Bu durum başına gelen varmı 😥😥😥

Avukata söyledim öyle bir şeyi onun hattı benim üzerime diye böyle bişey komplo olarak suçlu duruma düşersin dedi

Çok salağım ya para birikim yapsaydım kızımı alıp kaçardım

Ben ondan soğudum nasıl karısı gibi rol yapacağım alttan alsam karısı gibi davranmak çok zor

Fatura benim üzerime ise nasıl faydası olur düğün video var

Ben ondan soğudum nasıl karısı gibi rol yapacağım alttan alsam karısı gibi davranmak çok zor ☹☹
zaten ailenizin yanındaymışsınız, önce verdiğin sözleri tut borcu öde diyin , dönmeyebilirsiniz , bende eve dönmedim zaten , çok çirkin bir şey ama hani derlerya köprüyü geçinceye kadar , başka bir yol bulamadım kendi adıma ve ben mecburen öyle yaptım

Boşan gitsin . Şakın geri dönme .nafaka da istersin .hakim borçları sadece sana bırakmaz .durumunu söylersin .ona göre bi nafakaya hükmeder.hiç merak etme.Allah haklının yanındadır

düğünde takılan takılarını geri alma davası aç..kızına ve kendine nafaka bağlat...eninde sonunda ssk lı bir işe girecek, o zaman maaştan kesilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…