Kafa karışıklığına gerek yok diyorsun. Teşekkürler.Direk red...
Arkadaşlarım mı çok iyi niyetliymiş acaba burda 2de 2 red. Teşekkürler:)
Haklısınız çok yakın buralı olan bir arkadaşım benim eksi arayıp arkadaşlarını uzak tut senin yenisini görüp yulini öyle sanmasınlar diye fırçalamıştı o da yok yulinle onun tabiki alakası yok diye bir şeyler gevelemiş o sırada bana başka biri yazmıştı o sebeple karışık bir durumdu. Arkadaşım demişti ki ekse aranızda birkaç düzgün adam var onlarla konuşmayı düşündük ynin ismini vermişti ekse. Yani y onu düzgün bulduğumuzu düşünüyor.Niye bu şeytan üçgeni arasında mekik dokuyorsunuz?
Uzaklaşın, yakın arkadaşlarmış sonuçta, kendi aralarında hakkınızda hoş olmayan muhabbetler döner.
Hiç uğraşmayın derim, düzgün bişey olsalar birinin eski sevgilisiyle diğerinin işi olmaz.
Şöyle durum var erkek kardeşim o eks dediğimize sert çıkışmıştı ve başka sebepten gelecek biliyorlar yine. Annem de yanımda. Böyle ateşle oynarlar mı ki? Yani benim bu konularda tutucu olduğumu biliyorlar anladılar salak değillerse.Daha önce görüşmeyi kestiğiniz ve ex diye tabir ettiğiniz kişinin niyeti amiyane tabirle götür muhabbetiymiş ve bu yeni kişi de onun arkadaşı.
Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim şeklinde harika bir deyimimiz vardır ya.
Birilerinin götür muhabbetine ve erkek dedikodusuna meze olmak istemiyorsanız, direkt ret edin.
Haha güzel yorum :) yok sadece arkadaşım onun için önceden efendi diyordu ama anlayamadıkY güzellikte jon snow karakterde bir inci maddiyata birinci değilse ret
Red, hem de kaçmalı göçmeli red
Sen bu çocuktan ve bu çocuğun ilgisinden biraz hoşlanıyorsun galibaŞöyle durum var erkek kardeşim o eks dediğimize sert çıkışmıştı ve başka sebepten gelecek biliyorlar yine. Annem de yanımda. Böyle ateşle oynarlar mı ki? Yani benim bu konularda tutucu olduğumu biliyorlar anladılar salak değillerse.
Aslında birazcık hoşlandım gibi ama korkuyorum daSen bu çocuktan ve bu çocuğun ilgisinden biraz hoşlanıyorsun galiba
Efendi diye tabir edilen kişi yakın arkadaşının öyle ya da böyle bir geçmişi olan bir kıza yazmamalı bence.
Belki de salaklardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?