Bu durumu yaşayanlar . Covid ve emzirme

victoryvivi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2018
5.935
7.242
148
44
Kızlar merhaba
Hepinize sağlıklı günler dilerim
Allah’a şükür şuanda bu durumda değilim ancak , bir buçuk yaşında emmeyi çok seven bir bebeğim var.
Şu günlerde aklımda sürekli bu virüse ben de yakalanırsam nasıl atlatacağım sorusu var .
Emziren annelere ilac verilmiyor diye biliyorum
Bir yandan da ilaçlari içmeyenlere iyileşmezsiniz deniliyor
Bazı kesimler de ilaçları içerseniz ölürsünüz diyor
🙄
Dün doktorumuza sordum
Böyle bir durum olursa emzirmeyi kesip ilaçların kullanılması gerektiğini belirtti
Bu hastalığı emzirirken atlatan anneler
Sizde durumlar nasıl oldu
Hepinize geçmiş olsun

2 kuzenim emzirirken pozitif oldular ilaç içmeden atlattılar. Çok ağır değillerdi belki ondan. Kuzenimin arkadaşı da emziriyormuș ona gelen ekipte ilacı vermemiş içmeyin diye. Benim şahsi fikrim çok ağır geçirilmiyorsa ilacı kullanmamak.
Gecmıs olsun
Baştan ağır gibi görünmeyip sonradan ciğere indirmeyin diyenler de var ilacı içmeyip , ölenler de .
zor bir durum

Pardon tam tersiymiş. Plaquenil kullanılıyor. Emziren bir tanıdığım geçiriyor şu anda gayet de hafif. Destek olarak da vitaminler alıyor. Evham yapmayın 😊
Onu duymamıştım hiç ona da bakayım
Ben çok panik yapıyorum
Covid olmasam bile korkudan hasta olacağım sanırım 😂😂

Kızlar merhaba
Hepinize sağlıklı günler dilerim
Allah’a şükür şuanda bu durumda değilim ancak , bir buçuk yaşında emmeyi çok seven bir bebeğim var.
Şu günlerde aklımda sürekli bu virüse ben de yakalanırsam nasıl atlatacağım sorusu var .
Emziren annelere ilac verilmiyor diye biliyorum
Bir yandan da ilaçlari içmeyenlere iyileşmezsiniz deniliyor
Bazı kesimler de ilaçları içerseniz ölürsünüz diyor
🙄
Dün doktorumuza sordum
Böyle bir durum olursa emzirmeyi kesip ilaçların kullanılması gerektiğini belirtti
Bu hastalığı emzirirken atlatan anneler
Sizde durumlar nasıl oldu
Hepinize geçmiş olsun
Oncelikle ins yasamazsiniz bu durumu. Ben bebegim 2 aylikken covid gecirdim belirtilerim coktu ilac kullanmam gerektigi soylendigi icin emzirmeyi biraktim ilaclari kullandim. 6 gun sonra tekrar basladim emzirmeye. Bebegim kucuktu diye mi bilmiyorum tekrar sorunsuz aldi memeyi. O donemde mama kullandim ve sutumu duzenli olarak sagip attim.

Oğlum 2 aylık coviti atlatali 1 hafta oluyor agir geçirdigim halde ilaç kullanmadan atlattım şükürler olsun🤗
Çok sevindim sizin adınıza
Ciğere iner diyorlar ben çok korkuyorum
İlacı kullanmaktan ayrı kullanmamaktan ayrı korkuyorum
Hastalık iz bırakır diyorlar
Sizde bir sorun oldu mu

Oncelikle ins yasamazsiniz bu durumu. Ben bebegim 2 aylikken covid gecirdim belirtilerim coktu ilac kullanmam gerektigi soylendigi icin emzirmeyi biraktim ilaclari kullandim. 6 gun sonra tekrar basladim emzirmeye. Bebegim kucuktu diye mi bilmiyorum tekrar sorunsuz aldi memeyi. O donemde mama kullandim ve sutumu duzenli olarak sagip attim.
Memeyi sonradan alması ya da almaması değil düşüncem zaten bir buçuk yaşında ancak memeyi çok seviyor
2 aylık bebeği emzirmeyince bunu pek anlamaz mama biberon idare edilir ama
Bir buçuk yaş çok zor
Meme meme diye yerlere yatıp ağlıyor
Duygusal etkilenir diye düşünüyorum
Çok gecmıs olsun
İns birdaha yaşamazsınız
Covid iz bırakıyor diyorlar sizde oldu mu böyle bir durum

Agir atlatilmiyorsa ve kisi kendine guveniyorsa (bagisiklik acisindan) ilac kullanilmadan emzirilmeli diye dusunuyourm yani ben olsam oyle yaparim. Cunku bebegin ilaci da anne sutu.

Memeyi sonradan alması ya da almaması değil düşüncem zaten bir buçuk yaşında ancak memeyi çok seviyor
2 aylık bebeği emzirmeyince bunu pek anlamaz mama biberon idare edilir ama
Bir buçuk yaş çok zor
Meme meme diye yerlere yatıp ağlıyor
Duygusal etkilenir diye düşünüyorum
Çok gecmıs olsun
İns birdaha yaramazsınız
Covid iz bırakıyor diyorlar sizde oldu mu böyle bir durum
Evet zordur bilirim kizimi 20 aylikti zor biraktirdim memeden 🙄 bende bi iz birakmadi cok sukur ya da bildigim kadariyla birakmadi. Ilerde ne yasanir bilmem hayirlisi olsun hepimiz hakkinda. Sizde umarim yasamazsiniz. Bebek icinde zor sizin icinde

Çok sevindim sizin adınıza
Ciğere iner diyorlar ben çok korkuyorum
İlacı kullanmaktan ayrı kullanmamaktan ayrı korkuyorum
Hastalık iz bırakır diyorlar
Sizde bir sorun oldu mu
Şuan bir sorunum yok çok şükür ciğere inmedi bende öksürük olmadı boL mandalina propolis c vitaminiyle atlattım emzirmesem de o ilaçları kullanacagimi sanmıyorum günlük 16 hap iyi insani kötü eder yani benim bu düşüncem bu yönde

Şuan bir sorunum yok çok şükür ciğere inmedi bende öksürük olmadı boL mandalina propolis c vitaminiyle atlattım emzirmesem de o ilaçları kullanacagimi sanmıyorum günlük 16 hap iyi insani kötü eder yani benim bu düşüncem bu yönde
Ben de. Öyle düşünüyorum Ancak tv de görüyorum ilaçları almadığı için hastalık ilerledi vefat etti falan
Psikolojim bozuldu iyice
Çok sevindim sizin için 🥰

Back