Saç Kesim Şekilleri bu elbiseye nasıl saç modeli yakışır?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

petite

luzumsuzisleruzmani
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2008
506
0
96
İstanbul
selam hanımlar,acil önerilerinize ihtiyacım var;

ipekyoldan aldığım bu elbiseyi çok sevdim ama saçımı nasıl yaptırsam karar veremedim.
dağınık topuz yakışır diye düşündüm ama elimde model yok,kuaföre gidip topuz dedidiğimde ağır birşey yapmasından da korkuyorum
bu elbiseye nasıl bir saç modeli gider? resimli önerileriniz veya benim kuaföre anlatabileceğim şekilde önerileriniz var mı ?
şimdiden teşekkürler

Canım ya modellerin fotoğraftaki saçından ya da topuz derim ben.Ama dağınık değil sıkı bir topuz çok hoş olur...bayanssulusmile

canım bence dalgalı yaptır acık kalsın yani toplatma

nasıl bir saç gider pek bilemiyorum ama bu topuz resmi bnm çok hoşuma gitmişti çok romantik bir havası var elbisende bu renkse çok hoş olur diye düşünüyorum

resimdeki modele elbiseye en çok giden saç şeklini yapmışlardır zaten. tasarımcılar biliyo bu işi:)

benimde önerim böyle uçuş uçuş bi elbiseye hafif dalgalı, kabarık ve uçuşan bir saç modeli olacak...

arkadaşlar önerileriniz için çok teşekkürler ,
fön diyen olmadı onu eledim
you_know çok teşekkürler önerin için çok beğendim :)
luna88bu modeli arıyodum sanki çok sağol göstericem bu modeli kuaföre :)

evet resimde çok yakışmış o saç modeli ama ben özel bi gecede giyicem elbiseyi :) saçımın daha özenli olmasını istiyorum o yüzden :)

bende çok beğenmiştim cnm ne olur ne olmaz diye saklamıştım malum anlat anlamıyor kuaförler

bence toplu bişeylerr yapma tatlımmm.dağınıkk olsun saçlarınn.kalınn we doğall dalgalarr harika olurr.elbisende çok hoşş güselimm.güle güle giy:hulya:

cnm bnce dağınıkk topuz yaptırr elbisenin modeli çıksın ortaya kaydirigubbakcemile5

teşekkürler kızlar
ben de birkaç model buldum ama içlerinden hangisi güzel ?

3 resmde güzel canm ama anne hathaway tarzında bi tpuz da yaptırablrsn google da vardı yazarsan çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…