- 8 Ağustos 2023
- 14
- 2
- 23
-
- Konu Sahibi pembe kurklu
Ayyy inşallah öyledir sımdıye çoktan sokulmedı lazımdı adet olsa ve en önemlisi kırmızı gelirdiYerleşme kanaması olabilir dediğinize göre İnşallah öyledir
Allah büyüktür bol bol dua et rabbım bebegını sana bagışlasın inşallah bende senın için çok dua edecegımOfff offf
Amin hayirlisi ile dua etbanedjcem ediyorum da inşallah hayır'lısı ile sağlıkla sorunsuz kucagına alırsın bebeğini
Bende doğuya gelin gittim hemen çocuk yap belki tedavi gerektirir diyorlarKıyamam rabb'im yar ve yardımcınız olsun inşallah bende doğumluyum malesef bızım buralarda hemen söz oluyor anlamadan dınlemrdrn ıyıce psikoloji bozuyorlar
Belli oldugu zaman yazAyyy inşallah öyledir sımdıye çoktan sokulmedı lazımdı adet olsa ve en önemlisi kırmızı gelirdi
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canımBende doğuya gelin gittim hemen çocuk yap belki tedavi gerektirir diyorlar
Pembe leke bıttı 3gundur gelmiyor 4 gündür geldi sadece oda öyle az az yanı bellı belirsiz şimdi sol kasık ağrım oluyor daha test yapmadım bayram dolayısı ile kapalı diye bıde eczanelerBelli oldugu zaman yaz
Sonuç ney acabaPembe leke bıttı 3gundur gelmiyor 4 gündür geldi sadece oda öyle az az yanı bellı belirsiz şimdi sol kasık ağrım oluyor daha test yapmadım bayram dolayısı ile kapalı diye bıde eczaneler
Sonuç negatif 4 gün gecikme ile regl oldumSonuç ney acaba
ırlısı olsun rabbim isteyen herkese versin tez zamanda inşallahSonuç negatif 4 gün gecikme ile regl oldum
Amın inşallah Allâh razı olsunHay
ırlısı olsun rabbim isteyen herkese versin tez zamanda inşallah