erkeklerin kafa yapısı bu değil
ama eğlenceli dediğiniz insan çok yüksek bir ihtimalle içer ve gece dışarı çıkar...
hani ciddi, geleneksel, sessiz sakin, dindar,
ya da ilesiyle yaşayan, memur tipli, mülayim, vs birisi deseniz o tanıma uyan birisi gece çıkalım alkol alalım demeyecektir, daha yüksek bir ihtimalle.
elbette istisnalar var ama genelde sorunumuz bu (benim için de öyle) belli bir özellikte olan adam arıyorsanız o mahallenin genel ortamına ortalama hayatına da razı olmak gerekiyor. olamıyorsanız da sıkıntı oluyor işte...
ha tekrar belirteyim: hem eğlencelidir, hem ağzı laf yapar, muhabbeti sarar, tabiri caizse kadına yaklaşmay flan bilir hem kolay iletişim kurar vb. ama gece çıkmaz ve alkol kullanmaz, olabilir imkansız demem. de pek olmuyor işte böyle.
alkol tüketmiyorum diyen bi kadına sen naparsın ki diyen erkek hıyarın önde gidenidir, net
hayat tarzları farklı olabilir herkes herkesin tercihine saygı duymak zorunda
ama o adamın hayat tarzına %100 uyumlu değil diye böyle bi aşağılanmaya razı gelmek zorunda değil kimse
hayatların uyumlu olmasına çok önem veririm ama uymadığı noktada saygı duyup uzaklaşmak lazım
bizim erkeklerimizde işlerine gelmeyince anında bok atma huyu var
bu da aşağılık kompleksinden ve özgüven denen şeyi yanlış anlamalarından kaynaklanıyor
bugün instagramdan bi erkek bana, sırf onunla konuşmadım diye saydırma hakkını kendinde buldu biliyor musun?
herif 3 gündür mesaj atıyormuş, ben mesajını görmedim bile. diğer kutusuna düşmüş, takip de etmiyorum
yazdıkları da "merhaba, tanışabilir miyiz, şurda mı yaşıyorsun, bişey sorabilir miyim" tarzında, hiçbir kadını meraklandırmayacak şeyler
neyse cevap alamayınca (mesajı görmedim bile) alt tarafı instagramda sürten bi kadınsın ne bu havalar yazmış
tabi o mesajın üzerine çok sağlam ağzına s.çıp engelledim
yani onun o mercimek kadar beynine göre benim ona cevap vermeme sebebim havaya girmem
ama aynı zamanda havaya girmeye değer bi kadın da değiliim ona göre?
yani bu kadın beni beğenmedi o yüzden mesajıma dönmedi diye düşünmek yok
ek olarak bu kadının sevgilisi olabilir, tanımadığı kişilere cevap yazmıyor olabilir vs
ama yok o kadar geri zekalı ki bazıları, g.tü kalkık olduğu için cevap yazmıyor diye düşünüyor
ve bu düşünce ve tavır sırf mesajlarına bakmamışım diye
bu arada profil fotosundan tipine baktım, resmini burada paylaşsam çoğunuz beğenmezsiniz muhtemelen
---
buna benzer çok örnek var bende
ben son zamanlarda sürekli ulaşamadığı ciğere mundar diyen kedi sendromuna yakalanmış salaklarla sınanıyorum