BU ELBİSE HANGİ RENK

ohaaa bu ne la çok ilginçç :KK57: konuyu ilk okudugumda direk beyaz-altın la bunun neyini görmüyolar dedim
sayfayı değiştirdim tekrar açtım ve mavi siyah gördüm :KK57::KK57::KK57:

göz yanılması oyunu falan mı bu foto okumadım yorumları biri açıklasın şoklardayım :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Kızlar bi de böyle bakmayı deneyin

elbiseye bak.png

Hala mavi-siyah mı görünüyor?

Bende ilk baktığımda altın sarısı beyaz gordum eşim mavi siyah gordu tam bunu nasıl mavi siyah görürsün şaka mi bu diye tartışırken tekrar baktığında elbiseyi resmen mavi siyah gördüm ya nasıl oluyo âcaba bu :)

Değişen birsey yok hala mavi siyah görüyorum, facede,ekşide, burada heryerde defalarca gördüm ama hep mavi siyah görüyorum. Alıp yer bezi yapacağım en sonunda,dellendim :KK34:

sizin gözleriniz renkleri iyi seçiyor demek ki. iyi bir şey bu. :) burda renkleri farklı görmek göz yanılması, gözün mavi rengi algılayamaması ile alakalı.

Değişen birsey yok hala mavi siyah görüyorum, facede,ekşide, burada heryerde defalarca gördüm ama hep mavi siyah görüyorum. Alıp yer bezi yapacağım en sonunda,dellendim :KK34:

mavi siyah ama soluk. fotoda ışık parlamış gibi ama renkler yine de seçilebiliyor.

Siyah gören gözlerinizden öpüyorum kızlar :KK24: Sanırım farklı gezegenlerden geliyoruz:KK39: siyahı nasıl görebiliyorsunuz vallahi ilginç ya da ilginç olan benim :KK73:

Siyah gören gözlerinizden öpüyorum kızlar :KK24: Sanırım farklı gezegenlerden geliyoruz:KK39: siyahı nasıl görebiliyorsunuz vallahi ilginç ya da ilginç olan benim :KK73:

Ben de sizleri anlayamıyorum vallahi :KK48: Konuyu ilk açtığımda ilk sayfaları okurken heralde dalga geçiyorlar demiştim :) Kahverengi falan da gören var, ilginç gerçekten..

X