Bu durumu yaşayanlar yardım edebilir mi?

yaşanmıyor

İyi bir psikolog sonrasında psikatri ile çözebilirsiniz bu durumu Tek başına üstesinden gelmek zor gibi.

Okb gibi duruyor, uzmandan yardım alın.

Bununla ilgili 10 tane daha konunuz var belki, size hep aynı tavsiyeleri verip duruyoruz farkındaysanız, hiç doktora gittiniz mi bu süreçte?

psikiyatriye gitsem ilaç verip 5 dkcık dinleyecek psikologlar pahalı.
Sizin tedavinizi zaten psikolog tek başına yapamaz. 5 dakka da verilen begenmediginiz ilacı içtiğim için düzeldim ve normal hayatıma devam edebiliyorum. Çok ama çok yanlış bı noktadan bakıyorsunuz.

Benim bildiğim bir şey var ki, sürekli neyi düşünürseniz, neyden korkarsanız onu yaşarsınız. Aslında acı sonu yaşayacağınızı düşünür, bunun için bilmeyerek elinizden geleni yaparsınız ve bingo sonunda onu yaşarsınız. Sonra da "biliyordum işte" dersiniz.
Olacak olacaktır. Sürekli bir şeyler düşünüp kendinizi yormayın. Meditasyon yapın. Spor yapın. Sizi mutlu edecek şeyler keşfedin.

Siz kendinizin hasta oldugunuzun farkında degilmisiniz? Maddi durum kisitli bir bahane devlet hastanelerindede tedavi olabilirsiniz sizin gibiler ilac kullaniyor

Sizin tedavinizi zaten psikolog tek başına yapamaz. 5 dakka da verilen begenmediginiz ilacı içtiğim için düzeldim ve normal hayatıma devam edebiliyorum. Çok ama çok yanlış bı noktadan bakıyorsunuz.
Yanlış noktadan bakıyorsam güzel dille anlatabilirsiniz. Beğenmediğimi söylemedim bağımlılık yapacağını düşündüğümü söyledim. Ben ilaçsız çözüm yolu aradım ilk olarak. Psikolojide etkili bi çok teknik var. Bu durumu yaşayan insanların izlediği yolları öğrenmek ve benim durumunu yaşayan insanların varlığını görüp kendimi daha normal hissetmek için yazdım.

Siz kendinizin hasta oldugunuzun farkında degilmisiniz? Maddi durum kisitli bir bahane devlet hastanelerindede tedavi olabilirsiniz sizin gibiler ilac kullaniyor
Devlette psikoloğa da gittim psikiyatri dışında pek ilgileniyorlar gibi hissetmedim açıkcası. Bahane değil seans parası 300 tl kim karşılayabilir gelir yoksa. Psikolojik sorunlar hapı iç iyileş diyerek mi halloluyor

Bu da doğru bi bakış açısı. Yürüyüşe çıkmayı düşündüm düzenli şekilde

İzzet güllü izleyin mutlaka, okb başlangıcı gibi ama çoğu insan böyle takıntılar yaşıyor dönem dönem, umursamıyorlar ve geçiyor. Dediğim YouTube kanalı yardımcı olacaktır bence

İzzet güllü izleyin mutlaka, okb başlangıcı gibi ama çoğu insan böyle takıntılar yaşıyor dönem dönem, umursamıyorlar ve geçiyor. Dediğim YouTube kanalı yardımcı olacaktır bence
Görmüştüm siz denediniz mi etkili oluyor mu

Görmüştüm siz denediniz mi etkili oluyor mu
Benim büyük bir sorunum yoktu ancak düzeldi ve eskisinden çok daha rahat bir insanım. Daha kötü durumlardan iyileşenleri de duydum videolarını düzenli izleyip, zaten adam sadece telkin ediyor iş sizde bitiyor. Size herkes takma der ama siz takmamaya kendiniz öğreneceksiniz, ben öğrendim

Adınıza çok sevindim darısı başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…