Bu erkekler şaka mı?

Yok be direkt aptallar.ben kaç kişiyi engelledim bir durup nerede haya yapıyorum demiyorlar.gerçi seninki yine bir buluşma sabretmek.onu yapmayan da var.

hiç buluşmadan niyetini,üslubunu anlamanız hayrınıza olmuş.
konunun parayla alakası yok, parası yoksa gelmez bunu hesap etmeli.
takma kafana, var böyle tipler işte.

hiç buluşmadan niyetini,üslubunu anlamanız hayrınıza olmuş.
konunun parayla alakası yok, parası yoksa gelmez bunu hesap etmeli.
takma kafana, var böyle tipler işte.
yani orası da öyle evet niyetini gösterdiği iyi oldu bende sevindim ve hemen kestirip attım.

Bak benim öyle dertlerim yok misal..
Pek güzel de değilim zaten.
Cilve,işve,eda nedir hiç bilmem.
İstesem de olmuyor,yapamıyorum.
Bazen kadın olduğumu da unutuyorum.
1 yıl içerisinde 3 kez hem cinslerimden teklif gelmesine rağmen erkeklerden tık yok..
Endişeleniyorum

ben daha önce bu yüzden konu açtığımda bana linç gelmişti bir sürü.

Sorun tamamen genç kızlarda.

Mesela diyorsunuz ya adam gayet medeni niye böyle bir şey yaptı? medeniyet böyle bir şey olmuş işte.

Siz kabul etmezseniz kabul edecek bir kız çıkar elbet. yeni nesil daha fena, arabası evi falan varsa otomatik eğlenmek için yalandan naz bile yapmayan genç bir kız bulup geceyi geçirir yani.

Maalesef durum böyle.

Naz yapmak, beklemek gibi bi durum yok 30+ üstü bayanlar için. Çünkü erkek direkt şunu diyor: Madem naz yaptın bay bay, ben seninle uğraşmam, insta kutumda 10 kız var hepsi senin aynin çok da fifi

Burda suçlu erkekler mi kendini bu kadar ucuza özgürlük adında kullandıran kadınlar mı :

Hayir yani ilk bulusmada eve cagiracaksin bari kendi evine cagir, sana guzel bir yemek yapayim de, uyaniga bak hem yemek yaptiracak hem de aklinca sevisecek. Hem sizin cocugunuz da evde olmayacak mi, ne gibi bir cesaretle bunu teklif edebiliyorsun yani.

Ben de cok degil hepi topu 5 senelik evliyim ama benim flort donemimde denk gelen erkeklerin gidis yolu bu kadar yanlis degildi ya, bu BDV'deki erkekler beni her seferinde sasirtiyor. Ben ilk bulusmadan sevismeye karsi degilim bu arada ama her seyin bir yolu yordami var.

"mekanı sen seç " demesi zaten eksi puan benim icin ben mi secicem uğraş didin sen bul beni nereye götüreceğine elinin altında internet var ve evet şehir dışında olması beni alakadar etmez vakit harcasin bulsun. Burda cileklivanilin hanımefendinin ilişki örüntüleri gibi sanırım sizde de saçma keko tipleri çekeceğiniz dair örüntüler var . Benzer erkekleri seçiyorsunuz İlişki anlayışınız üzerine hiç kendinizle çalıştınız mi ?

ya ben ilk görüşmede sevişmeye karşıyım çünkü erkekler artık tek gecelik ilişki arıyor. sonrası yok ve ben öyle biri değilim ben ciddi ilişki kadınıyım. ertesi gün aramayacaksa niye sevişeyim ki bu adam da öyle bir tipmiş, sevişecek bidaha da aramicak bide bakmışım beni engellemiş instadan

Ben mekan seçmeyi sevmem sen götür zevkini merak ediyorum derdim muhtemelen

Bir de paran yoksa flörtleşme mal bedavaya getirecek
evet aslında öyle demek istedim ama diyemedim ben bakarım tamam dedim. birde diyor ki ben bilmiyorum oraları halbuki her hafta istanbula geliyor.

ya görsen gerçekten keko biri değil çok efendi biri oturup saatlerce konuştuk ilk buluşmamızda. hiç öyle bir izlenim de almadım. bu zamana kadar benim görüştüklerimin arasında en iyisi diyebilirim ama neden böyle oluyor anlamıyorum. ilişki anlayışım üzerime nasıl çalışmalıyım ki onu bilmyorum

Gelecek evinde senin hazırladığın yemeği yiyecek.

Büyük ihtimalle iktidarsızlık ya da erken boşalmalı uyduruk bir seks olacak.

Klozet kapağını kaldırmadan işeyecek.

Banyodan çıkıp yerleri ıslatacak.

Gece de horultusundan seni uyutmayacak.

Böyle olacağına dikenli çalı sürteyim bir ömür boyu.

cilve filan bende bilmem zaten.
bence her kadın güzeldir öyle demeyin.

hahahahahahahahahahahah çok iyiydi. kesinlikle öyle olacak da yersem tabi

Yok keko o efendi olsa duramazdin gizli bir keko

Şaka bir yana zihninizin derinliklerinde ilişki oruntunuz üzerinde sorun olabilir . Boşanma travması yaşam güçlüğü vs bunlar zihnimizde bizi adam gibi adamlar bulmaz kodunu yaratabilir .

hahahahahahahahahahahah çok iyiydi. kesinlikle öyle olacak da yersem tabi
Kaliteden yoksunlar. Eski erkekleri özlüyorum. Aylarca ilişkinin oturmasını bekleyen, bu süreçte kadına güven vermek için uğraşan. Kendi adima ikinci evliliğe çok zor karar verecek gibiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…