BU ELBİSE HANGİ RENK

Beyaz sari gordum. sadece alttaki 4 renk secenekli resimde gordum ben mavi siyahi.
bolero da var ustunde o da beyaz

beyazın içinde civit mavisi var. ve altın rengi...hani düğün salonlarında bir ışık tutarlar beyazlar bu renk olur ..hah iste ondan bence
Ben de öyle düşündüm. Şuncacık maviye mavi mi denir beyaz işte dedim ama şimdi kopkoyu mavi ve alabildiğine siyah görüyorum. Bir ara tekrar bak değişebiliyor :)

Ya simdi baktim beyaz sari oldu sonra 1 sn gozlerimi kapatip actim mavi siyah oldu...

Biri linkteki fotoyu degistiriyo surekli arkadaslar

Elbisenin ust kismina odaklaninca beyaz sari alt kismina odaklaninca mavi siyah goruyorum cozdum :)

ben telefonu dik bir şekilde tutarken beyaz ve altın görünüyordu, sonra telefonu neredeyse yere paralel şekilde yataylaştirdigimda mavi siyah oldu. ekrana bakış açısı ile değişiyor. ortamın ışığı ve ekranın aydınlığı ile de değişiyor.

Bence fazla bakmasanız iyi olur
Bazı güçlerin insanlığı etkisi altına almaya çalıştığı hipnoz yöntemi gibi birşeyde olabilir
Herşey olabilir yani yakında çıkar kokusu demedi demeyin

ay bu gicik elbiseyi face de bi arkadasim paylasmis.bi bakiyorum gold beyaz bi bakiyorum mavi siyah. ne la bu boyle

Kizlar sabahtan beri altin beyaz gordugum elboseyi mavi siyah gormeye basladim. Vatana millete hayirli olsun

iki rengide gördüm sayfayı ilk açtığımda beyaz altın.aynı sayfayı 2. kez açtım mavi siyah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…