Bu elbise düğünde giyilir mi ki.... :-(

Canım elbise çok hoş çok beğendim umarım fotoğraftaki gibi gelir .
Bence saçlarını topuz falan yaptırma dağınık bi şekilde toplat hatta fotoğraftaki gibi bile olabilir

Elbiseye bayıldım inşallah üstünde de umduğun gibi durur.

Hardal sarısıyla da güzel bi kombin olur. Giydikten sonra foto çekip bizede göstermeyi unutma :))

Güle güle kullan canım.

elbıse geldıgınde gıyıp buraya fotografını koyabılır mısın merak ettımm acaba nasıl dıee ?

kızlar elbise geleli epey oldu ama ancak koyabildım. kuması vs iyi yanı param bosa gıtmedı fakat o elbisenin ust kısmında kı roba gıbi katlı bı kumaş geliyor ya o kumaş sabıt deılmış bel kısmına hamıle gibi gösterio beni.. onu oraya sabitlicem... eğer sabıtlersem daha zarif ve duzgun durucak. ama tabı modeldeki gibi %100 birebir aynısı deildi... ama ynede arkadaşımın dugununde rahatlıkla giyebileceğim bişey.. canta da aldım bu arada... elimde ki çanta.. üzerinde ki taşları sökebilirim kolay çıkartılıyor. acaba söksem mi... aynı renk ayakkabım var hardal sarısı mat renk duz platform... fotograf duzgun cekilmedi daha doğrusu duzgun poz verecemedım aynada kendime baktığmda bu resmden daha guzel duruyor... yalnız tek sorun babam çok gıcık... boyle kol giymeme izin vermiyor. çok mutasıp bi ailem var şal alırsın üzerine diyor annem aynı siyah şifondan ama şal ile nasıl olur ki.. babam bu sekilde dışarı çıkarmm dio çok gıcık..:2:

girdiğim pc nin ekranından mı bilmem vücudum cok kaba çıkmış. bu kadar tıknaz biri değilim normalde.. ayakkabıyla beraber 175 boyum. kilom 58 ama fotoda çok tıknaz çıkmışım kızlar..

elbısen guzel ön tarafını bıraz sabıtlestırırsen sıkıntı olmaz :) keske kırmızı yada saks mavı ayakkabı canta kombını yapsan derım :) hoş uzun bır kolyede takabılırsın ....gule gule kullan :)

cnm bu elbiseyi kına gecesinde giyicem malesef... babam çok gcık dengesiz biri. giymeme izin vermiyor. görende gögüs ya da sırt dekoltesi var sanacak... hardal sarısıda güzel oldu aslında canm ama senın dediklerinde cok güzel olr aslında

bu elbiseyi aldım malesef düğünde bunu giiycem.. benim içime sinmedi ama babamın seçimi kına gecesi kızkıza olacak die kınada giycem o siyahı

Eki Görüntüle 673793 bu elbiseyi aldım malesef düğünde bunu giiycem.. benim içime sinmedi ama babamın seçimi kına gecesi kızkıza olacak die kınada giycem o siyahı

..amann babalar böyle kızlarını kıskanırlar takma sen fazla onu keyfıne bak :) boyun uzun fızıgın duzgun hersey yakısır sana hele boyle uzun elbıseler daha da sık olur sende tatlım moralını bozma senın abartıya ıhtıyacın yok bence :)

cnm benim çok sağol

ben 2 elbiseyi de canlı gördüm özellikle 2. elbise için kesinlikle at kuyruğu yaptırmanı öneririm sana krepeli bi at kuyruğu yaptırabilirsin maşa yaptırıp yüzünü kapama derim =)
güle güle giyin buarada 2 elbise de oldukça şıkk =))

aynen at kuyrugu güzel olur :))

İlk elbiseyi çok asil bulmuştum ama ikinciye bayıldım. Bence çok farklı bir duruşu var. Fotoğraftaki gibiyse gerçekten çok güzel.

yanlış anlamayın ama babanız iyi ki siyah elbiseye izin vermemiş, çünkü ikinci elbise gerçekten çoookkk güzel çok beğendim

siyah olan da çok şık, çok zevkli seçimler yapmışsınız güle güle giyin, fakat ben çantayı çok büyük buldum, rengini de pek yakıştıramadım nedense.eğer imkan varsa başka çanta kullanmanızı tavsiye ederim. güzel günlerde giyin aldıklarınızı

Son düzenleme:
çok sağol canım inşallah iyi günlerde giyerim. arkadasimin düğününe gitmek bile istemiyorum aslında ama en yakın arkadasim gitmem lazım. ikinci elbiseyi beğen mene çok sevindim

evet diğer konunuzu okumuştum. en yakın arkadaşınızsa gitmeniz icap eder. bazen bazı şeylerle yüzleşmek insanı daha güçlü yapar..belki hiçbir şey tahmin ettiğiniz gibi olmayacak, kötü şeyleri çağırmayın.her şeyde bir hayır vardır.hem ben böyle güzel elbiseler alsam sırf çok güzel olacağım için boy göstermek için bile olsa giderdim

canım bende orada kendime o gün güvenim olsun diye böyle kiyafet bakmaya başladım. o gün güzel olmak istiyorum. inşallah olurum. inşallah o gün dimdik aglamadan ayakta dururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…