• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu durum başına gelen varmı 😥😥😥

Evlat Kokusu

Kötü Kalpli Kullarından Koru Allahım,💜
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
2.365
1.720
63
Alanya
Öncelikle Herkese merhaba evliliğim ile ilgili daha önce konu açmıştım Ama herkes her konuyu Okumuş değildir yine özetlemek istiyorum durumu Ben Yaklaşık 4 yıllık evliyim 2,5 yaşında bir kızım var çok da güzel evliliğim vardı ya da ben öyle sanmışım ben o evliliğin güzel gittiğini zannederken eşimin aldattığını öğrendim Ona karşı hiçbir Güven problem olmadığı için ama sigortası yok benim sigortam var diye 7 8 ay önce 40 milyar kredi çektim Avukat bir arkadaşım var onunla görüştüm elinde delil olması gerekiyor diyor benim elimde hiçbir delil yok kızımla beraber 15 20 gündür Annemin deyiz asla adama geri dönmek gibi bir niyetim yok ama zamanında ben buna borcumuz var diye takılırımı verdim üzerimde 40 bin TL Kredi var evimizin eksik birkaç eşyası vardı hepsini taksit senetlerini Ben imzaladım sigortam var diye Şimdi ben ne yapacağım Nasıl bu kadar borçla başa çıkacağım bana diyor ki benden Boşanma!!! düzelteceğim Sana kendimi affettirebilirim aldatılmayı nasıl affedebilir ki bir kadın affedemem bana bir yol gösterin ne yapacağım çevremdeki herkes işimi o kadar Efendi o kadar mükemmel bilirdi ki evine çocuğuna bana bağlı ama bana bu kalleşliği nasıl yaptı bedelini ödeyecek başına böyle bir şey gelen var mı Ben şimdi bu kadar borçla ne yapmam gerekiyor Fikir verin bana😥😥🤐🤐🤐

Öncelikle Herkese merhaba evliliğim ile ilgili daha önce konu açmıştım Ama herkes her konuyu Okumuş değildir yine özetlemek istiyorum durumu Ben Yaklaşık 4 yıllık evliyim 2,5 yaşında bir kızım var çok da güzel evliliğim vardı ya da ben öyle sanmışım ben o evliliğin güzel gittiğini zannederken eşimin aldattığını öğrendim Ona karşı hiçbir Güven problem olmadığı için ama sigortası yok benim sigortam var diye 7 8 ay önce 40 milyar kredi çektim Avukat bir arkadaşım var onunla görüştüm elinde delil olması gerekiyor diyor benim elimde hiçbir delil yok kızımla beraber 15 20 gündür Annemin deyiz asla adama geri dönmek gibi bir niyetim yok ama zamanında ben buna borcumuz var diye takılırımı verdim üzerimde 40 bin TL Kredi var evimizin eksik birkaç eşyası vardı hepsini taksit senetlerini Ben imzaladım sigortam var diye Şimdi ben ne yapacağım Nasıl bu kadar borçla başa çıkacağım bana diyor ki benden Boşanma!!! düzelteceğim Sana kendimi affettirebilirim aldatılmayı nasıl affedebilir ki bir kadın affedemem bana bir yol gösterin ne yapacağım çevremdeki herkes işimi o kadar Efendi o kadar mükemmel bilirdi ki evine çocuğuna bana bağlı ama bana bu kalleşliği nasıl yaptı bedelini ödeyecek başına böyle bir şey gelen var mı Ben şimdi bu kadar borçla ne yapmam gerekiyor Fikir verin bana😥😥🤐🤐🤐
:):) gerçekten bukadar olur resmen beni anlatmışsınız birkaç ayrıntı hariç , bende eşime 7 yıl içinde sayısız maddi yardımda bulundum , onun ve benim çevremde parmakla gösterilen mükemmel bir insan olarak tanınır , iyi birimi evet ama kime neye göre ?? bundan 7 ay önce ona 40 bin verdim o dönemlerde boşanmayı düşünmüyordum ama ailemin yanına gittim biraz akafa dinlemek için ( bu arada benim eşim çalışıyor kendi işyeri var ve birkaç kez battı ) 7 ay boyunca kredilerini düzenli ödemedi ama ben herdefasında alttan alarak ona ondan mümkün olduğunca alabildiğim kadar aldım sonra ailesine anlattım bu durumu sağolsunlar bizene dediler , ve 8 ay içindeyiz birkaç gün önce bir iş yapmış toplu para almış bende bunu öğrenip elinden kredinin geri kalanını toptan aldım , ve işin içinde birsürü alıcaklılar tefeciler vs...o yüzden şimdi boşanıyorum ama paramı kurtarana kadar bundan ona bahsetmedim , sizde tamam diyin boşanmayacağım çocuğumuz var vs.. diyin macburen alttan alın ve paranızı kurtardıktan sonra adım atın derim , allah yardımcınız olsun

o heriften ayrıl net, borçlarını da ödesin bi zahmet, ama ayrılıyorsun diye borcunu takar mı bilemem eşini en iyi sen tanırsın, Allah yardımcın olsun kardeş :KK14:

Delil olmadan bir şey yapamazsınız
Düğün takıları için video kaydı delil olabilir
Eve aldığınız şeylerin faturası sizin üzerinize ise faydası olabilir
Bir arkadaşım 350 bin tl borç ödemek zorunda kaldı
Başka bir arkadaşım boşanmasının üstünden 4 yıl geçmesine rağmen hala borç ödüyor

Evli kalmanız daha fazla zarara girmenize neden olacaksa bir an evvel boşanın.

Boşanma yoluna giderseniz borcu ödemeyecektir buna adım gibi eminim, parasal olarak sizin sıkışıp pes etmenizi bekleyecektir. Eğer takmam ödeyecek durumum var, giden para olsun derseniz boşanın ancak ben bunu önermem. Şimdilik boşanma mevzusunu rafa kaldırın, evinize dönün, eşiniz borcu ödesin siz bu arada kendiniz için birikim yapın, şartlarınızı ayarlayın ve bunlardan ona söz etmeyin. Çok zor dayanması ama çocuklu bir kadın olarak dımdızlak borç içinde boşanmak akıl karı değil, maalesef bu devirde her şey paraya bakıyor, aileler de bir yere kadar, dünden beri bir sürü konu okudum, boşanmadan sonra kızlarına destek çıkmayan/çıkamayan aileler ve çok zor durumda kalan kadın ve çocuklar, her şeyinizi garanti almadan, evinizi barkınızı işinizi gücünüzü ayarlamadan boşanmayın. O hergele de öyle yan gelip yatamasın ödesin borçlarını ha tabi bu arada yeni borçlar yapmayın

Şiddet veya aldatma söz konusu ise boşanılması gerektiğini düşünürüm ancak sizin durum biraz karışık.
Çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun, bütün borçlar sizin adınıza.
Tek çare adam borçları ödeyene kadar beklemek gibi görünüyor.
Çok kötü durumun

Oncelikle gecmis olsun. Isinin ehli bir avukat bulun. Size bir yol haritasi cikarsin. Cocuk ta kucuk. Babasina baglidir. Sizin konunuzda yuklu bir borc ve bosaniyoruz cocugum dediginizde anlayabilecek buyuklukte bir cocuk olmadigi icin sakin ve mantikli adim atmak gerek. Hadi bosandiniz yuklu borc var, bu arada ne ile gecineceksiniz,cocuga kim bakacak,cocukta travma olusturmadan baba ile gorusmesini saglamaya cirpinacaksiniz. Bir insanin uzerinde bu kadar yuk olmamali. Affetmeyin esinizi. Ama o borcu bitirip cocugu bosanmaya hazirlayarak bir gecis sureci yapabilirsiniz. Bu ikincisi de celik gibi sinir ister. Ama gecim kolay degil. Ne yer ne icersiniz, bir de kucuk cocuk. Esinizi yok sayin. Size olan borclarini bitirsin once. Sonra iciniz mi sogur,gercekten pisman mi olur bilinmez o vakit dusunursunuz tamam mi devam miyi. Dik durusunuz cogu kadinimizda yok. Ama cocugu ve kendinizi esinizin aptalligina kurban etmeyin. Yaptigi haltin acisini taksit taksit ondan cikarin.

Boşanma yoluna giderseniz borcu ödemeyecektir buna adım gibi eminim, parasal olarak sizin sıkışıp pes etmenizi bekleyecektir. Eğer takmam ödeyecek durumum var, giden para olsun derseniz boşanın ancak ben bunu önermem. Şimdilik boşanma mevzusunu rafa kaldırın, evinize dönün, eşiniz borcu ödesin siz bu arada kendiniz için birikim yapın, şartlarınızı ayarlayın ve bunlardan ona söz etmeyin. Çok zor dayanması ama çocuklu bir kadın olarak dımdızlak borç içinde boşanmak akıl karı değil, maalesef bu devirde her şey paraya bakıyor, aileler de bir yere kadar, dünden beri bir sürü konu okudum, boşanmadan sonra kızlarına destek çıkmayan/çıkamayan aileler ve çok zor durumda kalan kadın ve çocuklar, her şeyinizi garanti almadan, evinizi barkınızı işinizi gücünüzü ayarlamadan boşanmayın. O hergele de öyle yan gelip yatamasın ödesin borçlarını ha tabi bu arada yeni borçlar yapmayın
Çaresizlik dönmesem Çaresizlik o kadar çıkmazın içindeyim ki Lanet olsun o kadar borca girdiğim için ama er ya da geç o adamdan kurtulacağım

Oncelikle gecmis olsun. Isinin ehli bir avukat bulun. Size bir yol haritasi cikarsin. Cocuk ta kucuk. Babasina baglidir. Sizin konunuzda yuklu bir borc ve bosaniyoruz cocugum dediginizde anlayabilecek buyuklukte bir cocuk olmadigi icin sakin ve mantikli adim atmak gerek. Hadi bosandiniz yuklu borc var, bu arada ne ile gecineceksiniz,cocuga kim bakacak,cocukta travma olusturmadan baba ile gorusmesini saglamaya cirpinacaksiniz. Bir insanin uzerinde bu kadar yuk olmamali. Affetmeyin esinizi. Ama o borcu bitirip cocugu bosanmaya hazirlayarak bir gecis sureci yapabilirsiniz. Bu ikincisi de celik gibi sinir ister. Ama gecim kolay degil. Ne yer ne icersiniz, bir de kucuk cocuk. Esinizi yok sayin. Size olan borclarini bitirsin once. Sonra iciniz mi sogur,gercekten pisman mi olur bilinmez o vakit dusunursunuz tamam mi devam miyi. Dik durusunuz cogu kadinimizda yok. Ama cocugu ve kendinizi esinizin aptalligina kurban etmeyin. Yaptigi haltin acisini taksit taksit ondan cikarin.
Böyle bir çaresizliği hiçbir zaman Haketmedim hiçbir kadın hak etmez Çok kötüyüm ya çok

Borcu öderse boşanmayacağınızı söyleyin parayı almadan eve dönmeyin alıncada boşanın sonuçta o sizi aldatmış sizde onu bu şekilde aldatın

delil gerçekten önemli hiç bir deliliniz yok mu? aldattığını nasıl anladınız
Eşimin 8 yıldır konuşmadığı bir ablası vardı kaç defa Barış ablan Sonuçta dediysem barışmam O insan benim için gitti falan gibisinden lafları oldu bir kaç ay önce Kayınvalidem eşimin ablası ile konuştuğunu benim haberim olmadığını sordu Senin haberin yok mu dedi bende bozuntuya vermedim Neden benden sakladığın merak ettiğim için telefonunu telefonuna ses kayıt cihazı yükledim kaç gün bekledim telefonum evde şarja takıp akşam dışarıda işleri var Onu halletmek için dışarı çıktı ablası ile ne konuşuyor diye baktım iş arkadaşı bir tane evli kadınla bu kadar açık konuşmaları var ki dinlerken dondum kaldım o sırada eve geldi sinir krizi geçirdim baygınlık falan o sırada silmiş😥😥

keşke o kaydı kendinize atsaydınız belki bir işe yarardı. adınıza çok üzüldüm . Allah yardımcınız olsun . kuzenim de benzer durumları yaşadı 2 çocukla . bir işe girdi borçları ödüyor ailesi de destek oluyor hayatını o şekilde sürdürüyor .

aklıma şöyle birşey geldi fatura detay dökümünden kiminle ne kadar konuştuğu çıkar mahkeme kararı ile o kayıtlara ulaşabilirsiniz . kullandığı hattı iptal ettirse bile farketmiyor 6 aya kadar da süresi var

Back