- 28 Nisan 2022
- 38
- 4
-
- Konu Sahibi bubirenkaz
Sayısını versem emin olamam ama alt komşumdan okuldaki hocama kadar hepsine bizzat şahit oldumKaç tanesini gördünüz?
Bari bedelli yapsaymis da "bastim parasini" deseymis. Yazik olmus
Oo o zaman tamam. Dünyanın ortalamasını çıkarmışsın. Niye daha önce demiyosun?Sayısını versem emin olamam ama alt komşumdan okuldaki hocama kadar hepsine bizzat şahit oldum
Kocasını savunan kadınlar mı ahahjsjdjslakd kocasına tapan kadınlar olmalıydı oKimse size çamur atmadı çamuru atan da sizsiniz, konu içeriğinde tüm erkekler şeref..z vs. diye genelleme yapan da sizsiniz, geyik yapılıyor hakaretiniz üzerinden ama hala devam ediyorsunuz. Burada kocasını savunan kadına sallayacağınıza sizinle dalga geçen adamlara sallayın gidin de.
Hepsi seninle mi aldattı hanımlarını? Aksi halde bu kadar emin olmak çok mümkün değil gibi.Sayısını versem emin olamam ama alt komşumdan okuldaki hocama kadar hepsine bizzat şahit oldum
Aaa bu şey değil mi benBelki boyledir ahdhd
Eki Görüntüle 3057349
Sakin ol kız sen de bi koca bulursun merak etme. Kedi ulaşamadığı ciğere murdar dermişKocasını savunan kadınlar mı ahahjsjdjslakd kocasına tapan kadınlar olmalıydı o
En kolay çürük raporu almanın yolu gay olduğunu ıspatlamak...Hah o da olurdu ama kızı etkileme aşamasında "Askerde çürük" ı-ıh olmaz, olamaz. :))
Madem genelleme yapıyoruz, bu erkeklere güven olmaz, hepsi aynı mokun laciverti ve kocişlerimiz bizden gizli hayatlar yaşıyorlar filan öyle de tilki, öyle de sırtlan bu erkek cinsi denilen mahlüükat, böyle bir şey söylemezler. Bunu erkek olsam ben de söylemem. Niye söyleyeyim abi sevişmek istediğim kıza "İşte ben de çürük aldım askerden" diye. Varsa bile öyle bir şey, konusunu açtırmam :)) "Neden çürük, şeyinde mi bi şey var acabağğ?" diye sorgulattırmamm!!
Zaten trans takip ediyormus.En kolay çürük raporu almanın yolu gay olduğunu ıspatlamak...
eee bundan sanane işte ben de onu diyorumKocasını savunan kadınlar mı ahahjsjdjslakd kocasına tapan kadınlar olmalıydı o
Bana ne sizin kocalarınızdan ya..Alın başınıza çalın sadık kocalarınızıBiz de sana genelleme yanlış dedik. Demek ki sen saçma sapan insanlara çatmışsın dedik. Hepimizi kocasına gözü kapalı güvenen salak kadınlar olmakla, kocalarımızı da şerefsiz ihanet makineleri olmakla suçladın adeta.
İşe diye evden cıktıgı sıralar aslında grup calısmasına gittiğini öğreten konu sahibine sonsuz teşekkürlerKocan seni aldatıyor onu bil de
Başımıza çalmasak da sarılsak olmaz mıBana ne sizin kocalarınızdan ya..Alın başınıza çalın sadık kocalarınızı
Sorunun başlığından rahatsız oluyorlar da ondaneee bundan sanane işte ben de onu diyorumOnun kocasına tapması seni niye bu kadar geriyor?
Direk dansçıları translar ooo neler neler.İşe diye evden cıktıgı sıralar aslında grup calısmasına gittiğini öğreten konu sahibine sonsuz teşekkürler
Elinizi çabuk tutun başkaları sarılmadan siz sarılın:))Başımıza çalmasak da sarılsak olmaz mı
Sana kalmadı diye delirdin bu kadar değil mi?Bana ne sizin kocalarınızdan ya..Alın başınıza çalın sadık kocalarınızı
Abaza’mı deniyordu böylelerine ?Adam nasıl bir yokluktaysa artık…
Neden rahatsız olalım. Düşüncenin yanlış olduğunu söyledik.Sorunun başlığından rahatsız oluyorlar da ondan