu duzgun heh bu olur denilebilecek birini tanidim adamin erkek arkadasi oldugunu ogrendim. Sonrasi suur kaybi. Ha bi de sana asiliyo ek olarak :) sonuc mu adama olum bak git dedik gitti suratina vurmadanSon cumlelerin zaten olayi anlatiyor
Erkek de erkekle sevismiyor ( genelde yani )
26 yasinda boyle seyler dusunmeyen 1 yildir hayatinda ve aklinda kimse olmayan, italyan tipli, orta gelirli, 3 univ. bitirmis bir erkek kardesim var