- 28 Nisan 2022
- 38
- 4
-
- Konu Sahibi bubirenkaz
Evet delisinizGüvenmediğimiz adamı niye koca diye tutalım şekerim? Deli miyiz biz?
Haaa, ama işte şey sen hala benim mantıklı sorularıma cevap vermedin iki kez sordum yukarda.Önceden yaşadıklarını anlattığında ters yaptım farkındaysan
Ya hdjfjskfjfldjdkBelki boyledir ahdhd
Eki Görüntüle 3057349
Bir bakışı bile aldatma olarak görebilen kadın neyle, ne yaparak gönül eğlendiriyor acaba çok merak ettim.Ben evlilik düşünen bir insan hiç olmadım bu saatten sonra olacağımı da hiç sanmıyorum.Takip ettikleri umrumda değil bunu bilerek konuştum zaten onunla ki öylesine konuştuğumu da sorunun başında belirtmiştim.Benimkisi sadece gönül eğlendirmek soruyu da sordum lakin eşlerine sonsuz güven duyan bir takım insan tarafından linçlenince de tepkimi gösterdim
Seks de hayatın bir parçası değil mi?Niye bu kadar uzaksınız bu uzaklara
Kocan elden gidiyao değil de ben işteyim o evde akşam gelecek işe
amaniinnnn eve kadın falan almasın bide niyetli niyetli
konu sahibi gördün mü bak senin yüzünden kocamla papaz olacağım
Dedim ya öylesine konuşuyordum diye.Ben her şeyi anlatıyordum o da her şeyi anlatıyordum.Askerliğini anlatırken de konu oraya geldiİddialı genelleme, sivri yorumlar.
Şu askerden çürük raporu alması olayını nasıl anlattı? Erkekler genelde böyle şeyleri kendilerine konduramazlar da (Bi genelleme de benden olsun). Öylece bunu anlattı ha? :) Biraz kafadan yazılmış gibi geldi konu.
Tum erkeklerin ayni ve şerefsiz oluşundan? Konun bu değil mi?Tam olarak neyden emin konuşmuşum?
Aaa aydınlandım şuvanEvet delisiniz
Sister, o a'yı niye o kadar zavallıca sansürledin ya? Bıraksaydın onuruyla açık kalsaydı.Belki boyledir ahdhd
Eki Görüntüle 3057349
Dedim ya öylesine konuşuyordum diye.Ben her şeyi anlatıyordum o da her şeyi anlatıyordum.Askerliğini anlatırken de konu oraya geldi
Evet emin olabildiğim nadir şeylerdenTum erkeklerin ayni ve şerefsiz oluşundan? Konun bu değil mi?
Seks yaptığına inanmıyorum. Bir bakış bile aldatma olabilir diyen kadınsın. Buradaki kadınların çoğu sex positive, hoşuna gitmeyen şeyler duyunca 360 derece döndün hemen. Çelişkilisin.Seks de hayatın bir parçası değil mi?Niye bu kadar uzaksınız bu uzaklara
Ahshd aman ne bileyim simdi ihale bana patlar falanSister, o a'yı niye o kadar zavallıca sansürledin ya? Bıraksaydın onuruyla açık kalsaydı.
ÖfEvet emin olabildiğim nadir şeylerden
İnanmayabilirsin ki bu umrumda bile olmazHiç sanmıyorum. :)
Şu yazdıklarından sonrasını saymıyorum bile, sen daha hala neyin peşindesin acaba?anlatınca bende rahatsız oldum biraz da sinirle karışık bir şeyler söyledim o da madem beni kendinden daha aşağı görüyorsun o zaman her şey burda bitsin diyerek saniyesinde sonlandırdı ve engelledi.
Benimki arka odada. Kesin internet üzerinden aldatıyor. Gideyim de baskın yapayım.Benim koca yeni şehir dışında.
Kesin aldatıyor iş bahanesiyle, bu konuyla ikna oldum ben.
İkna olamayanlar düşünsün.