- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.242
- 148
- 44
- Konu Sahibi victoryvivi
-
Gecmıs olsun2 kuzenim emzirirken pozitif oldular ilaç içmeden atlattılar. Çok ağır değillerdi belki ondan. Kuzenimin arkadaşı da emziriyormuș ona gelen ekipte ilacı vermemiş içmeyin diye. Benim şahsi fikrim çok ağır geçirilmiyorsa ilacı kullanmamak.
Zor bir durum gerçekten evet. Tez zamanda şu illetten kurtulalım inşallahGecmıs olsun
Baştan ağır gibi görünmeyip sonradan ciğere indirmeyin diyenler de var ilacı içmeyip , ölenler de .
zor bir durum
İnternette ilacı araştırmıştımFavipiravir emzirirken kullanılabiliyor, plaquenil verilmiyor.
Amin inşallahZor bir durum gerçekten evet. Tez zamanda şu illetten kurtulalım inşallah
Pardon tam tersiymiş. Plaquenil kullanılıyor. Emziren bir tanıdığım geçiriyor şu anda gayet de hafif. Destek olarak da vitaminler alıyor. Evham yapmayınİnternette ilacı araştırmıştım
Hamileler ve emziren anneler için uygun değil yazıyor
Onu duymamıştım hiç ona da bakayımPardon tam tersiymiş. Plaquenil kullanılıyor. Emziren bir tanıdığım geçiriyor şu anda gayet de hafif. Destek olarak da vitaminler alıyor. Evham yapmayın
Oncelikle ins yasamazsiniz bu durumu. Ben bebegim 2 aylikken covid gecirdim belirtilerim coktu ilac kullanmam gerektigi soylendigi icin emzirmeyi biraktim ilaclari kullandim. 6 gun sonra tekrar basladim emzirmeye. Bebegim kucuktu diye mi bilmiyorum tekrar sorunsuz aldi memeyi. O donemde mama kullandim ve sutumu duzenli olarak sagip attim.Kızlar merhaba
Hepinize sağlıklı günler dilerim
Allah’a şükür şuanda bu durumda değilim ancak , bir buçuk yaşında emmeyi çok seven bir bebeğim var.
Şu günlerde aklımda sürekli bu virüse ben de yakalanırsam nasıl atlatacağım sorusu var .
Emziren annelere ilac verilmiyor diye biliyorum
Bir yandan da ilaçlari içmeyenlere iyileşmezsiniz deniliyor
Bazı kesimler de ilaçları içerseniz ölürsünüz diyor
Dün doktorumuza sordum
Böyle bir durum olursa emzirmeyi kesip ilaçların kullanılması gerektiğini belirtti
Bu hastalığı emzirirken atlatan anneler
Sizde durumlar nasıl oldu
Hepinize geçmiş olsun
Çok sevindim sizin adınızaOğlum 2 aylık coviti atlatali 1 hafta oluyor agir geçirdigim halde ilaç kullanmadan atlattım şükürler olsun
Çok sevindim sizin adınıza çok gecmıs olsun.Emzirmeyi kesmedim ilaç kullanmadım bolbol c vitamini mandalina limonlu su elma sirkesi ve sarımsak sütü ile atlattım çok şükür
Memeyi sonradan alması ya da almaması değil düşüncem zaten bir buçuk yaşında ancak memeyi çok seviyorOncelikle ins yasamazsiniz bu durumu. Ben bebegim 2 aylikken covid gecirdim belirtilerim coktu ilac kullanmam gerektigi soylendigi icin emzirmeyi biraktim ilaclari kullandim. 6 gun sonra tekrar basladim emzirmeye. Bebegim kucuktu diye mi bilmiyorum tekrar sorunsuz aldi memeyi. O donemde mama kullandim ve sutumu duzenli olarak sagip attim.
Evet zordur bilirim kizimi 20 aylikti zor biraktirdim memedenMemeyi sonradan alması ya da almaması değil düşüncem zaten bir buçuk yaşında ancak memeyi çok seviyor
2 aylık bebeği emzirmeyince bunu pek anlamaz mama biberon idare edilir ama
Bir buçuk yaş çok zor
Meme meme diye yerlere yatıp ağlıyor
Duygusal etkilenir diye düşünüyorum
Çok gecmıs olsun
İns birdaha yaramazsınız
Covid iz bırakıyor diyorlar sizde oldu mu böyle bir durum
Amin inşallahEvet zordur bilirim kizimi 20 aylikti zor biraktirdim memedenbende bi iz birakmadi cok sukur ya da bildigim kadariyla birakmadi. Ilerde ne yasanir bilmem hayirlisi olsun hepimiz hakkinda. Sizde umarim yasamazsiniz. Bebek icinde zor sizin icinde
Şuan bir sorunum yok çok şükür ciğere inmedi bende öksürük olmadı boL mandalina propolis c vitaminiyle atlattım emzirmesem de o ilaçları kullanacagimi sanmıyorum günlük 16 hap iyi insani kötü eder yani benim bu düşüncem bu yöndeÇok sevindim sizin adınıza
Ciğere iner diyorlar ben çok korkuyorum
İlacı kullanmaktan ayrı kullanmamaktan ayrı korkuyorum
Hastalık iz bırakır diyorlar
Sizde bir sorun oldu mu
Ben de. Öyle düşünüyorum Ancak tv de görüyorum ilaçları almadığı için hastalık ilerledi vefat etti falanŞuan bir sorunum yok çok şükür ciğere inmedi bende öksürük olmadı boL mandalina propolis c vitaminiyle atlattım emzirmesem de o ilaçları kullanacagimi sanmıyorum günlük 16 hap iyi insani kötü eder yani benim bu düşüncem bu yönde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?