Bu durumu yaşayanlar baksın lütfen!!

eylemkkpln

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2021
61
16
24
Merhaba kızlar son adet tarihim 26 ekim her ay düzenli adet oluyorum bu ay korunmadık gebelik belirtilerim vardı erken gebelik testi yaptığımda ikinci çizgi silikti neyse konuya geliyim adetim 1 haftadır gecikiyor 4 gün önce kan verdim 23.3 çıktı doktorum gebelik var dedi bugün tekrar gelip kan vermemi söyledi sabah erken gidip tekrar kan verdim 30 çıktı yani 3 gün içinde 23 ten 30 a çıktı doktorum biyokimyasal olabilir diyip 3 gün sonra yine gelmemi söyledi bu durumu yaşayıpta sonradan kan değeri yükselen oldu mu banada umut olsun

Merhaba kızlar son adet tarihim 26 ekim her ay düzenli adet oluyorum bu ay korunmadık gebelik belirtilerim vardı erken gebelik testi yaptığımda ikinci çizgi silikti neyse konuya geliyim adetim 1 haftadır gecikiyor 4 gün önce kan verdim 23.3 çıktı doktorum gebelik var dedi bugün tekrar gelip kan vermemi söyledi sabah erken gidip tekrar kan verdim 30 çıktı yani 3 gün içinde 23 ten 30 a çıktı doktorum biyokimyasal olabilir diyip 3 gün sonra yine gelmemi söyledi bu durumu yaşayıpta sonradan kan değeri yükselen oldu mu banada umut olsun
Hakkınıza hayırlısı olsun canımm 🤲🤲

Ben geçen ay benzer durumu yaşadım canım.. Kimyasal gebelik neymiş o gün öğrenmiş oldum...
Son adet tarihim 2 ekimdi.
30 ekimde adet olmam gerekiyordu.
ben adetim 2 gün gecikince yani 1 kasımda normal gebelik testi yaptım ve silik çizgi çıktı anında.
iki gün sonra yani 3 kasımda bu tarih benim adetimin 4 gün geçtiği tarih oluyor hcg testi için kan verdim ve 23 çıktı.
o günün ertesi günü yani 4 kasımda regl kanamam başladı.
Ben zaten adet 4 gün geçmesine rağmen hcg nin 23 çıkmasından anlamıştım kimyasal olduğunu.

Reglim dolu dolu olduğu için bir daha test vermedim. Hamile değilim yani.

Seni üzmek değil ümitlendirmek isterim ama böyle bir ihtimalin olduğunu ve tek başına olmadığını bilmen için yazdım. Umarım her şey gönlünce olur bebeğin seninledir ve sağlıcakla kucağına alırsın

Ben geçen ay benzer durumu yaşadım canım.. Kimyasal gebelik neymiş o gün öğrenmiş oldum...
Son adet tarihim 2 ekimdi.
30 ekimde adet olmam gerekiyordu.
ben adetim 2 gün gecikince yani 1 kasımda normal gebelik testi yaptım ve silik çizgi çıktı anında.
iki gün sonra yani 3 kasımda bu tarih benim adetimin 4 gün geçtiği tarih oluyor hcg testi için kan verdim ve 23 çıktı.
o günün ertesi günü yani 4 kasımda regl kanamam başladı.
Ben zaten adet 4 gün geçmesine rağmen hcg nin 23 çıkmasından anlamıştım kimyasal olduğunu.

Reglim dolu dolu olduğu için bir daha test vermedim. Hamile değilim yani.

Seni üzmek değil ümitlendirmek isterim ama böyle bir ihtimalin olduğunu ve tek başına olmadığını bilmen için yazdım. Umarım her şey gönlünce olur bebeğin seninledir ve sağlıcakla kucağına alırsın
Çok teşekkür ederim canım evet bende bi defa geçirmiştim zaten ama bu defa kötü düşünmek istemedim ama maalesef Buda öyleymiş kanamam başladı şimdiden Allah en kısa sürede isteyen herkese nasip eder inşallah

Bende aynı durumu yaşadım . Umarım iyi sonuçlanır.
Benimkide bu şekilde yükselmemişti. Sonra gitti. Ama üzülme ben cok sevinmiştim demekki olabiliyormuş

mfk yöntemi diye bir şey varmış ona başlıcam ben artık çünkü nerdeyse 9 aydır deniyoruz. ilk ayda hamile kalanlar çok fazlaymış

Bende aynı durumu yaşadım . Umarım iyi sonuçlanır.
Benimkide bu şekilde yükselmemişti. Sonra gitti. Ama üzülme ben cok sevinmiştim demekki olabiliyormuş
mfk yöntemi diye bir şey varmış ona başlıcam ben artık çünkü nerdeyse 9 aydır deniyoruz. ilk ayda hamile kalanlar çok fazlaymış
Ne olduğunu açarmısın biraz 😊

Merhabalar bende kimyasal gebelik geçiriyorum sat 3 kasımdı 28 kasımda kan verdim 92 çıktı salı günü 223 çarşamba kanamam başladı perşembe 660 çıktı cuma günü ani kanaylamayla gittim 440 çıktı bugün test verdim 147 düşmüş kesin kimyasal gebeliktir dimi doktor gitmem gerekmi kontrole

Merhabalar bende kimyasal gebelik geçiriyorum sat 3 kasımdı 28 kasımda kan verdim 92 çıktı salı günü 223 çarşamba kanamam başladı perşembe 660 çıktı cuma günü ani kanaylamayla gittim 440 çıktı bugün test verdim 147 düşmüş kesin kimyasal gebeliktir dimi doktor gitmem gerekmi kontrole
Maalesef canım sende kimyasal gebelik geçiriyorsun ben kontrole gitmedim kanamam da hala devam ediyor daha öncede yaşadığım için biliyorum kanama bitene kadar kendiliğinden sıfırlanıyor Allah bir daha yaşatmasın inşallah

Maalesef canım sende kimyasal gebelik geçiriyorsun ben kontrole gitmedim kanamam da hala devam ediyor daha öncede yaşadığım için biliyorum kanama bitene kadar kendiliğinden sıfırlanıyor Allah bir daha yaşatmasın inşallah
Amin inşallah hayırlısı ile hiç birimize yaşatmasın

bende kanama cuma cumartesi oldu sonra olmadı adet kanamasında mı gider acaba

Canım benim kanamam neredeyse 15 gündür sürüyor bende korkmaya başladım cuma günü randevum var bakalım herşeyin hayırlısı
Dün doktora gittim rahim duvarın çok kalinlasmis pazartesiye kadar kan gelmezse bir şeyler yapacakmış rahim duvarını mi ne kazicakmis pazartesi kan verip muane olacam inşallah kanamam olur benimde

Kızlar benim yurmurtalığımın çatladığı günden bugüne gögüs agrım özellikle sol kasıkda var akıntılarım bi yogun oluyor bazen az oluyor ara ara bacaklarıma vuruyor bu durumu yaşayan varmı

Merhaba canım kimyasaldan sonra mı gebe kaldın en son değerim düştü demişsin hamile yazıyor profilinde merak ettim

değerim yeni cnm pazartesi verdiğimde 2,2 kanamam oldu bitti doktorum 1 ay korun dedi sonra gerek yok dedi şuan bir şey yok profilime dikkat etmedim bakarım
Anladım canım bende daha önce 4 kaybım oldu ilki boş gebelik ikincisi kalp durmasiydi sonra geçen haziran ayında kimyasal oldu Eylül ayında tekrar kimyasal oldu bu haftada haftasonu pozitif silikti pazartesi kan verdim 18 çıktı bugün tekrar verdim 13 olmuş yine kimyasal ama kanama falan yok daha anlam veremedim

X