BU ELBİSE HANGİ RENK

Dün krem-altınsarısı görürken birden mavi-siyah olmuştu..
Şimdi aynı anda bakıyoruz eşim diyo altınsarısı-beyaz ben diyorum mavi-siyah..
Valla şaştım kaldım :)

Bende buz mavisi ve altın görüyorum. elbisenin üst kısmını kapatıp eteklerine baktığımda Altın biraz kahveye dönüyor ama siyah hiç göremedim :KK43:(

normal açtım gözlerimi Dümdüz bakıyorum işte,yattığım yerden,oturdugum yerden,çikolatamı yerken:))

Gözlerim açıkken, kısıkken,tek gözüm açık diğeri kapalıyken hep aynı değişmiyor, hep mavi siyah :confused:

Enteresan bir şekilde bende aynılarını denedim. kısıyorum , çok açıyorum gözlerimi birkaç kere kırpıştırıyorum ama yok. hep buz mavisi ve altın:KK45:

Mavi ve siyah elbisenin rengi neden herkes farklı renkler yazmış ki çok ilginç acaba benim gözlerimde mi bir sorun var anlamadım :KK64:

InstagramCapture_8dc07013-7f89-4791-8013-38556b94be62.jpg
işte ben ilk gün sarı halını goruyordum (soldakı)
Zaman sonra mavı sıyah oldu(sagdakı)
Bu fotoda herkes aynı seyı gorebılır cunku shoplu suan:)yakaladım oniiii

Karanlikta bakiyorum beyaz altin sarisi aydinlik ortamda baktim da mavi siyah ne tuaf bisey ya:))

dun altın ve beyaz gordum bugun mavı sıyah.

telıme ındırdırm gene mavı sıyah..

Annem sabah altın beyaz gördü şimdi mavi siyah bn hep mavi siyah gördüm anlmadğım şey problem gözdeyse neden annemde değişim oldu :KK34::KK34:

Size dün şu üstüne para versen almayacağım elbise yüzünden başıma gelenleri yazmak istiyorum içimi dökücem :63:

Ah tıklamaz olaydım o başlığı ekşide, açtım fotoğrafı elbise bildiğimiz MAVİ ÜZERİNE SİYAH DANTELLİ (danteller tam siyah değil de hakinin baya koyusu gibiydi ama ışıktan öyle diye düşündüm) elbise. Başlığın altını da okuyamadım otobüse yetişcem diye, neyin tartışıldığını da anlamadım.

Önce iett de 2 kişi arkalı önlü konuşmaya basladı ne renk bu diye, sonra yan koltuktakiler katıldı, ardından da ben önlerinde ayakta duruyodum, bana sordular ben de muhabbete atladım. En son iett stada döndü zaten. Karşılıklı iki takım var sanki Mavi Beyaz Mavi Beyaz diye birbirini yedi rahat bi 15 kişi.:KK70:

Amfide hoca konuyu açtı 10 dakika ara oldu size 40 dakika. Ciddi ciddi 40 dakika bunu tartıştık. Hayır geyiği açan hocanın kendisi bi de dersi geç bitirdi sırf bu yüzden:KK67:

Hayır hepsini geçtim bi mavi-siyah bi gold-beyaz görenler bunu nasıl yapıyolar ya? Annemde bi öyle bi böyle görüyo, hatta dün aksamki elbise değil bu anneyle dalga geçilmez diye kızdı bi de korkuyorum cidden:KK70:

Son düzenleme:
ben de iki farklı sekilde gorenler arasındayım :/

fotografa ilk bakıyorum kırık bir beyaz ve kotu bir gold tonu,
etegin uclarına dogru indikce mavilesiyor,
en sonunda bildigin mavi siyahın solmusu oluyor.
tekrar bi gazla başa dönuyorum, rengi yakaladım ogrendim diye, yine beyaz : (

Ben dün KK'de ilk bu konuyu açtığımda beyaz gold gördüm, sonra yarım saat sonra baktım yine beyaz gold. Sonra akşam gazete okurken orada da bu haberden vardı yine beyaz gold. Bugün açtım fotoğrafa yine baktım yine beyaz gold. Tekrar tekrar baktım. :KK43:
Ya ben hep beyaz gold görüyoruuuuum!!! :mad::mad::mad:
Kafayı yiyeceğim tüm dünya bir araya gelmiş beni mi trollüyor? :KK34:
Mavi siyah neredeee?

Allah Allah!!

Ben bu resmi dün arkadaşım attı direk mavi siyah dedim.
Millet bunu beyaz hardal sarısı görüyormuş dedi şok oldum.

Eşime gösterdim ne mavisi beyazla hardal o dedi.
Ohaaa dedim defalarca baktım ben hep mavi siyah gördüm çünkü.

Şimdi bu başlığı görünce girdim hemen ilk an beyaz, hardal sarısı gördüm gerçekten.
Sonra mavi siyaha döndü yine.

Bu nedir :KK53::KK53:

bilgisayar ekranını geriye doğru yatırınca saks-siyah,düz tutunca beyaz-altın oluyor.Tamamen ışık hilesi

X