- 28 Nisan 2022
- 38
- 4
-
- Konu Sahibi bubirenkaz
Neden ya incecik belim var, 60 cm. Güzel tutulur.Selam bebeğim tanısalım mı ama bu tik kilo alsan fena olmaz hos guzel kucağa alinirsin
Çikar mısın aradanBen boşanayım sonra bir görüşelim.
Kaç tanesini gördünüz?Fazla eminsin.Erkekler hakkında bu kadar emin konuşma.En iyi gözükeni bile neler neler çeviriyor da eşinin ruhu bile duymuyor kendi gözlerimle şahit oldum.
Önce ben geldim. Sen sıranı bekle.Çikar mısın aradan
Sonra iliskiyi hizir digilim diye gezinme de benim başıma....Yoldayım zaten gidiyorum boşanmaya.
Konu sahibi olmasa evli kalacaktım. Düşünsene çok korkunç...
Ne evliliği yahu?Evliliği hayatımda bir kere bile düşünmedim nerden uyduruyorsunuz bunları
Neyin ahshdhdKaç tanesini gördünüz?
Yahu inandım mı dedim?Bir yerlerinizden element uydurmayın.Ben sadece hiçbir erkeğin şaşırtmamasına öfkeliyim bunu da soruda dile getirdim.Topa tutan sizsiniz ama suçlu olan ben miyim bu durumda?Asıl tezat sizde ama gözleriniz körTekrar soruyorum inatçıyım biraz. Neden açtın konuyu bizi uyarmak için mi. Gelmiş burada hepimizin güvenine sadık eşine saydırıyorsun. Hayır yani sen geldin dedin engelledi kandırdı inandım diye şimdi bizim suçumuz ne de bizi topa tuttun
42 milyon 428 bin 101 kişi olması lazım son nüfus sayımına göre.Kaç tanesini gördünüz?
Hepsini görmüş olamaz.42 milyon 428 bin 101 kişi olması lazım son nüfus sayımına göre.
Boşanırsam ortalığın tozunu attırırım biliyosun di mi?Sonra iliskiyi hizir digilim diye gezinme de benim başıma....
Kimse size çamur atmadı çamuru atan da sizsiniz, konu içeriğinde tüm erkekler şeref..z vs. diye genelleme yapan da sizsiniz, geyik yapılıyor hakaretiniz üzerinden ama hala devam ediyorsunuz. Burada kocasını savunan kadına sallayacağınıza sizinle dalga geçen adamlara sallayın gidin de.Çamur atana haddini bildirince ihale bana kalıyor.O da garipmiş
Bosanma zaten piyasadakiler bize yetmiyor, bir de sen girme rakip olarak ahshdBoşanırsam ortalığın tozunu attırırım biliyosun di mi?
Biz de sana genelleme yanlış dedik. Demek ki sen saçma sapan insanlara çatmışsın dedik. Hepimizi kocasına gözü kapalı güvenen salak kadınlar olmakla, kocalarımızı da şerefsiz ihanet makineleri olmakla suçladın adeta.Yahu inandım mı dedim?Bir yerlerinizden element uydurmayın.Ben sadece hiçbir erkeğin şaşırtmamasına öfkeliyim bunu da soruda dile getirdim.Topa tutan sizsiniz ama suçlu olan ben miyim bu durumda?Asıl tezat sizde ama gözleriniz kör
Aynısını düşündüm KEDJFKDKDLDL KOCAM SİZE NE ETTİ CANIM KOCAMBenim kocamın şimdi ne suçu var lan
Ama çok emin konuşuyor.Hepsini görmüş olamaz.
Aman zaten hepsi aldatiyor güzel çirkin olsan ne fayda bul birini evlen geç hepimiz aldatiliyoruzSenin için rahat olsun ben doktorla da görüşürüm ama erkeklere bu kadar güvenme kim bilir bir gün senden çok daha iyisiyle yakalarsan müstakbel muazzam sadık eşini,işte o zaman doktorun kapısını en sık sen çalarsın
Kocan seni aldatıyor onu bil deAynısını düşündüm KEDJFKDKDLDL KOCAM SİZE NE ETTİ CANIM KOCAM
Ama benimki boşa çıkar o zaman.Bosanma zaten piyasadakiler bize yetmiyor, bir de sen girme rakip olarak ahshd