Bu durumu yaşayan var mı ?

Cocolukas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2023
88
-24
1
Görüştüğüm kişiyi sokakta 2 kez başka kıza bakarken gördüm. Biraz canım sıkıldı ve bunu ona söyledim.ama inkar etti.sonraki günlerde ayrilmak istedigimi onunla yürümediğini söyledim.cunku guvenemedim ona. o sırada bana 3 aydır içinde biriktirdiği seyleri soyledi. yok sen iş beğenmiyorsun,yok sen söylesin falan demeye başladı.aslinda bisey varmış benimle ilgili, hep susmuş kırılmayayım diye ama soyliycekmis,tartışırken ağzın çok kötü kokuyo dedi.bende o an bitirdim.ben bakimima onem veren biriyim. aksine kendisi salkim sacak biridir ve ben onun kaç kez kusurlu şeylerini gördüm ama umursamadım.ama o söyleyince kötü oldum.
bide bana hep elini yıkadınmı gibi sorular sorardı.sanki tek titiz oymuş gibi. Onunla gunlerdir
görüşmüyorum. Dün bizim apartmana girmiş,kedi maması ve çikolata almış bırakmış kapıya. Bi de resmini bana atmış.cevap vermedim. Siz olsaydınız tepkiniz ne olurdu.

Tamamen hayatımdan çıkartırım. Ağız kokusu midenizle alakalı bir rahatsızlık olabilir bunu kendiniz için araştırın. Malesef teyzem bu durumdan dolayı boşandı. Eşi de bu tavırla ağzın kokuyor dedi ve teyzem onu bosadi. Mide ve dış etlerinde ki rahatsızlıktan dolayı koku oluyordu o da temiz titiz bakımlıdır.tedaviye başladı.

ben olsaydım konu açacak kadar üzerinde düşünmezdim.

Nur topu gibi travma yüklemiş size. Tepkiyi filan boşverin. Onsuz olun yeter.

İçindekileri bu şekilde kusan erkekten hayır gelmez.

Bunları söyleyip, sizin geri adım atacağınızı düşünebiliyor olması da karaktersizliğini ortaya koymuş.

Ne mi olurdu asla yüzüne bakmazdım, her yerden engellerdim. Çok ayıp etmiş.

Bu şu arkadaşınıza asıldığını düşündüğünüz, instagramda kendine ait bir fake kadın profili olan, sesinizi kaydeden adam mı? Hala onunla beraberseniz hata sizde. Sesinizi kaydeden biriyle hala ne işiniz var?

Sans verip durmustum iste.ama ayrıldım bitti gitti.ama psikolojik olarak biraz yıkık durumdayim

Korkak bir insan
Fırsatını bulunca hemen de nasıl söylüyor ve kıssas yapıyor
Ben bu kişileri hayatıma sokmam

Bu kişiyle devam etmeyin.
Hiç bir insanlık halinizi, insanca söylemeyecek sizi hep yaralayacak.
Çürük diş vb durumlar yapabilir/ her şeyin bir tedavisi var sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…