Bu durumda ben ne yapabilirim?

Onların seviyesine inecek biri değil en azından bunu biliyorum. Kendini de efendice savunuyor haliyle ama karşı taraf asla anlamıyor
Karşı tarafı saygılı olunduğu sürece susturmanın bir anlamı yok ama saygılı olunarak hata da yapmıyor. Bu durumda yapmanız gereken çift olarak bu konuyu konuşmak, birbirinize destek diyaloğu kurup kendi hayatınıza bakmak. Hala ile de diyaloğu olabildiğince minimalize edip biz böyle uygun gördük bizim evliliğimizi ilgilendiren bir konudur deyip geçmek. O halaları bilirim yani asla durmazlar her cümle her insanlık zarardır

Eşinin kendini savunması gerekmiş ama hala gibi hadsiz bir kadını savunmaya insanı sadece kaos ve linç aşkı sürükleyebilir her halde
Dediğinizi tam anlamamakla birlikte şu an eşimin halasına ne tepki verdiğini bilmiyorum ben bile. Onu öğrenmek istiyorum zaten

59-60 civarı sanırım

Dediğinizi tam anlamamakla birlikte şu an eşimin halasına ne tepki verdiğini bilmiyorum ben bile. Onu öğrenmek istiyorum zaten
Halayı savunanlar olmuş, onlara ithafen dedim. Halayı savunmanın tek anlamı burda linç yapıp eğlenmek yani. Halanın hadsiz konuşmasına eşiniz ses etse de etmese de hala haklı olamaz bu konuda

59-60 civarı san
Halayı savunanlar olmuş, onlara ithafen dedim. Halayı savunmanın tek anlamı burda linç yapıp eğlenmek yani. Halanın hadsiz konuşmasına eşiniz ses etse de etmese de hala haklı olamaz bu konuda
kesinliklee çok haklısınız bu durumda bile bana eşime gömüp halayı normal bulmak… çok yazık

İyi de size bir şey diyen yok ki,neden dert ediyorsunuz,konuşmaları kendi aralarında,eşiniz de kocaman adam,tepkiyi o göstersin

Doğru söylüyorsunuz ama ben eşimin maddi manevi ne kadar mücadele ettiğini en yakından biliyorum bunu haketmiyor yani. İnsan hayatındaki değer verdiği insanın ezilmesini istemiyor haliyle
Üzülmeniz çok normal ama müdahale etmeniz olayın saçma sapan yerlere gitmesine neden olabilir. Karşınızdakiler değişik insanlar çünkü

İyi de size bir şey diyen yok ki,neden dert ediyorsunuz,konuşmaları kendi aralarında,eşiniz de kocaman adam,tepkiyi o göstersin
Tepki göstermediyse zaten pes diyeceğim artık. İnsan kocasının biraz daha güçlü olabilmesini istiyor herkese her şeye karşı.

Tepki göstermediyse zaten pes diyeceğim artık. İnsan kocasının biraz daha güçlü olabilmesini istiyor herkese her şeye karşı.
Erkekler ailelerine ağzını açıp bir şey diyemez genelde. Sonra tasasını kadınlar çeker. Ne münasebet? Ben olsam oh oluyor sana süründürsün ailen der geçerim.

Canım konunu hatırlıyorum bende o halayı ve saçma sevgisini abartı bulmuştum. Sevgide denmez buna sanki bir asker yetiştirmişler gibi. Bunun halası ve babaannesinini yetiştirmesiyle bir ilgisi yok. Annesi bile bu şekilde davransa yine abartı bulurum. Sorun sürekli eşinize komut verircesine bir role büründürmelerinde. Yakınımızda ol, şunu yap, burada otur. İşine gelmezse bağır. Bir çiftin ev alıp araba almalarına hiçbir aile bireyi bu denli müdehale etmemeli. Bu herkes için geçerli. Siz eşinize saygılı, sabırlı diyorsunuz ama bende özür dileyerel pısırık diyorum artık bu kadar sessiz kalması da saygı değil korkaklık oluyor. Gerek yok. Biz böyle bir karar aldık ve tartışmaya kapalı diyecek. Bi şey olacağı yok eşinizle konuşacaksınız bu durumu eğer size de böyle konuşurlarsa ben senin kadar sessiz kalamam diyeceksiniz.

Pısırık ya da korkak demeyi içime sindiremedim bir türlü ama belki de öyledir… öyleyse neden öyle peki anlam veremiyorum ben yeri geldiğinde kendi ailemin karşısına dikilebilen biriyim saygı sınırını aşmadan elbette. Ona da git söv demiyorum

Zaten bir sınır çizmek için illa ki kavga edip, bağırmaya gerek yok. Sadece net olacak. Ailesine kendi kararlarını kendisiyle ve eşiyle alabileceğini net bir şekilde ifade edebilecek. Bu saygısızlık değil aksine herkes olması gerek bir durum. Bende anneme bir yere kadar sessiz kalırım. Hiçbir zaman saygısızlık etmedim ama çekirdek haklar dışında da yaşam haklarımız var sonuçta :) Anneme zamanında da neyi isteyip istemediğime benim karar verebileceğimi net anlatabildiğim için şimdi karışmak yerine sadece fikirde bulunur. O yüzden eşinizin yapması gereken bu. En kötü onlar çirkinleşir hala hakaret eder gibi konuşursa belli bir süre mesafe koyacak ki bak nasıl düzeliyorlar. Özlem duygusu başkadır. Değer bilirler elbet.

Buradaki konuları oku. Buradaki çoğu konu kötü kalpli insanlardan değil iyi deyip de sinir cizemeyen insanlardan oluşuyor. Halaci kocaniz var. Gerçek bu. Buradaki kv konularında kv yerine hala koyun okuyun. Bi numara yok

Kız ben dayanamadım bu ne?
Halaları amcaları suçlamaktan vazgeç. Eşin saygı adı altında pasifleşmiş.
Benim eşime böyle dicekler öylemi. Sülaleyi kırar geçirir.
son sözüm yine eşin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…