- 8 Ocak 2014
- 735
- 288
- 303
Herkese merhaba. Benim geçen sene birkaç ay kadar narsist bir flörtüm olmuştu. Narsist olduğunu nasıl anladığımı uzun uzun anlatmayacağım ama; kendi aklımdan şüphe ettirmeye çalışma, psikolojik manipülasyonlar falan hepsi vardı. En basitinden "sen bana çok aşık olursun üzülürsün, sen ileride kesin benimle evlenmek istersin ama ben istemem, senden aslında müthiş faydalanabilirim" gibi gibi laflar eden bir adamdı. Ama bunların yanında bir sürü güzel anı da biriktirmiştik ve bazen bu anıları düşünmek benim için zorlayıcı oluyor. Flört sürecini tüm bu durumlardan dolayı şiddetli bir şekilde tartışarak bitirmiştik, zaten olayın bitmesi için ilk adımı atan da bendim. Olay bittikten sonra konuştuğum terapist de düşüncemi doğrulamıştı. Neyse, her zaman olmasa da zaman zaman durup dururken aklıma geliyor ve birden onu özlemeye başlıyorum. Örneğin sosyal medyamda ekliydi ve hikayelerime baktı mı diye takıntılı bir şekilde takip ediyordum bir ara sonra bu durumdan kurtulmak için sosyal medyadan sildim. Onun üzerine ne zaman wp'a hikaye atsam baktı mı diye düşünmekten kendimi alamıyorum; telefon numarasını silmem de çözüm değil çünkü ortak gruplarımız var. WP hikayelerime de bakar hala ama elbette bir anlamı olamaz. Olay bitene kadar ne kadar iletişimde kalma çabası içinde olduysam, olay tamamen sonlandıktan sonra bir kez bile aramadım. Tüm bu bozuk kişilik özelliklerine rağmen aklıma bazen geldiğinde heyecanlanmaktan kendimi alamıyorum ve içimden aramak geliyor ama kendimle savaşıyorum ve asla aramıyorum. Onun üzerine tanışıp/buluştuğum herkesi onunla kıyaslıyorum. 5 sene önce 8 yıllık ilişkimi bitirdim ancak böylesine iz bırakmamıştı. Sizce bu bir tür hala sevgi beslemek mi oluyor yoksa boşluktan mı? Başından benzer durumlar geçenler yorum yaparsa sevinirim.
Son düzenleme: