Bu durumu yaşayan var mı :( acil öneri lağzım

ayy geçmiş olsun valla benim de ikinci günüm aynı şekilde sargılıyım merak edip okudum çok sıkıntı çekmişsiniz neyse ki geçti hepsi güzel olcak insallah

Canım çok teşekkür ederim ilk iki gün çok hareket edemediğim için zaman geçmedi ama 3. Gün ve bugün kendi işimi yapabiliyorum istediğim gibi dolaşıyorum ve dün tamponlar çıkınca daha da rahat ettim :KK200:

Sizinle aynı burun yapısına sahibim ve bende ameliyat olmayı düşünüyorum ama çok kararsızım. O nedenle sizin yeni burun şeklinizi merakla takip ediyorum diyebilirim:) inşallah Allah'ın yardımıyla gönlünüze göre sorun yaşamayacağınız bir buruna sahip olursunuz.

yeni fotoğraf atar mısın? ilk defa birini takip ediyorum. 3 günlük nasıl oldu bantlar çıktı mı?

Bugün alçım alındı bandajlarım takıldı, eve gelince bakabildim anca kendime, Allah herkese istediğini versin :dua::KK200: sevgiler

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 74
Çok geçmiş olsun canım bende 14 temmuz da olacağım ama çok korkuyorum narkoz dan senin uyanman kolay oldumu? ayrıca sigara kullaniyormuydun ?

Çok geçmiş olsun canım bende 14 temmuz da olacağım ama çok korkuyorum narkoz dan senin uyanman kolay oldumu? ayrıca sigara kullaniyormuydun ?

Çok teşekkür ederim, benim çok şükür herşeyim kolay geçti, narkozdan ayılınca çok titremişim ve öğürme isteği gelmiş onda da sadece tükürük çıkarmışım, sonrasında kendime iyice geldim iyiydim genel olarak, ağrı sızı bir gram olmadı, yaklaşık 4-5 aydır okuyorum burada yazılanları kimi ilk bir hafta ayılıp bayılıyor ağrıdan sızıdan kan kusandan tutta ikinci gün avmye gezmeye gideni de okudum.. Burnuna yapılacak işlem aldığın anestezi doktorunun elinin hafifliği ve en önemlisi senin bünyen nasıl tepki vericek önemli olan bu. Ben ikinci gün eve gittiğimde çok sıkıldım iyi hissediyordum çünkü ama 3. Güne kadar yani tamponlar alınana kadar mümkünatı olduğunca uyudum su içtim ev içi turlamalar yaptım ve tekrar uyudum, tamponlar alındıktan sonra daha da bir rahattım ki hep nefes alabildim ben hiç tıkanmadı burnum, benim ameliyatım 4-5 saat sürmüş burun içi kırıklarım varmış birde süpriz oldu onlar bize ama ona rağmen iyi toparladım , sıgara kullanmıyorum ve son bir hafta perhiz yaptım tatlı hiç yemedim tuzu kestim kan sulandırıcı yiyecekler yemedim bunlarında faydası olmuştur belki

Back
X