• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu durum başına gelen oldu mu ?

İçme kahve falan. Belli ki muhabbetin çok dönmüş ortamda.
Mesajlaşmak dışında bir şey yapmamıştım ama dönmüş olabilir çünkü eskisini zor unuttum. Rezil olmuş olabilirim o ara nasıl da kızı dumur ettik mi dediler acaba ama daha ne amaç peki ? Benden alacakları hiçbir şey olmadığını ve neredeyse tüm sülalemin o dönemlerde yanıma geldiğini desteğimin olduğunu da gördüler. Saf salak kandı diye konuşmuşlarsa da başka ne amaçladılar bilmiyorum ki

Red!! Ex olan kisi erkekler arasi muhabbette eline bisey gecmesede allandirip budaklandirsiysa bu x kisisinin agzinin suyu akmis bide ben nasiplenebilir miyim sevdasina dusmustur uzak dur kardesim..

Direkt red askı memnuya dönmesin olay kimin eli kimin cebinde:halay:
Ay kendimi kötü hissettim ya ben o narsistik bireye çok inanmıştım çıkamadılar hayatımdan. Hedef başkasını bulsun kendisine pislikler. Bir de bana sapık meselesinde yardımcı falan olmak istedi kendilerinden beni kim kurtarcak acaba

Şimdi eline telefonunu al
X
Y
Z
O grupta kim varsa hepsini engelle ve hepsini unut. Ortam değiştir. Yeni ve kaliteli bi çevren olsun. Sosyal faaliyetler edin sosyal sorumluluklar üstlen bu boş kişilere ayıracak zamanın kalmasın.
Cevabını da veriyorum RED

Eks kişisi öyle anlatamaz arkadaşlar yeni geldi aklıma benim bir arkadaşım y ile konuşurken yulin ve eks niye ayrıldı demiş o da eksin suçu yok faln demiş. Eks dediğimiz kişi ondan uzak durmamı arkadaş hissettirmemi sebep göstermişti. O da onu kastetmiş.

Şimdi eline telefonunu al
X
Y
Z
O grupta kim varsa hepsini engelle ve hepsini unut. Ortam değiştir. Yeni ve kaliteli bi çevren olsun. Sosyal faaliyetler edin sosyal sorumluluklar üstlen bu boş kişilere ayıracak zamanın kalmasın.
Cevabını da veriyorum RED
Ortam değişmiyor ama tekrar yazarsa direk amacını sorcam ve benim bu yolda olmayacağımı belirtcem. Henüz açıkça konuşma yok. Belki arkadaş olmaktır amaç(!) ya da başkasına yapmaya çalışıyor da olabilir kuzenine falan o şüphem vardı. Bakalım ne çıkacak altından. Sinir oldum.

Ay benim kafa galiba tam almadı x ile eks birbirine karıştı.
Ama çok yakın iki kişi, olaylı bir ayrılık, aniden gelen ilgi... Koşarak uzaklaşın.

Yanlış anlamayın ama ben x harfini eks diye okuduğum için baya kafam karıştı bir kaç kez okumak zorunda kaldım oraları. Anladığım kadarıyla üç arkadaş var ikisiyle daha önce bir münasebetiniz oldu, şimdi üçüncünün sizinle ilgilendiğini duydunuz. Ben olsam reddederim sanırım, çünkü çok yakın arkadaşlarsa özlerinde birbirlerinden çok farklı insanlar olduklarını düşünmüyorum.

Yanlış anlamayın ama ben x harfini eks diye okuduğum için baya kafam karıştı bir kaç kez okumak zorunda kaldım oraları. Anladığım kadarıyla üç arkadaş var ikisiyle daha önce bir münasebetiniz oldu, şimdi üçüncünün sizinle ilgilendiğini duydunuz. Ben olsam reddederim sanırım, çünkü çok yakın arkadaşlarsa özlerinde birbirlerinden çok farklı insanlar olduklarını düşünmüyorum.
X denilen benim eksten yani asıl görüştüğümden önce sadece bir kez kahve teklifi etti reddettim. Bir buçuk ay sonra falan da eks beni gördü tanışmak istedi. Ama orda arkadaşını bildiğini bir süre benden sakladı iddiasına göre biz konuşmaya başladıktan sonra öğrenmiş ama daha o muhteşem güvenilirliğiyle beni sorguluyor x i nereden tanıyorsun diye. Şimdi yazan y x ve eks kardeş kadar yakın y de yakın ama x ve eks kadar değil bunu eks demişti. Fakat hepsi arkadaş ve x ve y aynı evi paylaşıyor. Bu kadar görmezden gelinecek kadar duygusu olduğunu sanmıyorum y nin. Ama bana yazdığı mesajın teki şu “Saygısızlık karşı taraftan kaynaklanmadıkça senlik bir sıkıntı olmaz eminim ben de bunun farkındayım” burda başka konu vardı konuştuğumuz.
Beni adam gibisi ne zaman bulacak acaba :KK43:

Back