- 13 Haziran 2018
- 1.069
- 527
- 123
Kızlar diyelim ki daha önce görüştüğünüz biri oldu ve ilk görüştüğünüz kişi .Birkaç kez dışarı çıktınız el ele tutuşma vs yok ayrı olarak sizin söylediğiniz sevgi sözcüğü bile yok sadece ayrılık aşamasında itiraf ettiniz ve sonrasında biraz peşinden koştunuz. Amacı farklı yani biraz daha gezip tozmalık dokunmalık bir şey olduğunu anladınız yolunuza baktınız. Bunun en yakın arkadaş grubundan daha önce size kahve teklif eden x kişisi olmuş bu x ile sizin eks diyelim en yakınlar bir de y var bu da yakın ve x ile aynı evde kalıyorlar bunlar hep aynı okullarda okumuş azıcık nüfuslu bir yerde büyümüşler öyle düşünün yani herkes az çok birbirinin tanıdığı.
Bu y nin sizden hoşlandığını ama çekindiğini duysanız ve gerçekten de girişimleri olsa kahve içelim vb gibi. Ne düşünürsünüz tepkiniz ne olur? Eks ile bitirirken olaya ailem dahi girmişti yani beni tiye alacak kadar cesurlar mıdır bilemiyorum. Birkaç kez erteledim ama vazgeçmiyor şimdilik. Ne dersiniz? Başkasını mı yapmaya çalışıyor dedim onu hiç düşünmemiştim ama arkadaşlarım emin konuşuyor hoşlanıyormuş diye. Oturup arkadaşlarla kahve içeyim mi direk red mi edeyim?
Bu y nin sizden hoşlandığını ama çekindiğini duysanız ve gerçekten de girişimleri olsa kahve içelim vb gibi. Ne düşünürsünüz tepkiniz ne olur? Eks ile bitirirken olaya ailem dahi girmişti yani beni tiye alacak kadar cesurlar mıdır bilemiyorum. Birkaç kez erteledim ama vazgeçmiyor şimdilik. Ne dersiniz? Başkasını mı yapmaya çalışıyor dedim onu hiç düşünmemiştim ama arkadaşlarım emin konuşuyor hoşlanıyormuş diye. Oturup arkadaşlarla kahve içeyim mi direk red mi edeyim?