• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu durum beni mahvetti

veda1907

Bu defa çok fena
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2015
186
378
103
Merhaba kızlar...Geçenlerde idrarimi yapamama sikayetiyle acile gittim idrar tahlili,kan tahlili ve ultrason sonucunda doktor hicbir seyin yok, tahlillerin temiz, bol bol su ic enfeksiyon olmadığı için ilac yazamam dedi. Ayni durum basina gelen varsa lütfen yardim edin.Cok su içtiğimde surekli idrara çıkıyorum , icmedigimde de yapamıyorum ama surekli bir doluluk hissi...Artık çıldırıcam!!!

0.5 lt lik pet şişeyi sıcak suyla yarıya kadar doldurun. Bacaklarınızın arasına alın oturun soğuyana kadar çok rahatlatır. Geçmiş olsun

Bol su, enfeksiyonun suyla atılabilmesi için, başıma çok geldi ve bazen sabahtan akşama bol su içerek atlattığını bilirim :) geçmiş olsun :)

Bol su, enfeksiyonun suyla atılabilmesi için, başıma çok geldi ve bazen sabahtan akşama bol su içerek atlattığını bilirim :) geçmiş olsun :)
Peki cok su ictiginde surekli idrara cikiyor musun normal yani geciyor de mi

Gecmis olsun. Malesef hic bir onerim yok 😔Ben de son zamanlarda eskisi gibi hizli bir sekilde bosaltim saglayamiyorum. Ara ara cok yavasliyor. Yani sanki birsey tikiyormus gibi. Doktora gitmeyi dusunuyorum. Umarim kotu birsey degildir.

Bende bu durumdayım ama enfeksiyonun cıktı. Bol su ayran ve maydonoz suyu içiyorum. Şuan daha iyiyim artı bide kaşıntı var bende

Enfeksiyon olmadığı için ilaç yazmamis enfeksiyon olunca zaten antibiyotik yaziyorlar ama mesanen için mesane ilaçları var onlardan birini yazabilirdi vakit kaybetmeden baska bir uroloji doktoruna daha git çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Aslında antiseptikler de var...
Bi kez olduysa sık sık olur bu meret. İğrenç bi his. Bol suyla bi günde atlatılır. Kiraz sapı mı ne içiyordum kaynatıp. Bilmem işe yarar mı...

Geçmiş olsun purinol alın eczaneden ,idrar yolu için bi açıcı suya karıştırılıp içiliyor ,enfeksiyon yoksa belki kum vs vardır ,bi tıkanıklık yapıyordur bide sıcak su koyun karnınıza ,maydanoz suyu adet kanamasını artırır ,c vitamini alın ...

Enfeksiyon olmadığı için ilaç yazmamis enfeksiyon olunca zaten antibiyotik yaziyorlar ama mesanen için mesane ilaçları var onlardan birini yazabilirdi vakit kaybetmeden baska bir uroloji doktoruna daha git çok geçmiş olsun Allah şifa versin
Yarin hemen aile hekimine gitsem mesane icin ilac yazar mi acaba
Geçmiş olsun purinol alın eczaneden ,idrar yolu için bi açıcı suya karıştırılıp içiliyor ,enfeksiyon yoksa belki kum vs vardır ,bi tıkanıklık yapıyordur bide sıcak su koyun karnınıza ,maydanoz suyu adet kanamasını artırır ,c vitamini alın ...
Tesekkur ederim.Recetesiz alabilir miyim o ilacı acaba

Merhaba kızlar...Geçenlerde idrarimi yapamama sikayetiyle acile gittim idrar tahlili,kan tahlili ve ultrason sonucunda doktor hicbir seyin yok, tahlillerin temiz, bol bol su ic enfeksiyon olmadığı için ilac yazamam dedi. Ayni durum basina gelen varsa lütfen yardim edin.Cok su içtiğimde surekli idrara çıkıyorum , icmedigimde de yapamıyorum ama surekli bir doluluk hissi...Artık çıldırıcam!!!
Yaşadığın bu durumun adı sistit değil mi evlenince banada oldu birkaç kez tuvaleti yaparken yanmada oluyor mu?

Özelden yaziyorum bakarmisin

Yalın ayak betona basma, çorapsız durma büyük ihtimalle üşütüyorsun geçmiş olsun kendini sıcak tut sıcak duş al ve ayağını sıcak tut 1 2 saate hafifliyor

Back