- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- Konu Sahibi MinikPiranha
bilgisayar ekranını geriye doğru yatırınca saks-siyah,düz tutunca beyaz-altın oluyor.Tamamen ışık hilesi
Nereden bakarsam bakayım mavi siyah görüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilgisayar ekranını geriye doğru yatırınca saks-siyah,düz tutunca beyaz-altın oluyor.Tamamen ışık hilesi
denedim olmuyooobilgisayar ekranını geriye doğru yatırınca saks-siyah,düz tutunca beyaz-altın oluyor.Tamamen ışık hilesi
Nereden bakarsam bakayım mavi siyah görüyorum
canım ablam mavi siyah görüyodu hala mavi siyah görüyo
Ben beyaz görüyorum
Evet
Değişen birsey yok hala mavi siyah görüyorum, facede,ekşide, burada heryerde defalarca gördüm ama hep mavi siyah görüyorum. Alıp yer bezi yapacağım en sonunda,dellendim
Ben beyaz görüyorum
Değişen birsey yok hala mavi siyah görüyorum, facede,ekşide, burada heryerde defalarca gördüm ama hep mavi siyah görüyorum. Alıp yer bezi yapacağım en sonunda,dellendim
Evet :)
mavi siyah ama soluk. fotoda ışık parlamış gibi ama renkler yine de seçilebiliyor.
Siyah gören gözlerinizden öpüyorum kızlar Sanırım farklı gezegenlerden geliyoruz siyahı nasıl görebiliyorsunuz vallahi ilginç ya da ilginç olan benim
Aslında gözlerimde pek sağlam değildir -5 derece miyopumama mavi gormem benim renkleri iyi secebildigime işaretse bu sevindim.sizin gözleriniz renkleri iyi seçiyor demek ki. iyi bir şey bu. :) burda renkleri farklı görmek göz yanılması, gözün mavi rengi algılayamaması ile alakalı.
Aldım o öpücüğü SağolSiyah gören gözlerinizden öpüyorum kızlar Sanırım farklı gezegenlerden geliyoruz siyahı nasıl görebiliyorsunuz vallahi ilginç ya da ilginç olan benim