- Konu Sahibi Evlat Kokusu
Öncelikle Herkese merhaba evliliğim ile ilgili daha önce konu açmıştım Ama herkes her konuyu Okumuş değildir yine özetlemek istiyorum durumu Ben Yaklaşık 4 yıllık evliyim 2,5 yaşında bir kızım var çok da güzel evliliğim vardı ya da ben öyle sanmışım ben o evliliğin güzel gittiğini zannederken eşimin aldattığını öğrendim Ona karşı hiçbir Güven problem olmadığı için ama sigortası yok benim sigortam var diye 7 8 ay önce 40 milyar kredi çektim Avukat bir arkadaşım var onunla görüştüm elinde delil olması gerekiyor diyor benim elimde hiçbir delil yok kızımla beraber 15 20 gündür Annemin deyiz asla adama geri dönmek gibi bir niyetim yok ama zamanında ben buna borcumuz var diye takılırımı verdim üzerimde 40 bin TL Kredi var evimizin eksik birkaç eşyası vardı hepsini taksit senetlerini Ben imzaladım sigortam var diye Şimdi ben ne yapacağım Nasıl bu kadar borçla başa çıkacağım bana diyor ki benden Boşanma!!! düzelteceğim Sana kendimi affettirebilirim aldatılmayı nasıl affedebilir ki bir kadın affedemem bana bir yol gösterin ne yapacağım çevremdeki herkes işimi o kadar Efendi o kadar mükemmel bilirdi ki evine çocuğuna bana bağlı ama bana bu kalleşliği nasıl yaptı bedelini ödeyecek başına böyle bir şey gelen var mı Ben şimdi bu kadar borçla ne yapmam gerekiyor Fikir verin bana