- 26 Aralık 2016
- 302
- 53
- 98
- Konu Sahibi justicewarrier
İkinci konum ile yeniden merhaba herkese kızlar. İlk konumu okuyanlar eşimin ailesi hakkında yüzeysel de olsa bir bilgi sahibi oldular. Özellikle eşimi aşırı seven halasından bahsetmiştim size ama her birinin diğerinden farklı eksileri var haliyle insanız kimse mükemmel değil. Diğer halası ve babaannesi ise eşime büyük halası kadar takıntılı değiller ama onların da aşırı had bilmezlikleri var. Mesela oturmaya gittiğimizde bir kez olsun nasılsınız iyi misiniz muhabbeti dönmez. Hep çapraz sorguya alırlar bizi. Neden geç geldiniz neyle geldiniz biraz daha oturun oturun derken bir gece saat 3de eve döndüğümüzü hatırlıyorum. Bu ve benzeri hareketler gördükçe ben soğudum ve uzaklaştım zaten onların detayına şimdi girmeyeyim esas olayı anlatayım. Dün ben mutfakta yemek yaparken eşim çalışma odasında bilgisayar başında iş yapıyordu. Ev dubleks olduğu için ben duymam mı sandı bilmiyorum artık, telefonu çaldı ve hoparlörde konuşmaya başladı. Arayan diğer halası. Havadan sudan konuşmalar devam etti ama yine sorguya çekiyorlar eşimi işiyle maddiyatıyla ilgili vesaire sonra konu yakın zamanda aldığımız eve geldi. Hani iş kuracaktın da ev aldın da ev çok mu lazımdı da eşim de anlatıyor kiraları görüyorsunuz aşırı bir zam yaptı ev sahibi en doğrusu ev almaktı sevinir insan evimiz var diye diyor ama nafile tabi anlayan dinleyen yok. ama cidden sabırla sakince anlatıyor eşim hala hadsizlik devam ediyor. Ondan önce de kaç kere şu cümleyi kurmuşlardı evimiz onlardan uzakta kalıyor biraz diye ‘allahın belası yere gittiniz saçma sapan yere gittiniz’ benim anneme kadar bunu söylemişler telefonda annem şok geçirmiş tabi… Ev dubleks diye mutfak salonun içinde diye babaannesinin tansiyonu falan yükselmişti ne alakaysa….. Her neyse o son telefon konuşmasında da tüm bunlar yeniden konuşuldu, eşime akıl verilmeye çalışıldı. Eşim efendiligini ve saygısını bozmadıkça en son gol geldi halasından, dedi ki eşime “ senden bir b.k olmaz” Ben aşağıda şok üstüne şok yaşıyorum. Eşime duyduğumu da belirtemiyorum dinlemiş gibi olmamak için ama 30 yaşında adama hala bunu diyebiliyor olmalarına deliriyorum resmen. O anda ses hoparlörden alındı zaten eşimin dediklerini de duymadım artık yüzüne mi kapattı sessiz mi konuştu bilmiyorum. Kendisi bana bir şey demiyor bu konuda ben de diyemiyorum ama bu insanların eşime yaptıklarını ve söylediklerini ben hazmedemiyorum. Ne olacak böyle peki?