• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu elbise düğünde giyilir mi ki.... :-(

kurdela88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2012
213
0
0
Antalya
Bu elbise düğünde giyilir mi ki.... liseden arkadasimin düğünü olacak haziranda... maddi yöndende sınırlı bibtcem var ve abartili seyleri pek sevmiyorum.. nette gezerken bi alisvers sitesinde bu elbiseyi gordum kampanyada 50 TL miş.. tam benin butceme uygun kargo da bedavaymis.. Ben kucuk bi yerde yasiyorum burada cok cesitli magazalarda yok maleseff.. sizce bu elbise dugunde giyilir mi? Kendime olunca hic karar veremiorum :-(! $JAPON-STYLE-ELBISE-BALO-ABIYE-GECE-SIYAH-SIFON__78301704_0.jpg

Son düzenleme:
şimdi gördüm gayet güzel neden olmasın bütçeni zormalana gerek yok bence bunu daha sonrada kullana bilirsin hem ..

bence yakın arkadaşının düğününde uygun takı saç makyajla giyilebilecek bir elbise eğer penye değilse kumaşı

Güzel elbise.. Ancak;

1. Site güvenli bir site mi?

2. Bazen bazı kıyafetler üzerinde umduğun gibi durmayabiliyor. (Geçen gün İpekyol'da bir elbise beğendim. Çok güzeldi. Ama bende iğrenç durdu..)

İyi düşün :))))

Giyilir bence, gayet güzel ama eğer seçeneğin var ise başka rengi tercih edersen daha iyi olur diye düşünüyorum...

Yorumlar icin cok tsekkurederim... kizlar tabletten yaziorum dokunmatik yanlislkla foto koymadan gonderms kusura bakmayin yazilarimda hatali olmus dokunmatk yuzunden... duzelttim ekledim foto :-) kusura bakmayin... gittigidior.com da gordum kizlar. Kumasi sifon muş... bu elbisenin mercan ve turkuaz rengi de var ama bu modelde siyahi daha cok begendim.. diger renkler daha ucuz gostermis modeli ama genede kararszmmm

Sen bu elbisenin 50 tl olduğuna emin misin ?
Hiç sanmıyorum ki 50 tl şu kalite de eline gelsin , kazıklanma arkadaşım .
Elbise gerçekten çok güzel.

Son düzenleme:
50 lirayı çöpe atsa nolur ki her türlü giyili r bu elbise,
Takını tokanı takar,saçını toplar ayakkabını da uydurursun mis gibi olur,
Daha düz bir ayakkabıyla,açık taşlı bir sandaletle giyersin günlük olur,
Üzerine kolları kıvrılan tek düğme bir ceketle giyersin kalın bi bilezik,bir portföy çantayla bi yere giyersin,
Kumaşı 50 liralık bile olsa elbisein her türlü gideri var,
Önemli olanı vücduna bu şekilde uyup uymayacağı...

Bence elbise çok zarif ve şık... Altın renkli takılar, altın süet karışımı ayakkabı-çanta ve dağınık topuz ile muhteşem durur...

Bu elbise düğünde giyilir mi ki.... liseden arkadasimin düğünü olacak haziranda... maddi yöndende sınırlı bibtcem var ve abartili seyleri pek sevmiyorum.. nette gezerken bi alisvers sitesinde bu elbiseyi gordum kampanyada 50 TL miş.. tam benin butceme uygun kargo da bedavaymis.. Ben kucuk bi yerde yasiyorum burada cok cesitli magazalarda yok maleseff.. sizce bu elbise dugunde giyilir mi? Kendime olunca hic karar veremiorum :-(!Eki Görüntüle 658750

sık bır ayakkabı takı sac kombınasyonu tutuurursanneden olmasın...ama bu fıyatlara nette daha sık seyler bulabılırsın bence bu bıraz basıt gıbı geldı bna..mesela markafonıye bak cok ucuza cok guzel seyler varr...

giyilir bence bende de narçiceği rengi var ayrıca kızlar normalde piyasa fiyatı 80 tl yanş ben o kadara almıştım eger kampanya varsa 50 tl ye inmiş olabilir yani cok hoşl :)

elbise güzel ama fazla mı sade acaba :31: keikei.com sitesine de bir baksana canım, uygun fiyata gayet güzel abiyeler fln var :31:

Elbise çok hoş, sade giyinmeyi seviyorsan tam istediğin gibi.

Kizlar sipariş verdim dün... En geç perşembe ye kadar elimde olurmuş.... 50 TL olduğu için riski az.. Eğer düğün de giymek için uygun değilse artik günlük elbiseye çeviririm.. Ama insallah fotograftaki gibi gelir.... Düğünde giymek için bu elbiseyi hardal sarısı platform ayakkabım var. Ayakkabinin renginde el cantasi alicam bi de resimde ki gibi altin rengi kolye ile kombinlemeyi düşünüyorum insallah güzel olur....

Yüzüme topuz tarzi modeller yakişmıyor... maşa yaptirsam nasil olur acaba.... bi de hardal sarisi ayakkabi ve canta ile olur mu bu elbise sizce..

Back