• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Bu elbise söz için çok mu açık?

Bence açık falan değil, ama ocak ayı soğuk olur :1:
Benim de aralıkta olmuştu donmuştum :27:
Elbise güzel bence ama farklı alternatifleri de gözden geçir :6:

Bence açık falan değil, ama ocak ayı soğuk olur :1:
Benim de aralıkta olmuştu donmuştum :27:
Elbise güzel bence ama farklı alternatifleri de gözden geçir :6:

Arkası kapalı olsa tam hayalimdeki elbise ama müstekbal kayınvalidem ve kayınpederimin önünde ocak ayında böyle çıkmak istemem sanırım. O yüzden başka alternatiflere bakıcam. :25:

Yoo açık degil bnce sadece mevsime uygun değil canım mutluluklar şimdiden :16:

bence söz için gayet uygun bir elbise ama ocak ayını düşünürsek biraz orda takılıyor insan.sonra düşününce evde yapılan bir tören değil mi niye üşüyesinizki.başka alternatiflerde varsa onlarada bakın ve kararınızı verin.hayırlı olsun şimdiden.:34:

Ocak ayında diyorsunuz
Sanki uygun olmaz gibi,elbise güzelmiş ama
:31:

özel günlerde böyle elbise giyilmeyecek de ne zaman giyilecek ki ? bence çok güzel bi elbise.buna benzer su yeşili bi elbisem benim de var. eminim çok yakışır :52:

gayet güzel rengine bayıldım sax mavisi , gençken giyinilir yakışır

Elbise çok güzelmiş, açık da değil aslında ama evde olunca daha çok göze batıyor, daha açıkmış gibi geliyor. Ben uzun kollu bir elbise giymiştim bu yüzden.

Bence açık değil, ki mevsime uygun olmasa bile benim bildiğim söz kesimi evde oluyor yani mevsim pekte önemli değil..

Bende beğendiğim bir kaç modeli paylaşayım..

Favorim yeşil olan ama siyahta çok şık geldi gözüme.. :34:

$2013-mint-yesili-kombinleri4.jpg $21(204).jpg

Şimdiden tebrik ederim.. :16:

canım elbise çok güzel ve ben giyerdim BENCE , ama açıklık konusunda birşey diyemem , ve buna burda herkes yorum yapar ama herkes kendi görüşü kendi aile yaşantısı vs tarzına göre cvp verir , yani sen açıkmı değilmi yakışık kalır mı yoksa ayıplanırmısın kendin karar vereceksin , bizler ne desek boş aile yaşantını , damat tarafının tutumunu nasıl karşılayacağını bilmediğimiz için sen burda sorup kafanı karıştırma derim ben

Back