• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu durum başına gelen oldu mu ?

yulin34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2018
1.069
527
123
Kızlar diyelim ki daha önce görüştüğünüz biri oldu ve ilk görüştüğünüz kişi .Birkaç kez dışarı çıktınız el ele tutuşma vs yok ayrı olarak sizin söylediğiniz sevgi sözcüğü bile yok sadece ayrılık aşamasında itiraf ettiniz ve sonrasında biraz peşinden koştunuz. Amacı farklı yani biraz daha gezip tozmalık dokunmalık bir şey olduğunu anladınız yolunuza baktınız. Bunun en yakın arkadaş grubundan daha önce size kahve teklif eden x kişisi olmuş bu x ile sizin eks diyelim en yakınlar bir de y var bu da yakın ve x ile aynı evde kalıyorlar bunlar hep aynı okullarda okumuş azıcık nüfuslu bir yerde büyümüşler öyle düşünün yani herkes az çok birbirinin tanıdığı.
Bu y nin sizden hoşlandığını ama çekindiğini duysanız ve gerçekten de girişimleri olsa kahve içelim vb gibi. Ne düşünürsünüz tepkiniz ne olur? Eks ile bitirirken olaya ailem dahi girmişti yani beni tiye alacak kadar cesurlar mıdır bilemiyorum. Birkaç kez erteledim ama vazgeçmiyor şimdilik. Ne dersiniz? Başkasını mı yapmaya çalışıyor dedim onu hiç düşünmemiştim ama arkadaşlarım emin konuşuyor hoşlanıyormuş diye. Oturup arkadaşlarla kahve içeyim mi direk red mi edeyim?

Niye bu şeytan üçgeni arasında mekik dokuyorsunuz? :KK53:
Uzaklaşın, yakın arkadaşlarmış sonuçta, kendi aralarında hakkınızda hoş olmayan muhabbetler döner.
Hiç uğraşmayın derim, düzgün bişey olsalar birinin eski sevgilisiyle diğerinin işi olmaz zaten.

Son düzenleme:
Yakma kendini. Git yeni arkadaşlar bul. Bu nasıl bir grup kimin eli kimin cebinde belli değil

Niye bu şeytan üçgeni arasında mekik dokuyorsunuz? :KK53:
Uzaklaşın, yakın arkadaşlarmış sonuçta, kendi aralarında hakkınızda hoş olmayan muhabbetler döner.
Hiç uğraşmayın derim, düzgün bişey olsalar birinin eski sevgilisiyle diğerinin işi olmaz.
Haklısınız çok yakın buralı olan bir arkadaşım benim eksi arayıp arkadaşlarını uzak tut senin yenisini görüp yulini öyle sanmasınlar diye fırçalamıştı o da yok yulinle onun tabiki alakası yok diye bir şeyler gevelemiş o sırada bana başka biri yazmıştı o sebeple karışık bir durumdu. Arkadaşım demişti ki ekse aranızda birkaç düzgün adam var onlarla konuşmayı düşündük ynin ismini vermişti ekse. Yani y onu düzgün bulduğumuzu düşünüyor.

Daha önce görüşmeyi kestiğiniz ve ex diye tabir ettiğiniz kişinin niyeti amiyane tabirle götür muhabbetiymiş ve bu yeni kişi de onun arkadaşı.
Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim şeklinde harika bir deyimimiz vardır ya.
Birilerinin götür muhabbetine ve erkek dedikodusuna meze olmak istemiyorsanız, direkt ret edin.

Daha önce görüşmeyi kestiğiniz ve ex diye tabir ettiğiniz kişinin niyeti amiyane tabirle götür muhabbetiymiş ve bu yeni kişi de onun arkadaşı.
Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim şeklinde harika bir deyimimiz vardır ya.
Birilerinin götür muhabbetine ve erkek dedikodusuna meze olmak istemiyorsanız, direkt ret edin.
Şöyle durum var erkek kardeşim o eks dediğimize sert çıkışmıştı ve başka sebepten gelecek biliyorlar yine. Annem de yanımda. Böyle ateşle oynarlar mı ki? Yani benim bu konularda tutucu olduğumu biliyorlar anladılar salak değillerse.

Şöyle durum var erkek kardeşim o eks dediğimize sert çıkışmıştı ve başka sebepten gelecek biliyorlar yine. Annem de yanımda. Böyle ateşle oynarlar mı ki? Yani benim bu konularda tutucu olduğumu biliyorlar anladılar salak değillerse.
Sen bu çocuktan ve bu çocuğun ilgisinden biraz hoşlanıyorsun galiba:olamaz:
Efendi diye tabir edilen kişi yakın arkadaşının öyle ya da böyle bir geçmişi olan bir kıza yazmamalı bence.
Belki de salaklardır:KK70:

Sen bu çocuktan ve bu çocuğun ilgisinden biraz hoşlanıyorsun galiba:olamaz:
Efendi diye tabir edilen kişi yakın arkadaşının öyle ya da böyle bir geçmişi olan bir kıza yazmamalı bence.
Belki de salaklardır:KK70:
Aslında birazcık hoşlandım gibi ama korkuyorum da:bicak:

Back