Bu erkeklerin neden hepsi bu kadar karaktersiz

bubirenkaz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2022
38
4
Selamlar herkese ben nerde yanlış yapıyorum diye danışacaktım size.Aylardır konuştuğum biri vardı ve her şey gayet iyiydi aslında.Öylesine konuşuyorduk konu uçlara gidince daha önce birkaç kişiyle olduğunu ve şu pozisyon şöyle güzeldi şöyle zevkliydi diye anlatınca bende rahatsız oldum biraz da sinirle karışık bir şeyler söyledim o da madem beni kendinden daha aşağı görüyorsun o zaman her şey burda bitsin diyerek saniyesinde sonlandırdı ve engelledi.Çok şaşırdığım bir durum değil alışık olduğum bir durum ama yediremiyorum kendime bunu.Evlilikten bahsediyor yok şöyle severim yok şöyle ihanet etmem diyor ama kendi instagram hesabından bile transından tut direk dansçısına kadar her türlüsünü takip ediyor.Bir de inkar etmiyor mu ben mi takip ediyorum diye çıldırıyorum iyice.Milliyetçiyim en erkek benim yok şöyle babayiğitim diyor ama askerden bile çürük raporu çıkartmış kendine.Hayatı çelişkilerle dolu resmen.Daha düne kadar yok seni şöyle düşünüyorum yok şöyle seviyorum bir an aklımdan çıkmıyorsun diyor ama ne hikmetse hemen bitirebiliyor.Ben mi çok büyütüyorum anlamıyorum gram üzülmüyorum umrumda da değil ama sinirlerim bozuldu resmen sanki daha düne kadar o sevgi sözcüklerinin hepsini ben söylemişim de o beni engellemiş sanki.Nerde yanlış yapıyorum anlamıyorum ama tek bildiğim erkeklerin hepsinin böyle ş1refsiz olduğu.Bunu bilmeme çok umut bağlamamama rağmen yine bir anlık hevesle kaptırıyorum kendimi böyle karaktersizlere..

Ne evliliği yahu?Evliliği hayatımda bir kere bile düşünmedim nerden uyduruyorsunuz bunları

Derdiniz bu değilse, adamla eğlenip ciddiye almadıysanız bu konu niye var?
Şurada şöyle konular açıp sonra da yoo o öyle değil, ya aslında şöyle böyle diye insanları salak yerine koymaktan vazgeçin. Bir akıllı siz değilsiniz herhalde. Herkes bu konunun niye ve nasıl düşüncelerle açıldığını anlayabiliyor.

Saçma sapan tipler evlilik lafı edince gözünüz takip ettiği transları bile görmeden dibiniz düşüyor, sonra da erkekler çok rerörerö.
Kendi seçimlerinize bakmadan bir de millette akıl vermeleriniz yok mu öf yani 😒

Son düzenleme:
Tekrar soruyorum inatçıyım biraz. Neden açtın konuyu bizi uyarmak için mi. Gelmiş burada hepimizin güvenine sadık eşine saydırıyorsun. Hayır yani sen geldin dedin engelledi kandırdı inandım diye şimdi bizim suçumuz ne de bizi topa tuttun
Yahu inandım mı dedim?Bir yerlerinizden element uydurmayın.Ben sadece hiçbir erkeğin şaşırtmamasına öfkeliyim bunu da soruda dile getirdim.Topa tutan sizsiniz ama suçlu olan ben miyim bu durumda?Asıl tezat sizde ama gözleriniz kör

valla benim bi tanıdığım var kadın evli ama bir de kadın sevgilisi var. yani hem kocasını aldatıyor hem de aldattığı sevgilisi kadın. bi de o kadın sevgilisini de geçmişte aldatmış biri. tekrar barıştılar falan ama kadın evli ahahaha daha uç ne olabilir diye düşünüyorum. benim de çevremde ihanet olayları çok oluyor ama bunların hepsi erkeklerin yediği haltlar değil yani.

Çamur atana haddini bildirince ihale bana kalıyor.O da garipmiş
Kimse size çamur atmadı çamuru atan da sizsiniz, konu içeriğinde tüm erkekler şeref..z vs. diye genelleme yapan da sizsiniz, geyik yapılıyor hakaretiniz üzerinden ama hala devam ediyorsunuz. Burada kocasını savunan kadına sallayacağınıza sizinle dalga geçen adamlara sallayın gidin de.

Yahu inandım mı dedim?Bir yerlerinizden element uydurmayın.Ben sadece hiçbir erkeğin şaşırtmamasına öfkeliyim bunu da soruda dile getirdim.Topa tutan sizsiniz ama suçlu olan ben miyim bu durumda?Asıl tezat sizde ama gözleriniz kör
Biz de sana genelleme yanlış dedik. Demek ki sen saçma sapan insanlara çatmışsın dedik. Hepimizi kocasına gözü kapalı güvenen salak kadınlar olmakla, kocalarımızı da şerefsiz ihanet makineleri olmakla suçladın adeta.

Senin için rahat olsun ben doktorla da görüşürüm ama erkeklere bu kadar güvenme kim bilir bir gün senden çok daha iyisiyle yakalarsan müstakbel muazzam sadık eşini,işte o zaman doktorun kapısını en sık sen çalarsın
Aman zaten hepsi aldatiyor güzel çirkin olsan ne fayda bul birini evlen geç hepimiz aldatiliyoruz 🥲

X