- 16 Ağustos 2010
- 293.974
- 605.066
- 43
-
- Konu Sahibi MinikPiranha
anee turuncu değilmi oasker yeşili görüyorum oky
oyy. renk körüyüm ben demekki :)))))Ben sarı görüyorumdermişim
aslında birazda turuncuya çalıooo içinde mor kırçıllarda var hahahahaanee turuncu değilmi o
kandırılıyoruz sanırımbende beyaz sarı görüyorumm
kendimi adeta parçaladım ama yok olmuyor olmuyor mavi siyah göremiyorum :))))
Ben de mavi siyah göremedim Meleğimbende beyaz sarı görüyorumm
kendimi adeta parçaladım ama yok olmuyor olmuyor mavi siyah göremiyorum :))))
benım kızçeyle aynı anda baktık o mavi siyah gördüBen de mavi siyah göremedim MeleğimBizde bir problem var.
Çok vahimbenım kızçeyle aynı anda baktık o mavi siyah gördü
ben sarı beyaz
anam krem kahve gördü :)))))) hahahahaha durum çok vahim
valla genşler maviş siyah yaşlılar beyaz sarı görüyormuş ya nevoşum hahahahha bizim pil bitmiş :))))Çok vahimSebebini öğrenseydik bari
valla bende mavi siyah görsem bir rahatlıcam :)))) ama yok göremedim daha hahahahahBen de mavi-siyah görüyordum. Geçen bir arkadaş paylaşmış beyaz-altın gördüm. ''Hıı demekki renkleri var herkes farklı renktekini paylaşıp milleti çıldırtıyor'' diye düşündüm.Okumak için yorumlara indim sonra yukarı bi çıktım elbise mavi-siyah oldu
İki rengi de gördüm mutluyum
Ben mavi kahve görüyorum o ne olacak orta yaşlıyım o zamanvalla genşler maviş siyah yaşlılar beyaz sarı görüyormuş ya nevoşum hahahahha bizim pil bitmiş :))))
valla nevoşummm bende arada kaldım :)))))Ben mavi kahve görüyorum o ne olacak orta yaşlıyım o zaman
nevoşummmm dehşet tokum ama canım hamsi tava çekti senın imzayı görünce offffffBen mavi kahve görüyorum o ne olacak orta yaşlıyım o zaman
İmzam etkili oluyor o zaman değiştirmeyeyimnevoşummmm dehşet tokum ama canım hamsi tava çekti senın imzayı görünce offffff
"Sonuç olarak, elbisenin rengine dair net bir sonuca ulaşılamadı ise de şu kadarı herkesin ortak fikri: Ortada bir göz yanılsaması, bir renk bozulması var. Fotoğrafın renklerini açtığınız zaman beyaz-altın, mevcut haliyle baktığınızda ise mavi-siyah görünüyor.
SONUÇ: ELBİSE MAVİ-SİYAH RENKTE!"
.....................................................................
Ne elbiseymis arkadaş
Ben de açık mavi altın sarısı gibi gibi..Ben hala ilk tonda görüyorum mavi kahve
Ben de açık mavi altın sarısı gibi gibi