Tamamen hayatımdan çıkartırım. Ağız kokusu midenizle alakalı bir rahatsızlık olabilir bunu kendiniz için araştırın. Malesef teyzem bu durumdan dolayı boşandı. Eşi de bu tavırla ağzın kokuyor dedi ve teyzem onu bosadi. Mide ve dış etlerinde ki rahatsızlıktan dolayı koku oluyordu o da temiz titiz bakımlıdır.tedaviye başladı.Görüştüğüm kişiyi sokakta 2 kez başka kıza bakarken gördüm. Biraz canım sıkıldı ve bunu ona söyledim.ama inkar etti.sonraki günlerde ayrilmak istedigimi onunla yürümediğini söyledim.cunku guvenemedim ona. o sırada bana 3 aydır içinde biriktirdiği seyleri soyledi. yok sen iş beğenmiyorsun,yok sen söylesin falan demeye başladı.aslinda bisey varmış benimle ilgili, hep susmuş kırılmayayım diye ama soyliycekmis,tartışırken ağzın çok kötü kokuyo dedi.bende o an bitirdim.ben bakimima onem veren biriyim. aksine kendisi salkim sacak biridir ve ben onun kaç kez kusurlu şeylerini gördüm ama umursamadım.ama o söyleyince kötü oldum.
bide bana hep elini yıkadınmı gibi sorular sorardı.sanki tek titiz oymuş gibi. Onunla gunlerdir
görüşmüyorum. Dün bizim apartmana girmiş,kedi maması ve çikolata almış bırakmış kapıya. Bi de resmini bana atmış.cevap vermedim. Siz olsaydınız tepkiniz ne olurdu.
ben olsaydım konu açacak kadar üzerinde düşünmezdim.Görüştüğüm kişiyi sokakta 2 kez başka kıza bakarken gördüm. Biraz canım sıkıldı ve bunu ona söyledim.ama inkar etti.sonraki günlerde ayrilmak istedigimi onunla yürümediğini söyledim.cunku guvenemedim ona. o sırada bana 3 aydır içinde biriktirdiği seyleri soyledi. yok sen iş beğenmiyorsun,yok sen söylesin falan demeye başladı.aslinda bisey varmış benimle ilgili, hep susmuş kırılmayayım diye ama soyliycekmis,tartışırken ağzın çok kötü kokuyo dedi.bende o an bitirdim.ben bakimima onem veren biriyim. aksine kendisi salkim sacak biridir ve ben onun kaç kez kusurlu şeylerini gördüm ama umursamadım.ama o söyleyince kötü oldum.
bide bana hep elini yıkadınmı gibi sorular sorardı.sanki tek titiz oymuş gibi. Onunla gunlerdir
görüşmüyorum. Dün bizim apartmana girmiş,kedi maması ve çikolata almış bırakmış kapıya. Bi de resmini bana atmış.cevap vermedim. Siz olsaydınız tepkiniz ne olurdu.
Bence hayır bide hergun dış fırçalayan biriyim. Belki ona göre kokuyordu. BilemiyorumMadem ağzın kokuyormuş da neden hala peşinde ?? Bence canını acıtmak istemiş .bide insan kendi ağız kokusu alır heralde ya sence kokuyormu ?
Nur topu gibi travma yüklemiş size. Tepkiyi filan boşverin. Onsuz olun yeter.Görüştüğüm kişiyi sokakta 2 kez başka kıza bakarken gördüm. Biraz canım sıkıldı ve bunu ona söyledim.ama inkar etti.sonraki günlerde ayrilmak istedigimi onunla yürümediğini söyledim.cunku guvenemedim ona. o sırada bana 3 aydır içinde biriktirdiği seyleri soyledi. yok sen iş beğenmiyorsun,yok sen söylesin falan demeye başladı.aslinda bisey varmış benimle ilgili, hep susmuş kırılmayayım diye ama soyliycekmis,tartışırken ağzın çok kötü kokuyo dedi.bende o an bitirdim.ben bakimima onem veren biriyim. aksine kendisi salkim sacak biridir ve ben onun kaç kez kusurlu şeylerini gördüm ama umursamadım.ama o söyleyince kötü oldum.
Görüştüğüm kişiyi sokakta 2 kez başka kıza bakarken gördüm. Biraz canım sıkıldı ve bunu ona söyledim.ama inkar etti.sonraki günlerde ayrilmak istedigimi onunla yürümediğini söyledim.cunku guvenemedim ona. o sırada bana 3 aydır içinde biriktirdiği seyleri soyledi. yok sen iş beğenmiyorsun,yok sen söylesin falan demeye başladı.aslinda bisey varmış benimle ilgili, hep susmuş kırılmayayım diye ama soyliycekmis,tartışırken ağzın çok kötü kokuyo dedi.bende o an bitirdim.ben bakimima onem veren biriyim. aksine kendisi salkim sacak biridir ve ben onun kaç kez kusurlu şeylerini gördüm ama umursamadım.ama o söyleyince kötü oldum.
Sans verip durmustum iste.ama ayrıldım bitti gitti.ama psikolojik olarak biraz yıkık durumdayimBu şu arkadaşınıza asıldığını düşündüğünüz, instagramda kendine ait bir fake kadın profili olan, sesinizi kaydeden adam mı? Hala onunla beraberseniz hata sizde. Sesinizi kaydeden biriyle hala ne işiniz var?
Yahu buna şans verilir mi yapma Allah aşkına yaşın küçük de değilsin. Ne yıkılıyorsun kurtulduğuna şükret bundan.Sans verip durmustum iste.ama ayrıldım bitti gitti.ama psikolojik olarak biraz yıkık durumdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?