:):) gerçekten bukadar olur resmen beni anlatmışsınız birkaç ayrıntı hariç , bende eşime 7 yıl içinde sayısız maddi yardımda bulundum , onun ve benim çevremde parmakla gösterilen mükemmel bir insan olarak tanınır , iyi birimi evet ama kime neye göre ?? bundan 7 ay önce ona 40 bin verdim o dönemlerde boşanmayı düşünmüyordum ama ailemin yanına gittim biraz akafa dinlemek için ( bu arada benim eşim çalışıyor kendi işyeri var ve birkaç kez battı ) 7 ay boyunca kredilerini düzenli ödemedi ama ben herdefasında alttan alarak ona ondan mümkün olduğunca alabildiğim kadar aldım sonra ailesine anlattım bu durumu sağolsunlar bizene dediler , ve 8 ay içindeyiz birkaç gün önce bir iş yapmış toplu para almış bende bunu öğrenip elinden kredinin geri kalanını toptan aldım , ve işin içinde birsürü alıcaklılar tefeciler vs...o yüzden şimdi boşanıyorum ama paramı kurtarana kadar bundan ona bahsetmedim , sizde tamam diyin boşanmayacağım çocuğumuz var vs.. diyin macburen alttan alın ve paranızı kurtardıktan sonra adım atın derim , allah yardımcınız olsun