- 10 Ekim 2014
- 31.915
- 143.035
- 798
Cinselliğe ulaşabileceğini bilsin gayet de önüne gelene para harcarlar. Bunu yapacak milyonlarca erkek var türkiyede. Tabiyki kendisine saygısı olan erkekler de var. Ancak çoğunluğunun kriterlerinin nefes alsın yeter kıvamında olduğunu düşünüyorum ben de. Kadınla cinsellik yaşayabileceğini bilse ancak kadını hiç beğenmese de büyük bir çoğunluğu reddetmez.
İnanmayanlar küçük bir sosyal deneyle dediğimi teyit edebilirler. Ekşi sözlüğe gidip cinsel hayatı olduğunu ve kadın olduğunu belli eden herhangi bir mesaj yazın anında özel mesaj kutunuzda yüzlerce beyaz yaka erkeğin ağzının suyunu akıta akıta yazdığı mesajlarla karşılaşırsınız (bunun için önce çaylak statüsünden çıkıp sözlükte yazar olmak gerek tabiyki. Ben de yazar değilim ama yazar olan kadınların ifşalarına bolca rastlıyorum ) Hatta birisi torontoda yaşıyomuş ne var sanki uçakla 15 saat gelirim demiş Yüzünü bile görmedikleri kadına yazıyolar. Neye benzediğinin bir önemi yok. sekse ulaşabileceğini bilsin kadını zerre beğenmese bile para harcayacak milyonlarca erkek var.
Erkeklerin ilgisini görmem icin sosyal deneye ya da ekşide yazmaya ihtiyacim yok.
Burada erkeklerin her turlu masraftan ve zaman harcamaktan kacindigini yazanlar icin konuşuyorum.
Erkeklerin önüne gelene yazmasi, kolay sekse hayir dememesi ayri seyler ciddi bir para ve zaman harcamasi farkli.
"neye benzediginin önemi olmayan" durumlarda seks icin bi iki defa macera olarak para harcarlar (yol, otel vs)buna para harcamak denirse ama aylarca gönlünü etmeye ugrasip orda burda koluna takip gezip para harcamazlar asiri çaresiz tipler degillerse diye dusunuyorum. O kadar düşük erkek seviyesiyle de sohbet etmisligim yok.