- 5 Aralık 2015
- 23
- 25
- 3
- Konu Sahibi senem_erbas
-
herkezi basit sanma kendini akıllı sanma sendromu bunlarınkıyahu nedir bu erkeklerin beklentisi. daha bir kadınla adam gibi tanışmayı bile beceremiyorlar. çoğunda ego tavan. sanırsın ki kadın 2 sohbetten sonra hooop hemen yatağa girecek bir et yığını, çünkü kendileri mükemmeller ve dünyada erkek kıtlığı yaşanıyor da kapanın elinde kalıyorlar ya. Kimse dürüst bir ilişki peşinde değil, daha sohbetin 15.dakikasında çözüyorsun ve güle güle deme de ne yap.
ilginçtir, flört tedavülden kalkmış. hani olur ya hoşlanırsın , adım adım ilerlersin, bugün yanında yürür,yarın çok eğlenir kahkahalara boğulursun, sonraki gün bakışırsın, bir sonraki gün el ele tutuşursun. hani böyle zaman geçer ya yok öyle şeyler şimdi. Şimdi adını söyle 10 dk sohbet ve hoop niyetler ortada. Ne yazık...Ne heyecan var ne de süreklilik. Erkekler kadar kadınlarda suçlu
Ahahahah o da iyiymis ama yas farki var canim ya26 yasinda boyle seyler dusunmeyen 1 yildir hayatinda ve aklinda kimse olmayan, italyan tipli, orta gelirli, 3 univ. bitirmis bir erkek kardesim var
Bizim cocugunda kismeti kapali demekki...Ahahahah o da iyiymis ama yas farki var canim ya
Bizim cocugunda kismeti kapali demekki...
Bu erkeklerin beyni ters isliyo demekki .. aile egitiminden kaynaklaniyo bence, sen erkeksin yaparsin diye diye sonunda toplum bu hale geldi, etrafimizdaki sapiklar cogaldi .. kadinlari seks objesi gibi goren cahiller oldugu surece, dogru duzgun bir iliski yasamak imkansiz.. eee biz kadinlarda kendimizi ezdirmeyerek bu tarz erkeklere dur dememiz sart.. iyi erkeklerde var tabikide.. kalite meselesi bu..
Yorumumu duzenlendim cnm .. sonu trajikomik ..Aynençok doğru söylüyorsun, bizim toplumumuz böyle, "göster oğlum amcaya, dayıya, dedeye pipini" diye büyütülen nesilden ne bekliyoruz ki.
Yorumumu duzenlendim cnm .. sonu trajikomik ..hani mesela benim eski esim kucuk erkek yigenine s..y..n bahsederdi anlayin, kucuk yigeninede s..y..n nerede derdi bakim derdi ayyyy migdemmmm ... pislik herif, yetmedi birde benimle olan ozel seylerini ailesiyle paylasirdi yani demem oki bu niyetler hic belli olmaz..
Yorumumu duzenlendim cnm .. sonu trajikomik ..hani mesela benim eski esim kucuk erkek yigenine s..y..n bahsederdi anlayin, kucuk yigeninede s..y..n nerede derdi bakim derdi ayyyy migdemmmm ... pislik herif, yetmedi birde benimle olan ozel seylerini ailesiyle paylasirdi yani demem oki bu niyetler hic belli olmaz..
Ben ona mahkemede gereken cevabi verdim cnm.. hatta benim bi kizim olursa aynn benim gibi kasar olur dedi.. bunu soyleyen eski esim dusunun artik.. ayyy ne kdr ahlakli, edepli insan dedigim eski esim.. tabikide yigeni ayni kendi gibi sapik olacak, acaba kac can yakacaksin merak ediyorum derdi yigenine sonra gulerdi ugkala ugkala..Al iste,sonra o cocuk gelecegin sapigi olmasinda ne yapsin. Yahu sende geçireydin ya agzinin ortasina tavayi
Kızmazsan bu kişinin "eski" sıfatını almasına çok sevindim.Allahım ne acaipler ya.
Yok cnm neden kizayimKızmazsan bu kişinin "eski" sıfatını almasına çok sevindim.Allahım ne acaipler ya.
Yok cnm neden kizayimYahu birde boyleleri sokaklarda geziyo.. yani aramizdalar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?