BU ELBİSE HANGİ RENK

beyaza dönük buz mavisi-altın görüyorum. mavi siyah görenleri anlamadım birtürlü Bide telefondan bakıyım orda nasıl görünecek

Ya ben gri görenleri de anlıyorum hatta laciverti ve siyahı da çünkü yakın renkler ama beyaz nasıl görüyorsunuz cidden merak ettim Beyaz görmek için de uğraşıyorum ama yok

Kac dakikadir bakiyorum acik mavi siyah rengi gordum Facebooktada paylasilmis oradada ayni renkleri gordum diger yorum yapan kisiler altin sarisi lilla rengide demisler

Hepimiz su ilk fotodan bahsediyoruz di mi? Ben onu buz beyazi (maviye calan beyaz) ve kahverengi goruyorum. Dun nette ilk rastladigimda da boyle gormustum, hic degismedi. Altinda yazanlari da safsata zannetmistim. altin sarisi nasil goruyorlar bilmiyorum, saks mavi ve siyah olarak gordukleri ise baska bir fotograftaki elbise sanmistim ama siz galiba bu ilk fotodan bahsediyorsunuz degil mi? Valla alakasi yok,, Doktora gidin siz, galiba kor oluyorsunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…