Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu elbise düğünde giyilir mi ki.... :-(
- Konu Sahibi kurdela88
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Nisan 2011
- 1.883
- 7
- 158
kızlar elbise geleli epey oldu ama ancak koyabildım. kuması vs iyi yanı param bosa gıtmedı fakat o elbisenin ust kısmında kı roba gıbi katlı bı kumaş geliyor ya o kumaş sabıt deılmış bel kısmına hamıle gibi gösterio beni.. onu oraya sabitlicem... eğer sabıtlersem daha zarif ve duzgun durucak. ama tabı modeldeki gibi %100 birebir aynısı deildi... ama ynede arkadaşımın dugununde rahatlıkla giyebileceğim bişey.. canta da aldım bu arada... elimde ki çanta.. üzerinde ki taşları sökebilirim kolay çıkartılıyor. acaba söksem mi... aynı renk ayakkabım var hardal sarısı mat renk duz platform... fotograf duzgun cekilmedi daha doğrusu duzgun poz verecemedım aynada kendime baktığmda bu resmden daha guzel duruyor... yalnız tek sorun babam çok gıcık... boyle kol giymeme izin vermiyor. çok mutasıp bi ailem var şal alırsın üzerine diyor annem aynı siyah şifondan ama şal ile nasıl olur ki.. babam bu sekilde dışarı çıkarmm dio çok gıcık..:2:
- 28 Ocak 2013
- 1.740
- 22
- 88
- 38
Eki Görüntüle 673793 bu elbiseyi aldım malesef düğünde bunu giiycem.. benim içime sinmedi ama babamın seçimi kına gecesi kızkıza olacak die kınada giycem o siyahı
..amann babalar böyle kızlarını kıskanırlar takma sen fazla onu keyfıne bak :) boyun uzun fızıgın duzgun hersey yakısır sana hele boyle uzun elbıseler daha da sık olur sende tatlım moralını bozma senın abartıya ıhtıyacın yok bence :)
..amann babalar böyle kızlarını kıskanırlar takma sen fazla onu keyfıne bak :) boyun uzun fızıgın duzgun hersey yakısır sana hele boyle uzun elbıseler daha da sık olur sende tatlım moralını bozma senın abartıya ıhtıyacın yok bence :)
cnm benim çok sağol
- 28 Ocak 2013
- 1.740
- 22
- 88
- 38
ben 2 elbiseyi de canlı gördüm özellikle 2. elbise için kesinlikle at kuyruğu yaptırmanı öneririm sana krepeli bi at kuyruğu yaptırabilirsin maşa yaptırıp yüzünü kapama derim =)
güle güle giyin buarada 2 elbise de oldukça şıkk =))
aynen at kuyrugu güzel olur :))
- 14 Kasım 2009
- 742
- 25
- 118
yanlış anlamayın ama babanız iyi ki siyah elbiseye izin vermemiş, çünkü ikinci elbise gerçekten çoookkk güzel çok beğendim
siyah olan da çok şık, çok zevkli seçimler yapmışsınız güle güle giyin, fakat ben çantayı çok büyük buldum, rengini de pek yakıştıramadım nedense.eğer imkan varsa başka çanta kullanmanızı tavsiye ederim. güzel günlerde giyin aldıklarınızı
siyah olan da çok şık, çok zevkli seçimler yapmışsınız güle güle giyin, fakat ben çantayı çok büyük buldum, rengini de pek yakıştıramadım nedense.eğer imkan varsa başka çanta kullanmanızı tavsiye ederim. güzel günlerde giyin aldıklarınızı
Son düzenleme:
null[:)/QUOTE] çok sağol canım inşallah iyi günlerde giyerim. arkadasimin düğününe gitmek bile istemiyorum aslında ama en yakın arkadasim gitmem lazım. ikinci elbiseyi beğen mene çok sevindim
- 14 Kasım 2009
- 742
- 25
- 118
çok sağol canım inşallah iyi günlerde giyerim. arkadasimin düğününe gitmek bile istemiyorum aslında ama en yakın arkadasim gitmem lazım. ikinci elbiseyi beğen mene çok sevindim
evet diğer konunuzu okumuştum. en yakın arkadaşınızsa gitmeniz icap eder. bazen bazı şeylerle yüzleşmek insanı daha güçlü yapar..belki hiçbir şey tahmin ettiğiniz gibi olmayacak, kötü şeyleri çağırmayın.her şeyde bir hayır vardır.hem ben böyle güzel elbiseler alsam sırf çok güzel olacağım için boy göstermek için bile olsa giderdim