• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu erkeklerin yaklaşımı nedir böyle ya

senem_erbas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2015
23
25
3
yahu nedir bu erkeklerin beklentisi. daha bir kadınla adam gibi tanışmayı bile beceremiyorlar. çoğunda ego tavan. sanırsın ki kadın 2 sohbetten sonra hooop hemen yatağa girecek bir et yığını, çünkü kendileri mükemmeller ve dünyada erkek kıtlığı yaşanıyor da kapanın elinde kalıyorlar ya. Kimse dürüst bir ilişki peşinde değil, daha sohbetin 15.dakikasında çözüyorsun ve güle güle deme de ne yap.
ilginçtir, flört tedavülden kalkmış. hani olur ya hoşlanırsın , adım adım ilerlersin, bugün yanında yürür,yarın çok eğlenir kahkahalara boğulursun, sonraki gün bakışırsın, bir sonraki gün el ele tutuşursun. hani böyle zaman geçer ya yok öyle şeyler şimdi. Şimdi adını söyle 10 dk sohbet ve hoop niyetler ortada. Ne yazık...Ne heyecan var ne de süreklilik. Erkekler kadar kadınlarda suçlu

Bazen mutluluğu yanlış şekilde, yanlış kişilerde arıyoruz. Benim şu an bana çok saçma gelen kriterlerim vardı. illa bu olmalı, şu olmalı gibi. Arkadalarım şu huyundaz vazgeç geri çvirdiklerin hayatının fırsatı olabilir dedi. Dedim ya bir kere de öyle yapayım. Şu an iyi ki yapmışım diyorum. Ne kadar büyük konuştuğum varsa hepsi kendinde mevcut :) ama gel gör ki şu an onunla çok mutluyum...

yahu nedir bu erkeklerin beklentisi. daha bir kadınla adam gibi tanışmayı bile beceremiyorlar. çoğunda ego tavan. sanırsın ki kadın 2 sohbetten sonra hooop hemen yatağa girecek bir et yığını, çünkü kendileri mükemmeller ve dünyada erkek kıtlığı yaşanıyor da kapanın elinde kalıyorlar ya. Kimse dürüst bir ilişki peşinde değil, daha sohbetin 15.dakikasında çözüyorsun ve güle güle deme de ne yap.
ilginçtir, flört tedavülden kalkmış. hani olur ya hoşlanırsın , adım adım ilerlersin, bugün yanında yürür,yarın çok eğlenir kahkahalara boğulursun, sonraki gün bakışırsın, bir sonraki gün el ele tutuşursun. hani böyle zaman geçer ya yok öyle şeyler şimdi. Şimdi adını söyle 10 dk sohbet ve hoop niyetler ortada. Ne yazık...Ne heyecan var ne de süreklilik. Erkekler kadar kadınlarda suçlu
herkezi basit sanma kendini akıllı sanma sendromu bunlarınkı

Hatunlar,fakat ben bu adamlari tanimiyorum mesela. Bende miknatis mi var kafayi yiyecegim. Mesela adamin ne olduguna dair bi fikrim yok tanisalim peki diyorum icinden seviselim rahatlayalim modunda biri cikiyor kaciyorum. Hadi bu olmadi en azindan az tanidigim biri olsun diyorum anam bu da mulayimligi kenara birakip vicik vicik hemen. Adamlar evrim geciriyo. Inanirmisiniz zaten ilk bulusmalarda dikkat yuzumde olsun diye ugrasirim kiyafetime dikkat falan ediyorum yani dusunun ama gene adamlarin icinden cikan cikiyo engel olamiyorum. Ne yapsak olmuyo

Bu erkeklerin beyni ters isliyo demekki .. aile egitiminden kaynaklaniyo bence, sen erkeksin yaparsin diye diye sonunda toplum bu hale geldi, etrafimizdaki sapiklar cogaldi .. kadinlari seks objesi gibi goren cahiller oldugu surece, dogru duzgun bir iliski yasamak imkansiz.. eee biz kadinlarda kendimizi ezdirmeyerek bu tarz erkeklere dur dememiz sart.. iyi erkeklerde var tabikide.. kalite meselesi bu.. kendimden ornek verecek olursamda, mesela ben eski esimle tanistigim donemlerde aaaa ne kdr duzgun bir insan, ne kadar ahlakli edepli demistim, cunku amaci ciddiydi.. sonra nemi oldu ben ondan ayrildiktan sonra raydan cikti, benim evlendigim insan megerse subyancinin tekiymis, hatta sapigin tekiymiste benim haberim yokmus.. yani bu isler belli olmaz..

Bu erkeklerin beyni ters isliyo demekki .. aile egitiminden kaynaklaniyo bence, sen erkeksin yaparsin diye diye sonunda toplum bu hale geldi, etrafimizdaki sapiklar cogaldi .. kadinlari seks objesi gibi goren cahiller oldugu surece, dogru duzgun bir iliski yasamak imkansiz.. eee biz kadinlarda kendimizi ezdirmeyerek bu tarz erkeklere dur dememiz sart.. iyi erkeklerde var tabikide.. kalite meselesi bu..

Aynençok doğru söylüyorsun, bizim toplumumuz böyle, "göster oğlum amcaya, dayıya, dedeye pipini" diye büyütülen nesilden ne bekliyoruz ki.

Aynençok doğru söylüyorsun, bizim toplumumuz böyle, "göster oğlum amcaya, dayıya, dedeye pipini" diye büyütülen nesilden ne bekliyoruz ki.
Yorumumu duzenlendim cnm .. sonu trajikomik .. :D hani mesela benim eski esim kucuk erkek yigenine s..y..n bahsederdi anlayin, kucuk yigeninede s..y..n nerede derdi bakim derdi ayyyy migdemmmm ... pislik herif, yetmedi birde benimle olan ozel seylerini ailesiyle paylasirdi yani demem oki bu niyetler hic belli olmaz..

Yorumumu duzenlendim cnm .. sonu trajikomik .. :KK70: hani mesela benim eski esim kucuk erkek yigenine s..y..n bahsederdi anlayin, kucuk yigeninede s..y..n nerede derdi bakim derdi ayyyy migdemmmm ... pislik herif, yetmedi birde benimle olan ozel seylerini ailesiyle paylasirdi yani demem oki bu niyetler hic belli olmaz..

Al iste,sonra o cocuk gelecegin sapigi olmasinda ne yapsin. Yahu sende geçireydin ya agzinin ortasina tavayi

Yorumumu duzenlendim cnm .. sonu trajikomik .. :KK70: hani mesela benim eski esim kucuk erkek yigenine s..y..n bahsederdi anlayin, kucuk yigeninede s..y..n nerede derdi bakim derdi ayyyy migdemmmm ... pislik herif, yetmedi birde benimle olan ozel seylerini ailesiyle paylasirdi yani demem oki bu niyetler hic belli olmaz..

Kızmazsan bu kişinin "eski" sıfatını almasına çok sevindim. :KK57: Allahım ne acaipler ya. :KK53:

Al iste,sonra o cocuk gelecegin sapigi olmasinda ne yapsin. Yahu sende geçireydin ya agzinin ortasina tavayi
Ben ona mahkemede gereken cevabi verdim cnm.. hatta benim bi kizim olursa aynn benim gibi kasar olur dedi.. bunu soyleyen eski esim dusunun artik.. ayyy ne kdr ahlakli, edepli insan dedigim eski esim.. tabikide yigeni ayni kendi gibi sapik olacak, acaba kac can yakacaksin merak ediyorum derdi yigenine sonra gulerdi ugkala ugkala..

Back