- 28 Nisan 2022
- 38
- 4
-
- Konu Sahibi bubirenkaz
Başka sevişmelerindeki pozisyonlardan mı bahsediyorSelamlar herkese ben nerde yanlış yapıyorum diye danışacaktım size.Aylardır konuştuğum biri vardı ve her şey gayet iyiydi aslında.Öylesine konuşuyorduk konu uçlara gidince daha önce birkaç kişiyle olduğunu ve şu pozisyon şöyle güzeldi şöyle zevkliydi diye anlatınca bende rahatsız oldum biraz da sinirle karışık bir şeyler söyledim o da madem beni kendinden daha aşağı görüyorsun o zaman her şey burda bitsin diyerek saniyesinde sonlandırdı ve engelledi.Çok şaşırdığım bir durum değil alışık olduğum bir durum ama yediremiyorum kendime bunu.Evlilikten bahsediyor yok şöyle severim yok şöyle ihanet etmem diyor ama kendi instagram hesabından bile transından tut direk dansçısına kadar her türlüsünü takip ediyor.Bir de inkar etmiyor mu ben mi takip ediyorum diye çıldırıyorum iyice.Milliyetçiyim en erkek benim yok şöyle babayiğitim diyor ama askerden bile çürük raporu çıkartmış kendine.Hayatı çelişkilerle dolu resmen.Daha düne kadar yok seni şöyle düşünüyorum yok şöyle seviyorum bir an aklımdan çıkmıyorsun diyor ama ne hikmetse hemen bitirebiliyor.Ben mi çok büyütüyorum anlamıyorum gram üzülmüyorum umrumda da değil ama sinirlerim bozuldu resmen sanki daha düne kadar o sevgi sözcüklerinin hepsini ben söylemişim de o beni engellemiş sanki.Nerde yanlış yapıyorum anlamıyorum ama tek bildiğim erkeklerin hepsinin böyle ş1refsiz olduğu.Bunu bilmeme çok umut bağlamamama rağmen yine bir anlık hevesle kaptırıyorum kendimi böyle karaktersizlere..
Benimde boşanmamam lazimBoşanırsam ortalığın tozunu attırırım biliyosun di mi?
Tanistigim adamin evli oldugunu ogrendigimde ben de bu tepkiyi veriyorum ahshhddSana kalmadı diye delirdin bu kadar değil mi?
O da doğru varam gidem de iş yerine sarılam bi tasma falan takam. Allah razı olsunElinizi çabuk tutun başkaları sarılmadan siz sarılın:))
Yani acıkcası geyik yapıyoruz hepimiz eslerimizden eminiz ve sorgulamıyoruz. İnsanoglu şaşar evet ama bu kadınlar icin de geçerli. Genel anlamda koca arayan ama bulamayan çaresizlik icinde hepsi aynı!!! diyor birde aldatılan ama boşamayan kadınlar herkes aldatıyo cağğğğnım yuvamı yıkmam diyor. Hayır işte; hepsi aynı değil, her erkekte aldatmıyor. Sizinkiler züğürt tesellisi birazSorunun başlığından rahatsız oluyorlar da ondan
Çünkü böyle bir başlık atamazsın. Benim babam da, oğlum da var, mesele sırf koca değil. İnsanlara genelleme yaparak hakaret edemezsin. Bu kadar basit.Sorunun başlığından rahatsız oluyorlar da ondan
Bademleri biz kaptık size nemlenmiş leblebiler kaldıTanistigim adamin evli oldugunu ogrendigimde ben de bu tepkiyi veriyorum ahshhdd
Kocama mesaj atayım nasılsın bademin diye durBademleri biz kaptık size nemlenmiş leblebiler kaldı
Sorgulamayan insan aptaldır.Bu her konuda böyleYani acıkcası geyik yapıyoruz hepimiz eslerimizden eminiz ve sorgulamıyoruz. İnsanoglu şaşar evet ama bu kadınlar icin de geçerli. Genel anlamda koca arayan ama bulamayan çaresizlik icinde hepsi aynı!!! diyor birde aldatılan ama boşamayan kadınlar herkes aldatıyo cağğğğnım yuvamı yıkmam diyor. Hayır işte; hepsi aynı değil, her erkekte aldatmıyor. Sizinkiler züğürt tesellisi biraz
ÜzdünBademleri biz kaptık size nemlenmiş leblebiler kaldı
Bir üst modeli bu. Transları bile ekliyormuş çünkü.Abaza’mı deniyordu böylelerine ?
Sus kız yalan söylemeBademleri biz kaptık size nemlenmiş leblebiler kaldı
Kocasını savunan kadınlar mı ahahjsjdjslakd kocasına tapan kadınlar olmalıydı o
Bulcam ben sana bi badem
Aaa aynısı. Ama benimkinin saçları daha açık sarı
İşte biz kime nasıl güvenmemiz gerektiğini bildiğimiz için evliyiz zaten. Sense koca aramaya devam mlsf cnmSorgulamayan insan aptaldır.Bu her konuda böyle
Hadi mademBulcam ben sana bi badem
Nazar değer kocanı açık etme kızAaa aynısı. Ama benimkinin saçları daha açık sarı