- 17 Ocak 2023
- 88
- -24
- 1
Görüştüğüm kişiyi sokakta 2 kez başka kıza bakarken gördüm. Biraz canım sıkıldı ve bunu ona söyledim.ama inkar etti.sonraki günlerde ayrilmak istedigimi onunla yürümediğini söyledim.cunku guvenemedim ona. o sırada bana 3 aydır içinde biriktirdiği seyleri soyledi. yok sen iş beğenmiyorsun,yok sen söylesin falan demeye başladı.aslinda bisey varmış benimle ilgili, hep susmuş kırılmayayım diye ama soyliycekmis,tartışırken ağzın çok kötü kokuyo dedi.bende o an bitirdim.ben bakimima onem veren biriyim. aksine kendisi salkim sacak biridir ve ben onun kaç kez kusurlu şeylerini gördüm ama umursamadım.ama o söyleyince kötü oldum.
bide bana hep elini yıkadınmı gibi sorular sorardı.sanki tek titiz oymuş gibi. Onunla gunlerdir
görüşmüyorum. Dün bizim apartmana girmiş,kedi maması ve çikolata almış bırakmış kapıya. Bi de resmini bana atmış.cevap vermedim. Siz olsaydınız tepkiniz ne olurdu.
bide bana hep elini yıkadınmı gibi sorular sorardı.sanki tek titiz oymuş gibi. Onunla gunlerdir
görüşmüyorum. Dün bizim apartmana girmiş,kedi maması ve çikolata almış bırakmış kapıya. Bi de resmini bana atmış.cevap vermedim. Siz olsaydınız tepkiniz ne olurdu.